Şimdi Ara

Çarşı Yargılanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gezi olayları döneminde adının sıkça geçtiğini gördüğümüz Beşiktaş'ın büyük taraftar grubu yargılanıyormuş. Sebep ise devleti yıkmaya yönelik darbe. Gezi olayları döneminde tutuklanan 35 kişi müebbet hapis istemiyle yargılanacakmış. Ne adaletli bir ülkeyiz ulen böyle. Hadi alıp biraz aponun kitaplarını okuyalım ne de olsa devleti yıkmaya çalışan adamlar cezalandırılıyor!

Kaynak :http://www.milliyet.com.tr/carsi-darbeden-yargilanacak-gundem-1936836/

• Sabah sabah güzel haber
    Edit:Eksileyenler darbeci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77BA090AF -- 15 Aralık 2014; 9:05:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müebbet mi yok artık

neyse yoruma bakın;

Zaten sloganı yanlış. Her şeye karşı, olunabilir mi? Mümkün mü bu? Mantıksızlık.
    Lafebesi - 3 ay önce
  • 17 Aralık tan bir kisi yargılanmıyor ancak 35 kisi ki bunların cogu sıradan insan T.C yi yikacaklarmis la ordusuz , millet olmadan nereye yıkıyorlar ?? 80 milyonluk ulkeyi nasıl yikabilir bu adamlar ?

Neyse diyecek bir sey yok ne yapalım

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Genel olarak yapmak istedikleri grubu parçalamak gibi görünüyor. Çünkü içlerinde liderler var. Bu yolda da insanların ne olduğunu pek önemsediklerini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Genel olarak yapmak istedikleri grubu parçalamak gibi görünüyor. Çünkü içlerinde liderler var. Bu yolda da insanların ne olduğunu pek önemsediklerini sanmıyorum.

Tabiki ben en genel halini yazdım donen olaylar cok ve derin .

Neyse siyasetten yine uyarı puanı almayalım bos yere .

Tek diyeceğim her yeri ele geçiriyorlar

• Carsi devleti yikicakmis.
    ama bdpnin tehditlerine laf eden yok cozum sureci diye domalcaklar nerdeyse.
    Tutturmuslar bir gezide gezi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Valla forum kurallarını bilmiyorum bu konuda ama yanlış bir şeyde söylediğimizi sanmıyorum Tabii kimsenin ceza almasını istemem kendimde dahil.
  • Bende devletti yıkmak istiyorum gelin benide tutuklayın ne ülke yav.

• Çarşı gerçekten yargılanmalı artık içlerinde ülkeyi karıştırmaya çalışanların sayısı oldukça fazla temizlenmeli çarşı gezi zamanında en önde gidenler çarşı grubuydu çarşıyı kullanarak ülkeyi karıştırmaya çalışmışlardı bence gerçek beşiktaş taraftarı buna karışmazdı bence.

• xxxpisikopat kullanıcısına yanıt
    Bence Çarşı'yı şu anki konumuna getiren olay her şeye karşıyız derken her şeyle de bir o kadar ilgili olmasıdır. Evet yaratıcılık ve taraftarlık olarak tartışılmaz bir yerleri var ama aynı zamanda tribünlerde açtıkları pankartlarla her türlü olaya laf atan hatta diğer bir tabir ile '' laf sokan '' bir grup. En unutulmuş bir olayı çok acayip zekice bir pankartla gündeme taşıyan bir topluluk bu. Kaldı ki konu ülke olunca o dönemlerde de tepki böyle gösterildi. Ben bir Beşiktaş taraftarı olduğum için bana böyle geliyordur belki bilemiyorum. Belki tarafsız bakamıyorumdur ama şunu biliyorum ki Beşiktaş için(genel olarak klüp ve destekçiler) bir yıpratma var. Özellikle son dönemlerde çok acayip şeyler olmakta. Katılırsınız katılmazsınız bilemem. Sizin görüşünüze de saygı duyuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.