Şimdi Ara

Carrefourda Gigabyte Netbook 490 Lira.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
3.293
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gigabyte Q1088C model netbook 490 lira. ne kadar sıcak bir fırsat sizlerin takdirine bırakıyorum, bilgilendirmeyi uygun gördüm.

Teknik Özellikler :

10.1″ ekran ,
    Intel® Atom N270 1.6 GHz İşlemci ,
    1 GB Bellek ,
    160 GB Sabit disk ,
    Webcam ,
    Kart okuyucu ,
    Microsoft® XP Home İşletim sistemi

Pili 3 hücreliymiş.

http://www.carrefour.com.tr/urunler.asp?Cat=37&SubCat=78

• 3 hücreli ise pahalı
  • Bu ürünü ben de gördüm, evet pek şık bir cihaz olduğu söylenemez ancak kutusunun üzerinde 3G/HSDPA integrated yazıyordu. Sorup soruşturmadım. Bu özellik var ise sıcak fırsat.
  • İnternet sitesinde 3g desteğinin opsiyobel olduğu belirtilmiş. Opsiyonel özelliğin olduğu sitesind ebelirtilmemiş.Eğer o özellik var ise gayet güzel bir ürün
  • 3 cell'li netbookları önermem bu vakitten sonra. 3cell ve 3gli çoğu netbook zaten bu fiyatlarda, sıcak olduğunu düşünmüyorum. 6cell pilli 1005ha 499'dan satımışken bence bu tarz aletlere para vermemek lazım. netbookta öncü firmalara yönlenin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 21 Kasım 2009; 21:26:21 >
  • İnceleme fırsatım oldu sadece ram arttırma kapağı var ayrıca plastiği kaliteli değil pil takılan yerinde sim kart girişi var.
    Fakat vatan bilgisayarda bir ürün inceledim ondada sim kart girişi vardı fakat aygıtlar kısımında ve yazılımsal olarak hiçbirşey göremedim hatta vatanda fiyat etiketine kendileri "Sim kart okuyucusu var" yazmışlar sanırım sim kart okuycusu varsa modem olacak diye bir kaide yok belkide güvenlik amaçlıdır.

Sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TCL

İnceleme fırsatım oldu sadece ram arttırma kapağı var ayrıca plastiği kaliteli değil pil takılan yerinde sim kart girişi var.
    Fakat vatan bilgisayarda bir ürün inceledim ondada sim kart girişi vardı fakat aygıtlar kısımında ve yazılımsal olarak hiçbirşey göremedim hatta vatanda fiyat etiketine kendileri "Sim kart okuyucusu var" yazmışlar sanırım sim kart okuycusu varsa modem olacak diye bir kaide yok belkide güvenlik amaçlıdır.

Sizce ?

bende de lenova s 10 2 var onunda pilin arkasında simcart yeri var ama içinde sünger gibi bişeyvar parça alıp sonra dan takılıyor galiba
    birde bazı notebooklarda ramı yerinden çıkartamıyorsunuz rem yuvasına leğimlenmiş böyle oluncada artıma şansı olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM den 750 ytl ye NOTEBOOK
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkannhl

quote:

Orijinalden alıntı: 4TCL

İnceleme fırsatım oldu sadece ram arttırma kapağı var ayrıca plastiği kaliteli değil pil takılan yerinde sim kart girişi var.

Sizce ?

bende de lenova s 10 2 var onunda pilin arkasında simcart yeri var ama içinde sünger gibi bişeyvar parça alıp sonra dan takılıyor galiba
    birde bazı notebooklarda ramı yerinden çıkartamıyorsunuz rem yuvasına leğimlenmiş böyle oluncada artıma şansı olmuyor

Yok bunda gerçekten simkart okuyucu var (hatta ikisinde) metal ayaklar filan gözüküyor.

• konu hortlayacak ama arkadaşlar carrefour' da 330TL' ye gördüm az önce.

3G modül var, ama 3 hücreli dediğiniz gibi.

ancak 330TL' de şaka gibi fiyat, alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

konu hortlayacak ama arkadaşlar carrefour' da 330TL' ye gördüm az önce.

anaa! ben 450 TL'den görmüştüm içerenköy carrefour'da geçen hafta. siz hangi carrefour'da gördünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mene

quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

konu hortlayacak ama arkadaşlar carrefour' da 330TL' ye gördüm az önce.

anaa! ben 450 TL'den görmüştüm içerenköy carrefour'da geçen hafta. siz hangi carrefour'da gördünüz?

aynı gavurfur.:)
    ama bu teşhir galiba...
  • İzmir dede varsa download için alırım ben :) Pil önemli değil sadece az yaksın download yapsın
  • ARKADAŞLAR ANKARA CARREFURDADA AYNI FİYATMIDIR ACAA 330YTL
  • hangi carrefourda gördünüz
  • bırakın 330 u 490 a bile yok boşuna heveslenmeyin,
    1 tanedir muhtemelen bi eksiğide vardır
  • 330 TL'lik fiyati ben de dun Carrefour Icerenkoy'de gordum.
  • TWiST_oF_FaCe
    aynı gavurfur.:)
    ama bu teşhir galiba...
  • avrupada 20 mağaza kapatmış. armada kapandı, maltepe kapanacakmış...
  • 3 cell, iş görmez........
  • evet 330 lira ama pili yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.