Şimdi Ara

ÇARPANLARA AYIRMA KALKTI TRİGONOMETRİ GEOMETRİYE GEÇTİ!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    trigo geoya geçmiş tamamen diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm nasıl yani :)) geonun konularına mı sığdırmıslar
  • Trigonometri inanın öğrendikten sonra mat1'den kolay...
    Sadece bazı sıkıntılı olan yerleri var ama onlarda çıkmıyordu zaten sınavda...
  • evet orası öyle ama çarpanlara ayırmanın kalkması çok saçma gelıyor karman çorman oldu yıne hersey
  • Bu adamlar her sene bir şeyleri değiştiriyorlar ama hiçbir şeyi geliştirmiyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen hafta mat hocasi dersanede trigonometri artik geometriye gecti demisti onla alakalidir büyük ihtimalle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • komple kaldırsalarda kurtulsak ark
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

Bu adamlar her sene bir şeyleri değiştiriyorlar ama hiçbir şeyi geliştirmiyorlar.

katılıyorum sana
  • Yenilikler liseye yeni başlayanlar için ve şu an 10. sınıf olanlar geçerli. Bize konu falan kalktığı yok. :))
  • Hiçbir konunun kaldırılması söz konusu değil aksine gayet hoş bir düzenleme yapmışlar TM ve TS öğrencileri açısından, tabii aynı şey MF'ler için geçerli değil. Alan seçimi 11. sınıfa kaydırıldığından dolayı YGS konuları 9 ve 10. sınıfa alınmış bu sebeple trigonometri ve çarpanlara ayırma da muhtemelen on birinci sınıfa kaydırılmış durumda. Matematik ve geometri dersleri de birleştirildi. Bu şekilde MF öğrenciler için 11 ve 12. sınıflar çok ağır olacak olsa da başa gelen çekilir ne yapalım.
  • Permütasyon kombinasyon ve olasilik 10.sinifa alindi da çarpanlara ayirma temel konudur sayilar gibi bir şey kaldirilamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Permütasyon kombinasyon ve olasilik 10.sinifa alindi da çarpanlara ayirma temel konudur sayilar gibi bir şey kaldirilamaz

kaçıncı sınıfa alındı ??
  • Büyük ihtimalle on bir, neden bu kadar taktın herkes trigonometri ve çarpanlara ayırma görecek merak etme.
  • GEÇEN YAZ MÜFREDAT DEĞİŞTİ BİRÇOK KONUNUN YERİ DE DEĞİŞTİ.MÜFREDATI İYİ İNCELEYİN MEBİN SİTESİNDE VAR.
    MESALA 12NİN SİSTEMLERİ 11E ALINDI.

ORTALIĞI TELAŞA VERMEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatc180

quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Permütasyon kombinasyon ve olasilik 10.sinifa alindi da çarpanlara ayirma temel konudur sayilar gibi bir şey kaldirilamaz

kaçıncı sınıfa alındı ??

Permütasyon kombinasyon olasılık 11den 10a alındı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğurlu Genç

GEÇEN YAZ MÜFREDAT DEĞİŞTİ BİRÇOK KONUNUN YERİ DE DEĞİŞTİ.MÜFREDATI İYİ İNCELEYİN MEBİN SİTESİNDE VAR.
    MESALA 12NİN SİSTEMLERİ 11E ALINDI.

ORTALIĞI TELAŞA VERMEYİN

dostum ortalıgı telasa verdiğimiz filan yok o konuların kalkmasından büyük telas duyduk o konuları suan ne 9 10 nede 11 12 nin konularında göremedeik çarpanlara ayır ve trigonometri yok suan
  • serhat400 kullanıcısına yanıt
    ((:
  • Mudredati yazan siteyi bulamadim ben. :(

• ben meb e bakarım ne dediği belirsiz sitelere bakmam meb ten varsa kanıtın o zaman başka
  • 11. sınıfa alınmış arkadaşlar hiç kalkar mı Allah aşkına , ikisi de her yerde olan konular
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.