Şimdi Ara

CARTEL CNP-3500 NAVIGASYON İNCELEME (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
3
Favori
28.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • degısık harıta ısteyenler ;
    tıklayınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 25 Ekim 2009; 22:00:48 >
  • 8 GB çalıştıranı duydum ama emin değilim çalışırmı çalışmazmı?
  • Arkadaşlar ben videoları kesintisiz seyredemiyorum neden acaba ?

Videolar uzun değil kısa klipler ama donuyor duruyor kesik kesik ilerliyor ?

Sizde de aynısı oluyor mu ?
  • Dosyayı yükleyin runme dosyasını çalıştırın. Cihazınız bilgisayara bağlı olmalı.

Alet yanımda değil akşama denerim. Yani sorun çıkarsa ancak akşama düzeltirim.

http://hot-file.com/dl/15814246/9650cde/cartelcnp3500.rar.html

Bu sadece Cartelde CE arayüzünü açar içinde hiç bir crack ilegal dosya filan yoktur. Kendi ellerimle temizledim

Çalışmazsa haber verin.
  • 1) Kendimizin lisanslı IGO 2008 yazılımını, artık Cartelimizde kullanacağız, IGO yazılımının klasörünü bilgisayarda hazır bulunduruyoruz.

Demişsiniz ??? Benim 4GB kartta cep telefonumda kullandığım igo8'im var bir anlatırmısınız bunu nasıl yapacağımı Çünki 7 mahallenin bildiği gibi PND'lerde igo8 ayrıca satılmaz,sadece cep telefonları için orijinal kartta satılmakta ve bendede 4gb olanı var.Anlatıma göre yapınca igo8 açılıp kapanıyor hemen
  • Sayenizde ben de bu cihazı aldım ve gerçekten de çok memnunum, tabi ki igo'dan sonra. Ekranı kesinlikle küçük değil, ancak dimka skin'in ne faydası var ve nasıl yükleniyor anlayamadım. Ayrıca harita modunda iken etraftaki gereksiz göstergeleri nasıl kaybedebiliyoruz, onu da beceremedim.

Bunların haricinde film izliyorum, mp3 dinliyorum; aynı anda nav komutlarını alıyorum, süper!!!!
  • Genel olarak şu anki menüden memnun musunuz ? Eksiklikleri sizce neler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helion

Genel olarak şu anki menüden memnun musunuz ? Eksiklikleri sizce neler ?

En büyük eksiği eski ve kullanışsız bir arayüz. Görünümü de demode kullanımıda ...
  • quote:

Dosyayı yükleyin runme dosyasını çalıştırın. Cihazınız bilgisayara bağlı olmalı.

Bu sadece Cartelde CE arayüzünü açar içinde hiç bir crack ilegal dosya filan yoktur. Kendi ellerimle temizledim

Çalışmazsa haber verin.

Link ölmüş dostum yenilermisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: zbort

Aradaki ' - ' işaretini kaldırın.
  • Dün ilk olarak Kadıköy e maça giderken kullandım cihazı igo ile ve çok memnun kaldım. iyiki bu fırsatı kaçırmadan almışım diyorum.
  • Arkadaşlar chazı eski haline getirmek için açıp kapamanız yeterli. Yazmayı unutmuşum.
  • Arkadaşlar videoları oynatma kalitesi ile ilgili olarak ne düşünüyorsunuz ?

Ben Video seyrederken donmalar oluyor, kesik kesik oynatıyor..

Bu konuda sizin video oynatma seyir kalitesi nasıl paylaşır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Free bir video müzik oynatıcı arkadaşlar. Cihazın üzerindeki oynatıcıdan çok daha kapsamlı.

-Cihazınızdaki \DataStorage\EBOOK klasörünün içindeki "EBook" dosyasının ismini "EBook-orj" yapın. (Eski hale getirmek istediğinizde orjinal dosyayı silmemiş oluyorsunuz)
    -Burdan inecek rarlı dosyayı bilgisyarınızda açın ve klasörün içindekileri \DataStorage\EBOOK yoluna kopyalayın

Bunu denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 26 Ekim 2009; 11:37:15 >

• Denedim onu da kurdum aynı şekilde onda da donmalar oluyor...
    Merak ettiğim sadece ben de mi oluyor bu ?

Siz nasıl sıkıntısız seyredebiliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conboo

Denedim onu da kurdum aynı şekilde onda da donmalar oluyor...
    Merak ettiğim sadece ben de mi oluyor bu ?

Siz nasıl sıkıntısız seyredebiliyor musunuz ?

Cihazı kullanmadım ama sonuçta işlemcisi orta karar, donanım hızlandırıcısı olmayan bir WinCE cihaz olduğu için aşağı yukarı performansını tahmin edebiliyorum. İnternetten indirdiğiniz normal 1-2 Cdlik film ve 350MBlık dizi bölümlerini takılma-atlama olmadan izleyemezsiniz. Bitrate'i daha düşük dosyalar bulmanız ya da kendi bilgisayarınızda dönüşüm yapmanız lazım.
  • seyrettiğim klipler en fazla 40 mb olan videolar...

Ama dönüştürmem gerekiyor galiba.. Teşekkür ederim..
  • arkadaşlar merhaba bende bu cihazı yeni aldım fakat navigasyonda sesli yönlendirmeyi yapamadım.Acaba arızalımı? Bilen varsa açıklayabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbort

quote:

Dosyayı yükleyin runme dosyasını çalıştırın. Cihazınız bilgisayara bağlı olmalı.
    Çalışmazsa haber verin.

henuz denemedim fakat win ce arayuzunu acınca tekrar gps arayuzune nasıl gececegiz.
    her iki arayuzude kullanmanın bir yolu varmı ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.