Şimdi Ara

Carrefoursa.com'dan BKM Express ile 150 TL Alışveriş Yapan Herkese 30 TL İndirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
6
Favori
3.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 180 TL'lik sepet yapıp 150 ödedik Akbank ile bakalım 10 ve 30 tl carrefour puan gelecek mi? Bu market işinde en sevmediğim şey mağazadaki stokları belirsizliği yarın fiyat olmayan üründen 150 tl'nin altına düşerse 30 tl iptal olma ihtimaline karşılık telefon edin dedim ama bakalım sorun çıkacak mı?

Haber veren arkadaşa teşekkürler çikolata, sabun 1+1, Persil,balküpü vb. ürünlerden güzel bir alışveriş oldu...
  • güzel oldu tamda bebek bezi ihtiyacı vardı 3 paket 156 li aldım toplam 183 tuttu bkm 30 + 30 kart çeki iyi fiyata geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BKM Express kampanya indiriminden sonra ödeme yapan kullanıcıların bu kampanyadan yararlanabilmesi için fatura tutarının 150TL ve üstü olması şartı geçerlidir.
  • ben böyle dangalak firma görmedim. dün 183 tl tutarında 17 parça ürün sipariş verdim. sipariş saatine yakın aradılar, 3 adet ürünü bulamadık dediler ben de yerine diğer ürünlerden koyarsınız dedim. 5 dakika sonra arayıp aslında 3 değil 6 ürün eksik dediler ben de uygun fiyata organik zeytinyağı sipariş etmiştim eksiği onunla tamamlarsınız dedim. şaka gibi tekrar aradılar toplam 12 ürün eksik geriye kalan ürünler de 53 tl yapıyor dediler. tamam lan bütün eksiği zeytinyağı ile tamamlayın dedim. bu arada temin edemiyoruz dedikleri ürünlerin tamamı indirimli üründü. neyse markete yakın olduğum için gidip eksikleri başka uygun ürünlerle tamamlayayım dedim. iyi ki de gitmişim. sanalmarket görevlisini bulup göndereceğiniz organik zeytinyağını göreyim dedim. beraber organik ürünler reyonuna gittik. yağı aldığım gibi son kullanma tarihine baktım 16.02.2016 yazıyordu. yapacağınız işe de size de başlarım deyip siparişi iptal ettim.

• Arkadaşlar sonuc olarak hem bkm hem 30 tl puan kazanmak için 150 tl lik mi 180 tl lik sepet oluşturmamız gerekiyor.birisi cevaplarsa sevinirim.

• ufuk75 kullanıcısına yanıt
    180 TL
  • İki kampanyadan birden yararlanmak için 180 ₺ sipariş verin. Yalnız meyve sebze alacaksanız elinizi korkak alıştırmayın. Ben 180,10 ₺'lik sipariş verdim gramajlar da 0,80 0,90 0,70 şeklindeydi daha sonradan hepsi küsuratlanmış ve benim fatura bedelim tam 180 ₺ 'ye düşmüş. Az kalsın patlayacaktı elimde. Neyse dün gece 4 te verdiğim sipariş bu akşam belirttiğim saatler arasında geldi. 1 alana 1 bedava ürün de seçmiştim sepette, faturada bir tane gözüküyor ama 2 tane geldi. Şimdilik hiçbir sorunum yok, inşallah 30 ₺'yi karta yüklerken de sıkıntı çıkmaz.

Not: Komili sızma 5 lt aldım, son kullanma tarihi 2018 mart ayı.
  • İndirimli ürün sipariş etmeyin sakın. Mutlaka stokta yoktur. Migros ta Carrefour da aynı. İnternet stoğu olmalı. Online stok göremiyorlar sanki. İndirimli ne ürün sipariş ettiysem cevap aynı elimizde yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyadan full alkollü+ alkolsüz içecek alarak katılabiliyor muyuz.

Not: Kazanılan puanlarda geçerli olmadığını biliyorum.
  • Siparisin icinden kart cikti ama yuklenmemis, ici bostu. Cepadakine sordum belki gecikmislerdir dediler.

• Konuyu hort yapıyorum kusura bakmayın, BKM nin sitesinde duyuru var hala ama sitede alışveriş sırasında BKM seçince indirim olmuyo sanalmarket.com.tr deki gibi. Carrefoursa online alışverişlerde 100/10 luk Garanti BonusFlaş ı deneyen oldu mu hiç?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.