Şimdi Ara

CARİ STOK PROGRAMI. LAZIM TAVSİYE,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim firmamızda 6 tane makina var. Yaptığımız satış sistemi taksitli yada peşin oluyor bu tarz çalışan bildiğiniz en iyi program hangisidir. Sizlerden tavsiye bekliyorum.

Benim şu aniçin aklımda vega var. Sizce vegaya geçmelimiyim. Vega daki şu özellik hoşuma gitti kredi kartı post makinası ile progrma bağlantılı çalışıyor çekitğin ödemeler müşteri hesabına otomatik işleniyor.

Şayet sizlerin kullandığı daha kapsamlı daha güzel bir program varsa bana tavsiye ederseniz çok makbule geçer. Saygılar.

• akınsoft tavsiye ederim
    ben muhasebeciyim kendim mikro kullanıyorum muhasebe modülü olarak müşterilerimede akınsoft aldırdım biraz karşık ama öğrendikçe kolayınıza gidecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 24 Mayıs 2006; 15:28:09 >

TurkSA Ticari Adamhttp://www.indirmax.com/program.asp?id=3269

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage4 -- 11 Mart 2007; 23:41:12 >
    ama bildiğim güzel programlardan
    datasoft
    logo
    netsis
    bunları önerebilirim..birtane daha vardı ama çıkaramadım şimdi..

ama netsisi çok daha kapsamlı..
    cari stok çek senet entegre hepsi güzel program içinde

ben de şirkette yaklaşık 8 yıldır vega kullanıyorum.

ve diğer taksitlendirme olaylarına baktığımda vega bir adım önde gibime geliyor.

ama eğer işler parakende değilse netsis yada logo üzerine düşünebilirsin.

bir etkili faktörse alacağın destek.
    Aidat programı önerisi gerekli
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman61

Arkadaşlar bizim firmamızda 6 tane makina var. Yaptığımız satış sistemi taksitli yada peşin oluyor bu tarz çalışan bildiğiniz en iyi program hangisidir. Sizlerden tavsiye bekliyorum.

Benim şu aniçin aklımda vega var. Sizce vegaya geçmelimiyim. Vega daki şu özellik hoşuma gitti kredi kartı post makinası ile progrma bağlantılı çalışıyor çekitğin ödemeler müşteri hesabına otomatik işleniyor.

Şayet sizlerin kullandığı daha kapsamlı daha güzel bir program varsa bana tavsiye ederseniz çok makbule geçer. Saygılar.

Ben de aynı şekilde ne alacığımı bilmiyordum sektörü en ince ayrıntısına kadar inceledim, bi ton para vereceğiz sonuçta . Altısoft PSA diye bi program buldum en yenisi buymuş sunumda çok etkilendim 3 aydır kullanıyorum çok memnunum. Babam hala bizim işlerin başındadır çokta pipirikli bir insandır en ufak hata da başımın etini yer fakat babamın dahi içine sindi. Ben bu elemanları tavsiye edebilirim sana

• sercanunal1 S kullanıcısına yanıt
    Vega programıyla ilgili baya bilgim var programdan beklentilerinizi söylerseniz yardımcı olabilirim.
  • syntax_error kullanıcısına yanıt
    İlk mesajı atan arkadaşa yardımcı olabilirsin, biz Altısoft-PSA kullanıyoruz değiştirmeyi de düşünmüyoruz ama yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim
    MikroMod tavsiye ediyorum. çok yaygın değil ama şirketlere özel yazılım geliştiriyorlar. istediğiniz gibi programı derleyip gönderiyorlar, Ek özellik isterseniz ekletebiliyorsunuz. Tavsiye ederim. mikromod.com

www.sentez.com

http://www.firmatik.com/index.php

http://www.firmatik.com/index.php

Cari Stok Programı
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.