Şimdi Ara

Carrefoursa.com'dan BKM Express ile 150 TL Alışveriş Yapan Herkese 30 TL İndirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
6
Favori
3.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gonderim yapılan yerleri nasıl öğrenebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca Axess ile Carrefour-Carrefoursa 4 kere 50 TL ve üzeri alışverişe 20 TL carrefour chip var.

http://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/3668/carrefoursadan-axesse-ozel-20-tl-chip-para
  • quote:

Orijinalden alıntı: replamed

Gonderim yapılan yerleri nasıl öğrenebilirim

carrefour.com da mevcut
  • selam millet

siparişin geleceği saati seçebiliyor muyuz? Örneğin saat 19:00'dan sonar gelsin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: formula01

quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

Haber veren arkadaşa teşekkürler şu 180 liralık sepete 30 liralık Carrefour kart kesin mi acaba ona göre Axess ile bir kombo yapıcam?

hafta sonu kampanyasını yapmadıysan yarın ver

hafta sonu kampanyası nedir acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Haber veren arkadaşa teşekkürler şu 180 liralık sepete 30 liralık Carrefour kart kesin mi acaba ona göre Axess ile bir kombo yapıcam?

Axess in haftasonu %10 kampanyasi var, ayrica neo da %10 veriyor haftasonu icin FAKAT bkm express ile odedigimiz icin ekstre de bkmexpress yazacagini dusunuyorum. Bu yuzden market akaryakit ya da restoran kampanyasi ile birlesecegini sanmam. Net bilgi sahibi arkadas bilgi verirse memnun oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: slickman

quote:

quote:

quote:

Axess in haftasonu %10 kampanyasi var, ayrica neo da %10 veriyor haftasonu icin FAKAT bkm express ile odedigimiz icin ekstre de bkmexpress yazacagini dusunuyorum. Bu yuzden market akaryakit ya da restoran kampanyasi ile birlesecegini sanmam. Net bilgi sahibi arkadas bilgi verirse memnun oluruz.

axess market akaryakıt ile 10 lira gelir sanıyordum ben ama

• hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Axess market-akaryakıt ile 10 TL geliyor hocam , bana anında geldi.
    Hafta sonu % 10 Axess kampanyasına market dahil değil zaten.
  • BKM Express kart kampanyalarini etkilemiyor. Kart kampanyasindaki puanlar aynen kazaniliyor fakat migros internet sitesinde banka karti gecmiyor galiba carrefour da oyle... Bkm express uzerinden bile olsa neoyu banka karti oldugu icin kabul etmez buyuk ihtimal sadece axessle haftasonu 10 tl chippara kazanilabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 25 Mart 2016; 20:41:15 >
  • Yapı Kredi TL Card ile alışverişinizi BKM üzerinden yaparsanız Her 50tlye 5tl toplam 10tl puan ek olarak kazanabilirsiniz.
    Haftasonu Neo ile alışveriş yaparsanız 100tl üzeri 10+10tl ek puan kazanabilirsiniz.
    Haftaiçi Neo ile alışveriş yaparsanız 100tl üzeri 10tl ek puan kazanabilirsiniz.

diye düşünüyorum. + avantajix unutulmasın.
  • tekayak T kullanıcısına yanıt
    TL kartlar market online alışverişlerinde kabul edilmiyor.
    Sipariş tutarında değişiklik olabileceği için sadece kredi kartı kabul ediliyor.
    TL kartlar tutar netleşince kapıda ödemede geçerli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekayak

Yapı Kredi TL Card ile alışverişinizi BKM üzerinden yaparsanız Her 50tlye 5tl toplam 10tl puan ek olarak kazanabilirsiniz.
    Haftasonu Neo ile alışveriş yaparsanız 100tl üzeri 10+10tl ek puan kazanabilirsiniz.
    Haftaiçi Neo ile alışveriş yaparsanız 100tl üzeri 10tl ek puan kazanabilirsiniz.

diye düşünüyorum. + avantajix unutulmasın.

ödemeyi provizyonda beklettikleri için banka kartı kabul edilmiyor.
  • Arkadaşlar BKM 30 TL indirim + 150 TL üzerine 30 TL Carrefoursa puan birleşebiliyormuş müşteri hizmetleri bu şekilde söyledi. Yani 180 TL alışverişe 150 TL ödüyor ve 30 TL carrefoursa puan kazanıyorsunuz.
  • tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    evet sipariş sırasında gün ve saat seçimi yapılıyor.

• nicktyler kullanıcısına yanıt
    Axess 10tl chippara kazanılıyor, kazandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kampanyacı

Axess market-akaryakıt ile 10 TL geliyor hocam , bana anında geldi.
    Hafta sonu % 10 Axess kampanyasına market dahil değil zaten.

Haftasonları neo ile 50tl üzeri %10 market kampanyası var.
    Bankamatik kartları sistemde kabul edilmiyormuş ama kapıda ödemede kullanılabilir belki.

Tabi bu durumda Bkm iptal olur.
  • alışverişi sitedn yapıp kendimiz teslim alsak mağazadan olur mu acaba çünkü benim olduğum yere maalesef sipariş göndermiyorlar
  • selamlar

186 TL siparişi verdim.

156'ya düşürdü.

Bu gün teslimatlar dolu olduğu için yarın Sabah getirin dedim mecburen.

TL kart Kabul etmedi ben de kredi kartı ile ödedim.

30 TL hediye çekini üyeliği olmayanlara siparişle birlikte gönderiyorlarmış, umarım unutmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 25 Mart 2016; 15:48:07 >
  • duş jeli sıvı sabun + çikolata kampanyası ile kombinledim..
    etten çekiniyorum ama yağlıyı dayamış olabilirler..
    bikaç saat sonra eve gider..

Carrefoursa.com'dan BKM Express ile 150 TL Alışveriş Yapan Herkese 30 TL İndirim

Carrefoursa.com'dan BKM Express ile 150 TL Alışveriş Yapan Herkese 30 TL İndirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 25 Mart 2016; 15:48:50 >

• benim avantajix hesabımla alışveriş yapanlara 3 tl yollarım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.