Şimdi Ara

ÇARPANLARA AYIRMA KALKTI TRİGONOMETRİ GEOMETRİYE GEÇTİ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARAKDASLAR AZ ÖNCE Bİ HABER ALDIM 10.SINIFIN MÜFREDATINAN ÇARPANLARA AYIRMA VE TRİGONOMETRİ KALKMIS !! VAR MI BÖYLE ŞEY!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postmodern1 -- 28 Ağustos 2014; 19:33:44 >

• Nerdeyse bütün soruların temelinde çarpanlara ayırma var yani öyle bir şey olamaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aflamania

Nerdeyse bütün soruların temelinde çarpanlara ayırma var yani öyle bir şey olamaz bence.

inanın aynı seyi bende dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postmodern1 -- 26 Ağustos 2014; 15:23:07 >
  • Bu 2 konu matematiğin temel konularından.. Kalkmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı seyı bende dıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postmodern1 -- 26 Ağustos 2014; 15:29:20 >
  • konu mat demisler ama hersey geo ile alakalı sanırım kalkmıs
     ÇARPANLARA AYIRMA KALKTI TRİGONOMETRİ GEOMETRİYE GEÇTİ!! ÇARPANLARA AYIRMA KALKTI TRİGONOMETRİ GEOMETRİYE GEÇTİ!!

• Hani haber kaynağı nerde? Ösym'den açıklama gelmiş mi? Kulaktan dolma haberlerle konu açıyosunuz, milletin aklını karıştırıyosunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRİGONOMETRİ KALKTI MI?!?!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internetten bir kaç siteye baktım ve dediklerimin aynısı çıktı saçma çok saçma bu konular kalkamaz

http://matematikdefterim.net/lise/10-sinif-matematik-konulari

http://www.matematikogretmenleri.net/2014-2015-10-sinif-matematik-konulari/ 2014-2015

• facede bir hocamız az önce bunu paylastı buyrun değerlendirmeyi siz yapın
     ÇARPANLARA AYIRMA KALKTI TRİGONOMETRİ GEOMETRİYE GEÇTİ!! ÇARPANLARA AYIRMA KALKTI TRİGONOMETRİ GEOMETRİYE GEÇTİ!!

• Çarpanlara ayırmayı kaldırırlarsa pek çok konuyu da kaldırmaları gerekir. Mesela II. Dereceden Denklemler de kalkmalı o zaman. Hani Karmaşık Sayılar'ı kaldırsalar anlarım ama çarpanlara ayırmanın kalkması söz konusu bile olamaz. Yalan haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

Çarpanlara ayırmayı kaldırırlarsa pek çok konuyu da kaldırmaları gerekir. Mesela II. Dereceden Denklemler de kalkmalı o zaman. Hani Karmaşık Sayılar'ı kaldırsalar anlarım ama çarpanlara ayırmanın kalkması söz konusu bile olamaz. Yalan haber.

kardesim bunu bana değil ösym söyleyın aynı sıkıntıyı bende yasıyorum neredeyse her derste her konuda soruları çözebılmek çarpanlara ayırmayı bılmek gerekır bana çok saçma gelıyor vede az önce tam emın olmak ıcın bu olayı face bır hocaya dedım bana bu resmı attı bilmiyorum ne yaptıklarını şöyle bir tahmınım var belkı 9 sınıfa atmıslardır
  • haber doğru 10.dan kalkıp 11.e atmıslar
  • HABER doğru arkadaslar 10.sınıftan çarpanalara ayırma ve trigonometri kalkmıstır. kaçıncı sınıfa aktarılacagı bılınmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Postmodern1 -- 26 Ağustos 2014; 15:58:49 >
  • direk 10.sınıfı kaldırsınlar o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

Bu 2 konu matematiğin temel konularından.. Kalkmaz

malesef kalkmıs 11.sınıf matematike baktım oradada göremedim
  • 10. Sınıftan kaldırılabilir ama müfredattan kaldıralamaz, trigonometri matematiğin en baba konularından belkide en önemlisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahahh katılıyorum kardeşim (((:
  • Heyecanlanmayın bu konuların kalkması demek matematiğin kalkması demektir.1.sınıfa alırlar 3.sınıfa alırlar ama kalkmaz yani.
  • seninle aynı görüşteyım ama ortalıkta bu konuların baska sınıflarda gözükmemesi insanı korkutuyor
  • arkadaslar konu hakkında bilgi alan var mı ?? çarpanlara ayırma ve trigonometri hangi kaçıncı sınıfa aktarıldı ??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.