Şimdi Ara

CARTEL CNP-3500 NAVIGASYON İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
3
Favori
28.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shadowan

Bilgisayarınız internete bağlımı çünkü gerekli dosyaları netten indiriyor?

Evet, İnternet bağlantım var. Win7'de bir türlü tanımadı aleti. Allahtan WinXP de kurulu bilgisayarımda, hemen XP'de açtım bilgisayarı ve takar takmaz tanıdı aleti ve İgo8'i kopyalayıp kurdum. Alet iyi bence, daha tam çözemediğim halde beğendim. Win7'de çalışmaması biraz canımı sıktı ama olsun. Yalnız bazı divx avi'lerde problem var. Birinde ses çıkmadı, birinde video durdu, ses çalmaya devam etti, biri cihazı kilitledi falan.
  • Arkadaşlar program linki vermeden her türlü yazılımın nasıl kurulacağını anlatabilirsiniz bence. Özellikle navturk'u tamamen kaldırıp, diğer yazılımları kuran oldumu acaba?
  • En kritik mesele SD Card üzerinden harita çalıştırmakta bence zira dem dosyaları var tüm dünyanın 3 boyutlu görüntüleri mevcut Türkiye içinde geçerli ve 250 mb tek dosya eğer SDcaRD üzerinden çalıştırabilirsek şov olur. O zaman binaların aralarından geçersiniz yollarda süperrr

SDCARD dan çalıştırmayı başaran arkadaşı ilk ben tebrik edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbort

En kritik mesele SD Card üzerinden harita çalıştırmakta bence zira dem dosyaları var tüm dünyanın 3 boyutlu görüntüleri mevcut Türkiye içinde geçerli ve 250 mb tek dosya eğer SDcaRD üzerinden çalıştırabilirsek şov olur. O zaman binaların aralarından geçersiniz yollarda süperrr

SDCARD dan çalıştırmayı başaran arkadaşı ilk ben tebrik edeceğim

Onunla ilgili 1-2 döküman buldum ama şimdi işim var,çıkmam lazım ancak akşam bakabilirim ve o zaman söyleyebilirim gelişmeleri.Özel mesajlarımı 17-18 gibi kontrol edebilirm arkdaşlar bilginize.

• Ne kadar kadim, temiz, legal, cici bici bir konu olmuş burası! Yahu yazdığım birşey de yoktu ama tüm yazdıklarım silinmiş. Burasının paylaşım forumu olduğundan eminmiyiz ?
  • arkidaşlar DH ekibi sitenin devamlılığı açısından illegal paylaşımlara sonuna kadar karşı. sanırım olması gerek de bu. bilgiyi biryere kadar herkesle paylaşmaya izin veriyorlar. daha fazlası için PM ile hallettmek gerekir.

birazda sonrası size kalmış. google falan kullanarak programlara erişmeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torrentialrun -- 24 Ekim 2009; 15:44:21 >
  • Sd karttan çalışır bu olay. sys.txt dosyasında oynama yapmak lazım cihazım henüz gelmedi o yüzden bişey yapamıyorum bu arada cihazın dahili hafızası ne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 23 Ekim 2009; 13:08:57 >
  • Cihazı dün akşam aldım. Uyduya ilk bağlantısı uzun sürüyor (5 dak fazla) ama sonra 9-10 uydu bağlantısı ile devam ediyor. Sağdaki güç düğmesinden kapamadığınız sürece bağlantıyı koruyor. Üzerindeki harita ve program eski sürüm olmasından dolayı epey yetersizmiş. Yeni adaptasyonla güzel oldu. Haritada tanımlı olmayan yerlerden tanımlı olan yerlere geçerken biraz sapıtıp yanlış komutlar versede ilk GPS deneyimi için fazlası ile yeterli.
    Sıcak fırsat olarak bildiren ve sonraki düzenlemelerde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • dahili hafıza ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denes

