Bildirim
Capslock Bilişim Güvenilir Mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
N11 gibi sitelerde paranizin yanmasi zor ihtimal. Cunku urun onayi ile sahibine para aktariliyor. Siz onaylamazsaniz, geri gonderdiginizde para size gelir. Ama gidip urunu almadan onaylarsaniz, yapacak bisey yok tabi. Birde site uzerinden saticilarin alusveris yorumlari daha iyi sonuc verir buradan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 28 Ocak 2015; 17:13:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sağolun hocam kullanıcı yorumları da olumlu sanırım Capslock Bilişimden alacağim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
n11 üzerinden alışveriş yapmayın otomatik onay süreciyle beraber paranız yanıyor ve n11 ilgilenmiyor bile 2. aydan beri hala ürünüm kargolanacak haber dahi vermiyorlar gittigidiyor daha aktif ve güvenilir o konuda aynı mağazanın zaten gittigidiyor hesabıda mevcut diğer bir konu adamların açmış olduğu bir site var ve sabah 09:00 ile 19:00 arası ulaşın diye tel vermişler 18:30'da dükkanı kapatmış adamlar ister istemez soru işareti :) _____________________________ missing-alcatraz-alphas-person of interest-spartacus-the walking dead-fringe-magic city-the client list-touch-contınuum -
Caps Lock'da n11.com'da güvenilir siteler. N11.com'u ne zaman arasam hep güzel bir şekilde ilgilenmişlerdir. Güvenle alabilirsiniz.
Üstadım internetten siparişi ver -G.G -eğer çakma,yan sanayi.ve belirtilen ürün gelmez ise PARA ÖDEME ONAYINI VERME.
bu kadar basit. -
Güvenilir ve çok ilgililer. Ps4 aldım. Çok yardımcı oldular. Kargoyu çok iyi paketlemişler vs.
Barcelona game'den almanı tavsiye ederim.
Edit: n11 üzerinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 1 Mayıs 2015; 13:36:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İşlemci: Ryzen 5 3600 4.2 GHz 1.1V Anakart: MSI B450 Tomahawk MAX RAM: XPG D41 8x2 (16 GB) 3000 MHz SSD: Kingston A2000 500 GB NVMe - OCZ 240 GB HDD: WD 1 TB
Ekran Kartı: MSI GTX 1060 3 GB O.C Kasa: XPG BattleCruiser ARGB PSU: Corsair VS600
Soğutma: Cooler Master Masterliquid 240ML RGB - Masterfan Pro (x4)
Ses Kartı: Creative Sound Blaster AudigyFx Kulaklık: HyperX Cloud II - Sony MDR-1ABT
Mouse: Steelseries Rival 600 - Qck+ Medium Klavye: Logitech G213 Prodigy RGB -
CAPS LOCK BİLİŞİM DEN PS 4 OYUN KONSOLU ALDIM HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM VE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ MUHTEŞEMDİ PEŞİNDEN 2 AY SONRA IPHONE 7 TELEFON ALDIMM ..SORUNSUZ ILGILILERE TESEKKURLER AYNI GUN KARGOM YAPILDI...

_____________________________ -
Ya arkadaşlar benim ds4 düm bozuldu caps loocktan bilişime yolladım yaklaşık 2 hafta oldu iletişim numaralarına ulaşamıyorum
PS4'ü ordan aldım sıkıntısız. _____________________________ Gümrük Müşaviri
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler