Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragmanı fazla beğendiğim söylenemez temkinliyim diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman güzel, Brie harika, müzik muhteşem. Bayağı ümitliyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

bire larson için izlerim
  • Fragmanın sonunda yüzü ve saçları çok kötü gözüktü bana.
  • Aksiyon filmlerinde kadın oyuncu tercihleri çok önemli. Brie Larson'ın yüzü tam anlamıyla Room filminde olduğu gibi ağır temalara uygundur. Aynı hatayı Tomb Raider'da, Alicia Vikander ile yaptılar. Bu oyuncular için aksiyon ve süper kahraman öğeleri abes durur.

Çok iyi oyuncular o konuda sıkıntı yok ama içindeki oldukları bu tarz yapımlar pek onlara göre değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Fragmanın sonunda yüzü ve saçları çok kötü gözüktü bana.
    Mcu daki en kötü cast olabilir brie larson.Gerçi adam warlock altyapısı hazırlanıp bize captain marvelı sunmak da çok tuhaf bir karar.Neyse hikayeymiş konuymuş kimin umrunda yap kadın kahramını ver hype ı koy bide vizyon tarihini kadınlar gününe.Yaşasın feminizm(!)

• 2.FRAGMANA KADAR KONUŞMAK DOĞRU OLMAZ BELKİ AMA THANOSU GÖRDÜKTEN SONRA KİMSE THANOSU ALAMAZ GİBİ YA ,BU ARADA FİLMİN MÜZİKLERİNİDE TÜRK ABLAMIZ YAPIYOR HELAL OLSUN

ABİLER ŞU HEYBETE BİR BAKIN YA CAPTAIN MARVEL VS NE BİLEYİM ALAMAZ BU HERİFİ HERİF DEDİM TİTANI

ÖL DE ÖLELİM REİS

Captain Marvel (2019) | Brie Larson
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 18 Eylül 2018; 23:9:51 >

• Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Aslında bu kadının yüzü de uygun olurdu eski filmlerinde falan daha zayıftı ve yüz hatları belli oluyordu ama çekimlerden sızan fotolarda bildiğin tombiş duruyordu taa o zaman kıllanmıştım

• Gecmisi hatirlayamama ve gercekligi sorgulama,

Kree-Skrull savasi (skrull'larin shapeshifting ozelligi ile hangisi gercek beden hangisi degil ayirt edilememesi),

Fury beyefendinin gozunu kaybedecek olmasi ki bu sorgulamalar yuzunden olacak buyuk ihtimalle, keyifli bir film olacaga benziyor senaryo icabi

Acaba Jude Law Mar-Vell mi olacak yoksa gizli dusman Yon-Rogg mu olacak, ki bu da gerceklik sorgulamalarina ekstra boyut katar

Heyecanla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 19 Eylül 2018; 0:1:12 >
  • Fragramı beğendim sayılır Baya ciddi dram olacağa benziyor Şöyle bir Çelik adam havasında olursa baya tutar bu film.
  • İnternetteki yorumlarda çoğu kişi brie larsonu pek yakıştıramamış role buna - bu fragmana göre - bende katılıyorum ama; bence asıl suç brie larsondan çok yönetmenlerde, elinde kalbürüstü bir oyuncu var.Ona göre kostüm yapıp ona göre oyuncuyu zayıflatıp şişmanlatacaksın mcu'daki çoğu oyuncu doğuştan mı o role hazır ? elbette hayır bak captain amerikaya ilk çıktığında alev adamdan captain america olur mu dendi, ilk avengersta kostümü falan bok gibiydi sonra bir russo yönetmenler geldi adam karizma oldu.Yada benedict çok mu hazırdı role alakası bile yoktu ama scott ve ekibi naptı adama artık peruklamı yapay saçlamı neyse klasik saç yapıp sakal bıraktırıp birazda kaslandırıp(incecik adam normalde)adam çizgi romanlardan daha fazla doctor strange oldu.Aynı şekilde ant-man,black panther gibi karakterler tip olarak tam oturmasada insanlar yadırgamadı çünkü göze kötü gözükmedi.Yani demek istediğim bu ekip işi en başta yönetmen karakteri güzel tasarlayacak sonra oyuncunun oyunculuk tarzı falan önem kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 19 Eylül 2018; 0:42:38 >

