İyi forumlar.Direk konuya giricem. Oyunun daha fazla ram ve işlemci harcamasını istiyorum.Mesela oyuna giriyorum biraz takılıyorum falan sonra görev yöneticisine geliyorum işlemler bölümü orada oyunun harcadığı performans yazıyor 423.0,446.3 öyle yani yarım GB ram kullanıyor sanırsam. 4gb ramım var. Yani ve kısacası o 423.0 ın 1530.4 civarı ve üstünde durmasnı istiyorum bunu yapabiliyormuyuz ve ya yapabilicek bir program varmı. Teşşekürler.
Muhtemelen ekran kartı yetersiz geliyor ve bu yüzden işlemci ve ram kullanımı düşük kalıyor. Malesef böyle bir program yok.Zaten bu şekilde de sorununuz çözülmez. PlayClaw4 indirip oyuna girmeden önce açın.Cpu ve Gpu kullanımını bana söylerseniz yardımcı olabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Teşekkür ederim.Deniyicem.
Hepsini Kullanırsa PC Zorlar ve Bazı Sorunlara Yol açabilirsin Görev Yöneticisi - İşlemler - Uygulamayı Bul Sağ Tıkla - Öncelik Ata'dan Yükseği Seçmeyi Dene
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Muhtemelen ekran kartı yetersiz geliyor ve bu yüzden işlemci ve ram kullanımı düşük kalıyor. Malesef böyle bir program yok.Zaten bu şekilde de sorununuz çözülmez. PlayClaw4 indirip oyuna girmeden önce açın.Cpu ve Gpu kullanımını bana söylerseniz yardımcı olabilirim
playclaw 4'ü indirdim.CPU kullanımı %89 Gpu %70 fps 15-25 arası değişiyor.(Zwanzig arkadaşımızın dediğini uygulayarak ikisini bir arada yaptım sonuç budur.)Sonuca göre yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden cevaplarınız ve yardımınız için teşekkürler.
İşlemci ve ekran kartı kullanımı hiç fena değil.İşlemci belki biraz darboğaz yapıyor olabilir ama 2-3 fpslik fark yaratır diye tahmin ediyorum.Anladığım kadarıyla sistem özellikleriniz oyunlar için yetersiz kalıyor. Sistem özelliklerinizi yazar mısınız ?
Beyler böle bişi olabilir ben daha öncede yapmıstım bir youtube kanalı gösteriyodu internette arasan bulursun ben mafia 2 oyunu için yapmıştım bir ara bulunca en yakın zamanda buraya anlatımlı bir şekilde yazacağım