Cihazı dün akşam aldım. Uyduya ilk bağlantısı uzun sürüyor (5 dak fazla) ama sonra 9-10 uydu bağlantısı ile devam ediyor. Sağdaki güç düğmesinden kapamadığınız sürece bağlantıyı koruyor. Üzerindeki harita ve program eski sürüm olmasından dolayı epey yetersizmiş. Yeni adaptasyonla güzel oldu. Haritada tanımlı olmayan yerlerden tanımlı olan yerlere geçerken biraz sapıtıp yanlış komutlar versede ilk GPS deneyimi için fazlası ile yeterli.
    Sıcak fırsat olarak bildiren ve sonraki düzenlemelerde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

uyduya bağlanmayı kapalı mekanda falan mı denediniz?

çünkü bir arkadaşım daha dün aldı aleti ve bağlanması 1 dakikadan az sürüyor dedi. hatta ilk başta üstünde gelen program ile denedi sonra igo 8 ile denedi. ikisinde de çok hızlı bağlandığını söyledi.

bu arada yüklediği igo8 benim de HTC Touch HD cihazımda kullandığım program.

alette win5. yüklü. yani windows tabanlı ve win mobile da çalışan programların bu alette de çalışması lazım.

bendeki HTC de WM6.5 yüklü. 6.1 ile doysa sistemi açısından bir fark yok. WM5 ile de olacağını zannetmiyorum. aletin kendi hafızasının içinde windows klasörünün altında "Start Menu" klasörünün içinde "programs" diye bir klasör var. burada muhtemelen aletin programlar ya da oyunlar menülerinin altındaki kısayollar vardır. eğer buraya hafıza kartına attığınız GPS ya da farklı bir programın kısayolunu oluşturursanız muhtemelen ama ekranda da görünecektir. bu şekilde diğer programların adını falan değiştirmeden kullanabilirsiniz. bu arada kısayolun uzantısı *.lnk bu dosyayı oluşturun. hedef olarak da hafıza kartında programı seçin.

arkadaşa adobe, office, coreplayer tarzı birkaç program gönderdim. active sync yüklendikten sonra bu programları kurabilirse (sanırım en zor kısım kurmak) bana haber verecekti. belki kendi de buradan iletir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

dahili hafıza ne kadar?

Dahili hafızası 256 MB

SDCARD üzerinden haritayı çalıştırabilirsek dem dosyaları benden

O zaman işte inanamayacaksınız GPS in ne hale geldiğine. NASA ya ait tüm dünyanın 3 boyutlu hali var bir arkadaşımda 253 MB. Kim çözerse ilk ona göndereceğim dosyayı :))))

Bir dip not vereyim : Çekim ile ilgili 5 dk. ya da 30 sn diye bahsediyorsunuz ya orada kritik olan şu. Mesela evin bahçesinde uyduya bağlandınız sonra kapatıp işe geldiniz ve işyerinde açtınız o zaman alet evdeki konumu önce arar bakar burası değildi geldiğim yer der ve sonra tekrar arama yaparak işyeri koordinatlarına dönmeye çalışır ve sonunda bulur. İşte o zaman uzun sürer bağlantı. Ama akşam eve geldiniz aleti evde kapatıp sabah işe giderken tekrar aleti evde açtınız ve yola çıktınız işte o zaman son kayıtlı yerde olduğunuzdan şak diye uyduya bağlanır. Mantığı bu yani GPS in :) Tabii uydu alıcısı da önemli mesela bu alet SIRF STAR III uydu alıcısına sahip değil (en iyi alıcı o dur bu arada) ama ne yapalım ucuz etin yahnisi bazı şeylerden de feragat edebiliriz değilmi

• quote:

Sd karttan çalışır bu olay. sys.txt dosyasında oynama yapmak lazım cihazım henüz gelmedi o yüzden bişey yapamıyorum bu arada cihazın dahili hafızası ne kadar.

