Şimdi Ara

Carrefourda 1KG Çokokrem fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her 50 ytl lik alışverişe 1 adet veriyorlar. 1kg. az parada değil 8.5 ytl. %17 yapar.

Diyetteyim bende... ne yapacağımı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 22 Mayıs 2009; 1:38:57 >

• işin garibi bugün önümdeki adam 118 tl lik alışveriş yaptı 1 tane verdi kasiyer 2 tane vermesi gerekmiyormuydu söleyecektim az daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

işin garibi bugün önümdeki adam 118 tl lik alışveriş yaptı 1 tane verdi kasiyer 2 tane vermesi gerekmiyormuydu söleyecektim az daha

Şöyle Birşey Olabilir...50 YTL ve Katlarında Geçerli Olabilir Sadece...Yani 50-100-150...
  • isteseydi eminim alırdı. istememiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

işin garibi bugün önümdeki adam 118 tl lik alışveriş yaptı 1 tane verdi kasiyer 2 tane vermesi gerekmiyormuydu söleyecektim az daha

Şöyle Birşey Olabilir...50 YTL ve Katlarında Geçerli Olabilir Sadece...Yani 50-100-150...

öle olduğunu sanmam adam zengin bişeydi kız verince gerek yok ama teşekkürler falan dedi ztn kasiyer kesin cebe atmıştır bi tane daha

• Sanırım 50 TL den sonra ayrı fatura kesilmesi gerekebilir, benim başıma gelmişti, böyle bir kampanyada sanırım muz ve elma idi, tam tamına 5 ayrı fatura kesmişti kasiyer...

Yoksa ha 50 ha 500 farketmiyor, 1 tane alıyorusunuz... Ama bunu sormak lazım, belki bu sefer farklıdır...
  • Koku yok tat yok ne diyeyim. Bedava olduğu için cazip.

Nutella
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldım bir iki ay önce
    beş para etmez... nutella ile yarışamaz yani
  • Arkadaşlar Konya Şeker'in ürünü olan Torku'nun Tor'unu denemenizi öneririm. Fındık oranı %15. Ülker alacaklar içinde Çokokrem Gold alınmalı bence, o fena değil.
  • Önceki gün 4x1 lt danone doğal süt vermişlerdi 5,60 tllik..
  • Benim kampanyadan haberim yoktu.
    Daha bu sabah 74 tl'lik alışveriş yaptım , kimse birşey demedi.
  • Bence fişle gidip iste
    Nasıl olsa fişin üstünü hediye verildi diye kaşeliyorlar.
    Yani bulunduğum yerdeki yerel marketler öyle yapıyorlar, Carrefour'dada aynısıdır.

quote:

Orjinalden alıntı: Ser_Tar
    Benim kampanyadan haberim yoktu.
    Daha bu sabah 74 tl'lik alışveriş yaptım , kimse birşey demedi.

2 hafta önce Konya'daydım %15'e aldandım aldım ama nutellanın %13'ünün yanından bile geçmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: storm
    Arkadaşlar Konya Şeker'in ürünü olan Torku'nun Tor'unu denemenizi öneririm. Fındık oranı %15. Ülker alacaklar içinde Çokokrem Gold alınmalı bence, o fena değil.

• Arkadaşlar, Ülker Golden Çikolatalı Fındık Kremasını da deneyin bence. neredeyse nutella kadar başarılı. daha keskin bir tadı var. ikisinden de bulunduruyorum, canım hangisini isterse onu yiyorum :).
  • Bu arada nutella da indirime gitti ve çokokremden daha ucuz oldu, biliyor musunuz arkadaşlar?

Migrosta, çokokremin 650g ı 6,75 iken, nutella'nın 680g'ı 5,75 ve kampanyasız kalıcı bir fiyat, şaştım kaldım, premium olmaktan vazgeçip mass'e inmek istiyorlar galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 22 Mayıs 2009; 15:43:07 >
  • 5.75 sıcak fırsat asıl bu 400 gramını bu fiyata veriyorlardı bu arada nutellacı bayağı arkadaş var galiba aramızda:)
    bu arada 1 kg lıklrı vardı metroda uygun fiyatlı asıl onu beklemek lazım çoluk çocuk doysun yanında biz de tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: sioux

Her 50 ytl lik alışverişe 1 adet veriyorlar. 1kg. az parada değil 8.5 ytl. %17 yapar.

Diyetteyim bende... ne yapacağımı bilmiyorum

Al bence Son kullanma tarihi geçmeden dieti bırakırsın

Dieti bırakmazsan diete dahil edersin.. Ben eti formun sunta bisküvilerinin arasına ince tabaka halinde sürüyordum.. Bisküvideki deliklerden taşıyordu.. Dieti de bozmadan Çokokrem zevkimizdende mahrum olmadan yaşayalım

• Bence Şu Anda En İyisi Nutella ve Sarelle Kakaolu Fındık Ezmesi
  • alcan bundan kasıklıycan pc karsısında ohhh.sonra cırcır
  • Sarelleyi denemenizi tavsiye ederim.
  • @matttrak

hocam hergün ufak ufak götürüyorum bakalım tv karşısında çayla günlük kalori alımımı geçmeyecek şekilde. ufak bir hesapla 10 gün sonra bitmiş olacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.