• Brie Larson'un biraz kilo vermesi gerekiyor yüz hatları çok yuvarlak.
  • Herkes kızın kilolarına yüzüne takmış ne çok kemik seven var hayda neymiş yüzü kilolu kendi kilolu abi etmeyin bence çok iyi ne olsaydı şaziye gibi zayıfmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Herkes kızın kilolarına yüzüne takmış ne çok kemik seven var hayda neymiş yüzü kilolu kendi kilolu abi etmeyin bence çok iyi ne olsaydı şaziye gibi zayıfmı
    Kıyaslama yapıcam ama bi Wonder Woman'a bakın birde buna. Kostüm tamamda yüzüne bakınca hiçte süper kahraman gibi durmuyor. Daha film çıkmadı izlemeden nasıl yazıyorsun diyecek çoğu kişi ama zaten bu role onu yakıştıran çok az kişi var.

Edit: O saçlara hiç girmiyorum bile. Ben erkek halimle onu daha iyi gösterirdim. Filmin yapımcıları kör galiba. Umarım film çıkana kadar daha iyi hale getirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 19 Eylül 2018; 11:58:39 >

• Fragman baya kötü gözüküyor.
  • Sanırım Brie Larson için 720p bluray indirebilirim. Normalde 480p AC3 yeter bu filme
  • Brie Larson'a niye laf ediyonuz suç onu seçen yönetmende yapımcıda . Onlar seçince kadın da kabul etmiş seve seve doğal olarak .

Bence de yakışmıyor zaten . Thanos'u dövecek karaktere bak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 19 Eylül 2018; 15:9:42 >
  • Ah ah şimdi Katheryn Winnick olacaktı
  • beyler evet ben de çok beğenmesem de, zamanla alışırız gibi geliyor Larson'a. Ama sorum şu, Larson yerine kim seçilebilirdi bu rol için? he bu arada maskeli haliyle mohawk saç tipiyle savaşırsa avengers 4'de, bence daha çok severiz karakteri :)
    Ayrı bi parantez de skrullara. arkadaş bu ne saçma sapan bi skrull'dur ya. Yeşil tonu acilen koyulaşmalı neredeyse yeşil bile değil adamlar, bu halleriyle de çok yapmacıklar umarım biraz cgi eklerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

beyler evet ben de çok beğenmesem de, zamanla alışırız gibi geliyor Larson'a. Ama sorum şu, Larson yerine kim seçilebilirdi bu rol için? he bu arada maskeli haliyle mohawk saç tipiyle savaşırsa avengers 4'de, bence daha çok severiz karakteri :)
    Ayrı bi parantez de skrullara. arkadaş bu ne saçma sapan bi skrull'dur ya. Yeşil tonu acilen koyulaşmalı neredeyse yeşil bile değil adamlar, bu halleriyle de çok yapmacıklar umarım biraz cgi eklerler.
    Her sarışın karaktere cast edilen Katheryn Winnick ile başlayalım. Margot Robbie, Natalie Dormer, Emily Blunt, Yvonne Strahovski, Alice Eve, Charlize Theron, Katee Sackhoff, Anna Torv ve Ronda Rousey. Rol için çok fazla isim var ben şahsen Katheryn Winnick veya Emily Blunt'ı tercih ederdim ama Brie Larson da iyi bir isim yukarıda fancast edilen isimlerin çoğundan iyi oyuncudur role de gideceğini düşünüyorum.

Skrull'ların tipini beğendim ama renkleri çok tırt yeşillerin ve siyahların ton değerini arttırsalar kurtarır.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.