Dostum senden umutluyum yaparsan şov yaparız...
  • iki katlı binada 1. katta deniyorum, binanın etrafı açık. dışarıda bağlandıktan sonra içeri girdiğimde sorun pek yok. Şimdi standbyda bırakıp gitmiştim geldiğimde bağlantılar kopmuştu şu anda 4 uydu bağlantısı görünüyor ama konumunu saptayamadı. bulunduğum yerden olabilir. fırsat bulunca uzaklaşıp tekrar deneyeceğim
  • GPS aletleri kapalı mekanda çalışmaz. çalışamaz. camın kıyısından köşesinden bir kaç uydu belki bulur. ama yetmez.
  • quote:

quote:

dahili hafıza ne kadar?

Dahili hafızası 256 MB

O zaman işte inanamayacaksınız GPS in ne hale geldiğine. NASA ya ait tüm dünyanın 3 boyutlu hali var bir arkadaşımda 253 MB. Kim çözerse ilk ona göndereceğim dosyayı :))))

Bir dip not vereyim : Çekim ile ilgili 5 dk. ya da 30 sn diye bahsediyorsunuz ya orada kritik olan şu. Mesela evin bahçesinde uyduya bağlandınız sonra kapatıp işe geldiniz ve işyerinde açtınız o zaman alet evdeki konumu önce arar bakar burası değildi geldiğim yer der ve sonra tekrar arama yaparak işyeri koordinatlarına dönmeye çalışır ve sonunda bulur. İşte o zaman uzun sürer bağlantı. Ama akşam eve geldiniz aleti evde kapatıp sabah işe giderken tekrar aleti evde açtınız ve yola çıktınız işte o zaman son kayıtlı yerde olduğunuzdan şak diye uyduya bağlanır. Mantığı bu yani GPS in :) Tabii uydu alıcısı da önemli mesela bu alet SIRF STAR III uydu alıcısına sahip değil (en iyi alıcı o dur bu arada) ama ne yapalım ucuz etin yahnisi bazı şeylerden de feragat edebiliriz değilmi

dostum dün gece bir mod hazırladım... full dem dosyalı branding li dimka skinli, 3d benzin istasyonlu, laz uşağu seslendirmeli ...

kendime göre de bir sys. dosyası hazırladım tam tamına 245mb tuttu o yüzden dahili hafızasını sordum

Cihaz gelince deniycem olumlu sonuç alırsam paylaşırım. Bu arada sadece TR için olan dem dosyasını yükle diğerlerini salla gitsin sadece TR için olan 100mb civarında yoksa cihaza sığdıramazsın

• Orijinalden alıntı: sioux

dahili hafıza ne kadar?

Dahili hafızası 256 MB

Hala naviturk sitesinde yazanlara bakın!...

Değişim Kampanyası

Detaylı Bilgi

Değerli Dostlarımız,

Değişim kampanyamız yoğun talep üzerine yepyeni cihazlarla devam ediyor. Artık bluetooth özelliğine sahip cihazlara da değişim kampanyasıyla sahip olabilirsiniz.

-Mio 136 Navigasyon cihazınızı getirin, 175 YTL * ye yepyeni CARTEL CNP-3500 Navigasyon cihazını götürün.

-Mio 136 Navigasyon cihazınızı getirin, 200 YTL * ye yepyeni REMCO GPS 6020 Navigasyon cihazını götürün.
    -Mio 136 Navigasyon cihazınızı getirin, 225 YTL * ye yepyeni NAVİTECH NAV-P110 Navigasyon cihazını götürün.
    -Mio 136 Navigasyon cihazınızı getirin, 325 YTL * ye yepyeni NAVİTECH NAV-P200B Navigasyon cihazını götürün.
    -Mio 136 Navigasyon cihazınızı getirin, 425 YTL * ye yepyeni NAVİTECH NAV-P250BC Navigasyon cihazını götürün

İsterseniz ,18,70 YTL den başlayan aylık taksit seçenekleri ile ödeyin. ** (Bu fiyat NAV-P110 Model cihaz için geçerlidir.)

