< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 17 Ekim 2019; 9:8:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 17 Ekim 2019; 9:8:38 > |
Olayi daha düzgün bir bicimde yazip cimere sikayet etmenizi öneririm.
|
bakanlıgı arayıp durumu bildirin derhal müdahale ederler
|
anlamadığım nokta şimdi bu attığın sucuk kanatlı etimi kullanmış yoksa domuzmu?
Domuzsa bence yenebilir ama kanatlıya para verilmez |
Hocam ben maaşı alınca gidiyorum kasaba 3 kilo kıyma çektiriyorum.Tanıdığım baharatçı var ondan da sucuk harcımı alıyorum.Kıymayı büyük bir tepsiye koyuyorum eldivenleri takıyorum sonra biraz baharat koyuyorum yoğuruyom.Tekrar koyuyorum tekrar yoğuruyorum.Keyfime göre içine 3-4 diş sarımsak atıyorum.Baharatla beraber iyice yedirdikten sonra buzdolabı poşetlerine doldurup, pres yapıyorum.Atıyorum derin dondurucuya canım çektikçe akşam eve geldiğimde yemek yapamazsam alıyorum buzluktan, kırıyorum içine 2 tane yumurta ohh mis gibi.Kafamda ne soru işareti kalıyor ne de paramdan oluyorum.Sağlığımdan da olmuyorum
|
Allah başka dert vermesin
|
Yav kardeşim illa sucuk yiyeceğim diyorsanız alın kasaptan 2 kilo kıyma baharatçılardan da sucuk harcı alın isteğe göre barsağa ya da buzdolabı poşetlerine doldurun, atın buzluğa çıkarıp çıkarıp yiyin.Yazık vallahi yazık.Hem sağlıpınızdan oluyorsunuz hem de paranızdan.
İşlenmiş gıdalardan uzak durun. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Ekim 2019; 9:48:26 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bridget1988 -- 16 Ekim 2019; 13:40:53 > |
|