Şimdi Ara

Carrefourda 32' Crea Plasma 644ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.254
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün tesadüfen girdim ve creanın 32" plasmasını 644 ytl ve 5 taksitli olarak satıldığını gördüm,gayet şık piano black bi kasası var,çözünürlüğü 852*480 di sanırım,

Tv izlemek için ideal görünüyor,gören duyan kullanan oldumu şu ana kadar?

• 852*480 olması kötü bence??
  • tv tuneri yok sakın atlamayın hemen!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

tv tuneri yok sakın atlamayın hemen!!!

eleman ısrarla var olduğunu söyledi tv girişi,cihazın arkasındada girişi mevcuttu çevirip gösterdi ???
  • olmasın daha iyi. keşke hiçbirinde olmasa. kim tv tunerini kullanıyorki ?

bandrol vergi şubu yırtar işte.
  • Oturma odasında kablo tv kullanıyorus biz hala,yani bazen işe yarıyor :)
  • Elektrik nasıl kaç wat yakıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seg 26" 26855 LCD 449 TL CARREFOUR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • plazma çok yakar 200-300w aralığındadır
  • o kadarını bilmiyorum,nette araştırdım biraz ama bulamadım,model numarasına baktım,yan tarafında p32s falan yazıordu
  • aslında kaç watt olduğunu bilen varsa iyi olur çünkü güzel bi fırsat gibi
  • alasım var benim bu tv iş yaparmı sizce arkadaşlar birde carfuerde hediye çeki vs veriyolarmı bi ara vardı boyle bir olay
  • uzaktan tv, divx izlemek ve ps2 ve hatta wii için ideal. tabi tv kalitesinden bağımısız olarak, çözünürlüğü, plazma olması ve boyutu yüzünden böyle diyorum.
    pc ve ps3 için düşününen varsa :D uzak dursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 4 Nisan 2009; 13:51:49 >
  • plazmaları yangın çıkardığı doğrumu?
  • Migros 32' Telefox LCD yi 799 a satıyor...Kontrast 30.000:1 ..ilanda....12 taksit ....Bakarmısınız!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

plazmaları yangın çıkardığı doğrumu?

Gelen elektrik faturası olarak doğru tespit Crea-Samsung üretiyor...
  • Nedense kimse tam bir şey yazmıyor.

Plazma diyince birçok insan zıplıyor ve verilen bilgiler hep yanlış....

ÜRÜN BU
    32" Plazma Monitör P32M-LW10N

Carrefourda 32' Crea Plasma 644ytl

Panel 32" (82 cm) Ekran Boyutu
    16:9 Ekran Formatı
    852x480 Çözünürlük
    1800:1 Dinamik Kontrast
    6ms Tepkime Süresi

Bağlantılar
    1 adet Scart Girişi
    - Bilgisayar Bağlantısı
    - Bilgisayar Ses Girişi
    - 1 adet Yüksek Çözünürlüklü HDMI girişi

Şimdi çözünürlüğü niye millet bu kadar takıyor anlamış diilim. Kardeşim sen SD yayın izliceksen . Normal uydu dvd bağlıcaksan bu çözünürlük neyine yetmiyor anlamış değilim.

Ayrıca cihazın HDMI çıkışı var 1080P destekliyor..

PS3'ü full hd çıkışlı aleti olan adamda almasın abi 644 TL bu cihazı.

Değerlendirme yaparken fiyat/performansına bakın.. Palio fiyatına Mercedes özelliği istemeyin yaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nadim -- 4 Nisan 2009; 21:53:46 >

• Sanırım aynısını Mavi Bilgisayar'da satıyor(699TL). En azından üstteki mesajdaki model numarası ile eşleşiyorlar.
    Yalnız Mavi Bilgisayar'ında sitesinde şöyle yazıyor; "Dahili TV Tuner bulunmamaktadır."
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/9011
  • Bunu bilgisayar ekranı gibi mi kullanıcaz neden tv tuner koymamışlar acaba? Yoksa fiyatta indirime gitmek için olabilir mi?

Aynen size katılıyorum bende Full HD dir gidiyor tüm arkadaşlarda. Ben daha HD kanal izlemedim tam farkını da bilmiyorum açıkcası ama daha şurda 3-5 seneye kadar tv karlı çekiyor diye kıvranırken şimdilerde uydu kablo tv vs sayesinde cam gibi görüntü geliyor. Anten derdi kalmadı eskisi gibi. 644 TL ye ben 72 ekran vestel almıştım şimdilerde o fiyatlara Plazma LCD veriyorlar. Yani tv tuner da olsa geröekten güzel olacakmış.

Peki bir şey daha sorayım size. Şimdi var ya da yok tam bilmediğim için soruyorum. Plazma 644 TL ye alınır mı yoksa 2-3 ay daha bekleyip LCD mi alınır? diğer sorumda TV tuner yoksa bile Uydu bağlayınca yayınlar alınır mı?
  • Arkadaşlar TV Tuneri sordum ısrarla elemana,ve var olduğunu söyledi hatta cihazın arkasını çevirip anten girişini gösterdi,yani sonuçta arkasında anten girişi olupta TV tuneri olmama gibi bi ihtimal varmıdır???
  • @ucandeve
    Scart üzerinden direk bağlıyabilirsin, uydu alıcısını. Uydu alıcısı bağlıyacaksan, tunere ihtiyacın yok zaten.

@reymor01
    Ben çözemedim tuner olayını. Birkaç sitede Plazma Tv olarak geçiyor, bazı yerlerde Plazma Monitör olarak geçiyor.
    Crea'nın Web Sitesi
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=153529&productId=evcrea32venera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 5 Nisan 2009; 1:21:25 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.