********* ÜSTELİK ÜCRETSİZ EN SON GÜNCELLEME İLE BİRLİKTE *********

NOTLAR :

* Banka havalesi veya nakit ödemelerde geçerli olan fiyattır.

** Taksitli ödeme seçenekleri Bonus Card sahipleri için geçerlidir.

Cihaz hakkında detaylı bilgiye web sitemizde "cihazlar" bölümünden ulaşabilirsiniz.

18,70 YTL aylık taksit bedeli 18 ay taksitlendirme için geçerlidir.

Detaylı Bilgi için Müşteri Hizmetlerimizi arayın : 444 0 628

NAVTURK Bilgi Sistemleri Ltd.Şti.
    Adres : Haluk Turksoy Sk. No : 1
    Altunizade – İSTANBUL
    Tlf. : 0.216.651 88 60
    Fax : 0.216.651 88 54
    Web :www.navturk.com

• quote:

Orijinalden alıntı: torrentialrun
    bu arada yüklediği igo8 benim de HTC Touch HD cihazımda kullandığım program.

alette win5. yüklü. yani windows tabanlı ve win mobile da çalışan programların bu alette de çalışması lazım.

bendeki HTC de WM6.5 yüklü. 6.1 ile doysa sistemi açısından bir fark yok. WM5 ile de olacağını zannetmiyorum. aletin kendi hafızasının içinde windows klasörünün altında "Start Menu" klasörünün içinde "programs" diye bir klasör var. burada muhtemelen aletin programlar ya da oyunlar menülerinin altındaki kısayollar vardır. eğer buraya hafıza kartına attığınız GPS ya da farklı bir programın kısayolunu oluşturursanız muhtemelen ama ekranda da görünecektir. bu şekilde diğer programların adını falan değiştirmeden kullanabilirsiniz. bu arada kısayolun uzantısı *.lnk bu dosyayı oluşturun. hedef olarak da hafıza kartında programı seçin.

arkadaşa adobe, office, coreplayer tarzı birkaç program gönderdim. active sync yüklendikten sonra bu programları kurabilirse (sanırım en zor kısım kurmak) bana haber verecekti. belki kendi de buradan iletir.

Hocam Win Mobile ile Win CE işletim sistemleri çok farklı sistemler (alet geldikten sonra gördüm bende). O yüzden verdiğin yönergelerle o işleri beceremeyiz :)
    İşlerden vakit bulursam yeni bir arayüz ile gelicem umarım. O arayüzle sd karta istediğimiz programı çalıştırırız. Yeni media player 'la istediğimiz müziği görüntüyü izleyebiliriz. Hatta winCE masaüstüne bile ulaşabiliriz.

• [Deleted by Admins]
  • Merhaba arkadaşlar,
    Cihaz elime geçti sonunda. İlk şarjını yaptım. Ancak ilk kurcalamalarla yaklasık 30 -35 dk dayandı. Şimdi tekrar şarjda.
    Bekleme süresi uzun değil sanırım.
    Diğer yazılımla birlikte gerçekten daha iyi oldu cihaz.
    Bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

dostum dün gece bir mod hazırladım... full dem dosyalı branding li dimka skinli, 3d benzin istasyonlu, laz uşağu seslendirmeli ...

kendime göre de bir sys. dosyası hazırladım tam tamına 245mb tuttu o yüzden dahili hafızasını sordum

Cihaz gelince deniycem olumlu sonuç alırsam paylaşırım. Bu arada sadece TR için olan dem dosyasını yükle diğerlerini salla gitsin sadece TR için olan 100mb civarında yoksa cihaza sığdıramazsın

bu dimka skini nasıl buluruz abaca
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.