bilgisine güvendiğim bir hocadan ''öğrencilerimi üçgenlerden sonra analitik çalıştırıyorum.ondan sonra çokgen-çember diye ilerletiyorum'' dedi benim de üçgenlerim 2-3 güne bitecek.sizce analitiğe mi geçeyim yoksa en sona mı bırakayım? |
üçgenlerden sonra analitiğe geçmek

-
-
bu arada analitik için üçgen bilgisi yeterli oluyor mu?
çember analitiğinde falan sıkıntı çıkar mı acaba
-
çember bilmiyorsan sorun çıkar muhtemelen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çemberin analitiği çember bilmeden geçilmesi sıkıntı olabilir çünkü zor sorular genelde çemberle harmanlanarak geliyor. Onun dışında üçgenler halledildiyse analitiğe geçmek oldukça mantıklı bir fikir analitiğin en yoğun kısımları noktanın ve doğrunun analitiği kısımları onları öğrenmek için de üçgenler bilgisi yeterde artar bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zaman çember analitiğini çemberden sonra çalışayım.diğerlerine de üçgrnden sonra bakayım
-
Analitik geometri için üçgene bile gerek yok. Ayrı bi konu zaten kendisi. Benim tavsiyem analitik geo+ çember+ cember analitiği şeklinde gitmen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çember bitir öyle geç kafan rahat olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim üçgenlerde 3-4 güne bitecek ondan sonra analitiğe geçmeye düşünüyorum.
siz neye karar verdiniz ?
-
üçgende alan-noktanın analitiği-doğrunun analitiği-dönüşüm geometrisi-çokgen-dörtgen ... diye ilerleyeceğim.
analitiği sona bırakmak çok saçma olurdu.
hem ayt matematikte de analitik geometride bilgi sahibi olmak yorum gücünü inanılmaz arttırıyor
-
Hocam ayt matematik için kabaca biraz analitik lazım en azından neyin nereden geldiğini bilmek için. Doğru ve nokta analitiği çalışabilirsin çember sonraya kalsın çokta önemli değil şu anlık. Dediklerimi halledersen parabolde ve özellikle türevde çok rahat edersin mantıklı yaptığın
-
kanka senin netler ne durumda?
eaydın sanırım
-
bence çok mantıklı. çember analitiğini boşver diğer her şeyi bilince kolay konu, asıl analitikten de ayrı biraz. en son bakarsın ona
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X