Şimdi Ara

Carrefoursa.com'dan BKM Express ile 150 TL Alışveriş Yapan Herkese 30 TL İndirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
6
Favori
3.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bkm ödeme ile 150 tl ye düştü
    ürünler geldi
    üyelik kartınıda fatura ile birlikte gönderdiler
    haramidere carrefour
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

duş jeli sıvı sabun + çikolata kampanyası ile kombinledim..
    etten çekiniyorum ama yağlıyı dayamış olabilirler..
    bikaç saat sonra eve gider..

Carrefoursa.com'dan BKM Express ile 150 TL Alışveriş Yapan Herkese 30 TL İndirim

Carrefoursa.com'dan BKM Express ile 150 TL Alışveriş Yapan Herkese 30 TL İndirim

Üstat 2 ürünü promosyonsuz almışsın kaçırdın galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nicktyler kullanıcısına yanıt
    Banka kartı yani maaş kartı (debit kart) migrosta kullanılıyor. Ara ara jet kasalarda kullanıyorum problem yok.

• avantis A kullanıcısına yanıt
    internetten yapilan alisverislerde demek istemistim...

• 2500 kişi sınırı dolgunu bilgisi olan var mı

• 4 koli bez sip ettim 3 koli varmış dip iptal ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

selamlar

186 TL siparişi verdim.

156'ya düşürdü.

Bu gün teslimatlar dolu olduğu için yarın Sabah getirin dedim mecburen.

TL kart Kabul etmedi ben de kredi kartı ile ödedim.

30 TL hediye çekini üyeliği olmayanlara siparişle birlikte gönderiyorlarmış, umarım unutmazlar.

hocam üyeliği olmayanlara ne demek o kısmı anlaymadım. ilk kez üye olanlara mı gönderiyorlarmış yani? size geldi mi, aydınlatabilirseniz çok sevinirim.
  • Karcemaskas kullanıcısına yanıt
    Az önce sipariş verdim. Henüz dolmamış.
  • burda 150 tl alışveriş yapsak 30 tl düşecek faturada düşmez ki. 150 -30 tl puan kart gelmez mi illa 180 yapmaya gerek yokki
  • erdi34i E kullanıcısına yanıt
    Yok hocam onlar ayiptir soylemesi kiyma ve kusbasi et.. piyasanin biraz altindaydi kilosu bu aksam sorunsuz teslim okdu fazla yagli degil valide hanim onay verdi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hediye çekmi veriyor indirimmi.

155 tl alışveriş etsek 125 tl mi olacak ?
  • quote:

Yok hocam onlar ayiptir soylemesi kiyma ve kusbasi et.. piyasanin biraz altindaydi kilosu bu aksam sorunsuz teslim okdu fazla yagli degil valide hanim onay verdi..

Hocam gayet iyidir o kıyma. ben çalıştığım yere alıyorum biraydır bu fiyatlara, carrefourda kıyma yokk zaten sarmadan çekiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

quote:

Hocam gayet iyidir o kıyma. ben çalıştığım yere alıyorum biraydır bu fiyatlara, carrefourda kıyma yokk zaten sarmadan çekiyolar

Carrefourun etlerini kim üretiyor acaba? (Migrosun kendi tesisi var, Kipa Namet ten alıyor,)
  • miles&smiles'ın 1-27 mart tarihli 150tl'ye 300mil kampanyasına katıldım ve birkaç işlemde puan kazandım. ancak bugün içerenköy carrefour gönderimli yaptığım 150tl üzeri carrefour internet alışverişim bonusflaş'a yansımadı. garanti miles&smiles kullanıp bu sorunu yaşayan başkası var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dguoguz

quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

quote:

Carrefourun etlerini kim üretiyor acaba? (Migrosun kendi tesisi var, Kipa Namet ten alıyor,)

Danet sanırım kontrafile paketlerinde o marka vardı 8 kg luk

• Bu ararada hala sipariş geçemedim
    Prima 5 numaranın stoğa girmesini bekliyorum

• Kredi kartımın limitinin yetersiz olduğu yönünde hata alıyorum maalesef yeterli olduğu halde. 5 tane bez olduğu için mi acaba ?
  • Bkm düştü card da geldi dün gece teslim edildi. Fakat bu gün mağazada kartta puan olmadığını gördüm. Fatura 151 TL.

• şahina Ş kullanıcısına yanıt
    Karta puan yüklü mü. Benim kart boş geldi.

• puan yok ne yapacaz
    el cevap: CarrefourSA Kart’lar müşterilere siparişleriyle beraber teslim edilir ve sonrasında teslim edilen kartlara puan yüklemesi yapılır. Kazanılan puanlar kampanya bitiş tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde kartlara yüklenecek ve karta yüklendiği tarihten itibaren yüklendiği gün de dahil olmak üzere 15 gün süre ile geçerli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metindiyadin -- 27 Mart 2016; 22:05:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.