Şimdi Ara

CarrefourSA şampuanlar yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
6.509
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün şans eseri gördüm, tüm şampuanlar yüzde 40 indirimli, head and shoulders kullanıyorum 10.05’e düşmüş 550 ml. Fiyatı çok uygun. Panter elidor gliss 7.40-6.50 bandında 13 kasıma kadar geçerliymiş

Edit: 600+400 ml özel paket 14 tl head and shoulders

Buyrun bu site linki:https://www.carrefoursa.com/tr/tr/hafta-sonu-firsatlari/c/9005?q=%3Arelevance%3AinStockFlag%3Atrue%3Abrand%3ABRN-4385%3Abrand%3ABRN-3313%3Abrand%3ABRN-3009%3Abrand%3ABRN-2987%3Abrand%3ABRN-1276%3Abrand%3ABRN-1288%3Abrand%3ABRN-1457%3Abrand%3ABRN-1624%3Abrand%3ABRN-1686%3Abrand%3ABRN-1691&show=All

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 11 Kasım 2017; 22:15:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk kez head and shoulders aldım Allahım almaz olaydım banyoda gözümü bi yaktı kör oldum sandım içine ne koymuşlar bu şampuanın böyle göz yakıyor aşırı şekilde.Neyse dalin'e devam

• Marketteki fiyatlarıda aynımıdır yoksa sadece siteye özel mi?
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Açıkçası 3 tane cilt doktorunun önerisi ile piyasadaki kozmetik şampuanlar arasındaki en bitkisele yakın head and shoulders muş biraz yakıyor kesinlikle ama ben çok memnunum ne kepek ne de doğru düzgün dökülme.
  • Cannicus kullanıcısına yanıt
    Tüm carrefoursalarda geçerli

• Sağolasın hocam yarın almayı düşünüyorum iki üç tane. Güzel fırsat

• Geçen migros kampanyasını kaçırmıştım. Yarın mentollüsünden h&s alayım.

Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanan birşey yok ihtiyacı olan alsın işte

• Simon Laplace kullanıcısına yanıt
    Tresandan dan daha mi bitkisel hocam. Yillardir hs kullaniyordum.bence piyasadaki en kimyasal sampuanlardan biri. Bu arada ben de doktorum

• beyler vücudunuza kimyasal doldura doldura kanser olduk laboratuvara dönduk özumuze donelim sabun kullanalım inanın 1 ay için vucut ve saclar yumusacık oluyor arada migrosta indirime giriyor efsanedir;

https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/28966702-33311-mehmet-aydin-100-dogal-bittim-sabun-500-gr
  • Sabun bitmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

İlk kez head and shoulders aldım Allahım almaz olaydım banyoda gözümü bi yaktı kör oldum sandım içine ne koymuşlar bu şampuanın böyle göz yakıyor aşırı şekilde.Neyse dalin'e devam

Başlıktan dolayı mı?

• Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    saçı en iyi kimyasal temizliyor napalım sabun kazık gibi yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

saçı en iyi kimyasal temizliyor napalım sabun kazık gibi yapıyor

kökten temizlik vücüda uygun degil saçın kendi yağı bile faydalı derisine o yüzden sabun en iyi yöntem kardeşim. kimyasal döker hatta bol bol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göz yakan şampuan arıyorsanız clear bu konuda bir numara.

• Hs ve Clear kullandim saçı kazık gibi yapıyor ilk kez bioblas deniyorum şu an iyi

• Tresan niye yok yahu...
  • Mağazalarda geçerli mi bu fiyatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

İlk kez head and shoulders aldım Allahım almaz olaydım banyoda gözümü bi yaktı kör oldum sandım içine ne koymuşlar bu şampuanın böyle göz yakıyor aşırı şekilde.Neyse dalin'e devam

Yahu kaç yaşındasınız, göz yakmayan sadece bebe şampuanlarıdır. Kapat gözünü gitsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.