Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Arkadaşlar bu kamera bu fiyata alınır mı? Şimdiden teşekkür ederim...
    http://eshop.panasonic.com.tr/urun/746


    ben aldım ve son derece memnunum. Görüntü kalitesi çok çok iyi. Üstelik bu fiyata HD ürün bence kaçmaz fırsat.
  • Arkadaşlar,

    Canon HG10 kamera aldım alıcam... Yorumlarınız nedi bu ürün için... Ayrıca Ful HD olduğunu belirteyim...
  • Lütfen yardım!! Samsung VP D-381 video kameradan hiçbir şekilde bilgisayara görüntü atamıyorum. Aynı sorunu yaşayanlar var mıdır??
  • Canon HG10 çok iyi bir kamera hayırlı olsun güzel bir seçim yapmışsınız. Umarım fiyatı da uygundur.
  • Selamlar,

    Amerikadan kamera şiparişi verecem ama aşağıdaki iki model arasında kaldım:

    Canon Vixia HF100,
    Panasonic HDC-SD9.

    HF100 yaklaşık 100 dolar daha pahalı, 1/3.2" lik daha büyük sensörü ile öne çıkıyor ama sizce ilave paraya değer mi?
  • kaç doların üzerine 100 dolar daha koyacaksınız bilmiyorum. Ama bence değer HF100 daha iyi bir kamera. Tanıdıkla sipariş edecekseniz Amerikadan alın tabi ama 3. şahış veya firmalarla getirtilen sözüm ona garantili, kaçak ürünlere para verip kaçakçılara para kazandırmayın.
  • kacak gocek islerle isimiz olmasin
    arkadas muhtemelen amazon.com dan alacak. HF100 $547, SD9+8GB SDHC $436. SD9un fiyati cazip icim gitmiyo degil ama sanirim paraya kiyip HF100 alacagim.
    Hos HF100 fiyati da vatan bilgisayarda KDV indirimi ile 1270 TL, amerkadan arkadasa getirtmeye deger mi sizce (garanti, ntsc, zahmet, vs.)
    tesekkurler cevap icin.
  • Canon HG10 düşünüyorum ama bir kamerada en önemli olması gereken özellikleri bilmiyorum şuan. Ufak bir yorum yapabilir misiniz. Hangi önemli özellikler olması gerekir.
  • Slm arkadaşlar samsung SC-X210L extarnal camcorder kullanıyorum ürün ABD den geldi şarz aleti yok usb den şarz ediyorum bataryasının performansı yerlerde kullanamıyorum artık bataryasını değiştirip birde şarz aletini almak istiyorum anadolu yakasında bataryayı temin edebileceğim bi yer buldum fakat onlarda 40$+kdv fiyat biçtiler daha uygun fiyata bulabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim
  • Canon HG10 düşünüyorum ama bir kamerada en önemli olması gereken özellikleri bilmiyorum şuan. Ufak bir yorum yapabilir misiniz. Hangi önemli özellikler olması gerekir.



    Bende bir süredir araştırıyorum kamera almak için. En sonunda HG10 da karar kıldım. Fiyat-Performans açısından en uygunu o geldi bana. Mersin MediaMarkt de Canon HG10'u finanskarta 6 taksitle 1300TL. Sony SR 11' e baktım. En ucuz yerde taksitle 2000TL civarı.(Vatan Bilg). Ben kamera alırken öncelikle Harddiskli olmasını baktım. Daha sonra çekim kalitesi açısından HD(High Defination) özellikli olmasına. Bunlardan sonra en önemli özellik sensör büyüklüğü idi. Bu özelliklere bakarak zaten Sony SR11 ve Canon HG 10 kaldı. Bunlardan Canon HG 10 sensörü 1/2.7 inch iken Sony SR 11 sensörü Carl Zies Vario sonnar 1/3.1 inch. Burada Canon Sonyden daha üstün. Fakat şu varki SR 11 10mp iken HG10 2.7mp. Yani ikiside highdefination olmasına rağmen sony gerçek 1920x1080. Bu canonlarda sanırım 1700x1080 civarı. Yani Sony burada üstün. Fakat fiyatlara baktığımızda HG10 daha akıllıca geldi. Ayrıca aksesurlarına baktığımda(Teleobjektifler, extra zoom ve yaklaştırıcılar, hatta batarya) Canon aksesurlar sonyden daha ucuz. Yani bir anlamda yedek parçada da Canon akıllıca. Tecrübelerim bu kadar. Yardımlarından dolayı SONYKAMERA arkadaşa teşekkürler. Onun sayesinde neye bakacağımızı öğrendik. Eksik olmasın...:)




  • Zorba01 kardeş,

    Ben de iki makinada takıldım ama Sony 5.1 ses kaydederken diğerinde bu yok. Ayrıca Sony'de saniyede 16 resim kaydediyor. Canon'u da bir öğrensem... Bu arada Sony dünkü dolar kuruna göre Doğubank'ta 1500 TL civarında olması gerek garantisiz. Canon'da 1270-1300 civarında Darty imiş. Tabi garantili. Ne yapsak da şu işi netleştirsek...
  • Öğrendim.

    Canon 25p, yani saniyedeki kare sayısı. Gece çekiminde night shot özelliği sebebiyle sony diyorlar. ama hareketli sahnelerde canon daha başarılıymış.
  • merhaba arkadaşlar ben video kamera lamak istiyorum.bana bu modelleri önerdiler.bunlardan hangisi dahi iyidir ?
    PANASONIC HDC-HS9 FULL HD Video Kamera(1.614,00 TL)
    canon hg 10 (1.500.00- 1.750.00 tl)

    veya önerebileceğiniz başka model var mı?
  • Merhabalar,

    Bir arkadasim araciligiyla Amerika'dan Panasonic SDR-H40 kamera aldim.
    Ancak kamerayi daha ilk acisimda LCD ekranin bozuk oldugunu farkettim. Ekranda neredeyse hicbir sey gozukmuyor. Ne yaptiysam olmadi.
    Bir risk aldik.. ne yazik ki.. tutmadi.. Simdi mecburen sifir kamerayi servise verip tamir ettirmem gerekiyor. :(

    Acaba bu tur ariza (kameranin LCD ekraninin degismesi) bana ne kadara patlar. ?

    Bilgisi veya bu tur bir durum ile ilgili tecrubesi olan arkadaslardan yardim rica ediyorum.
    Simdiden tesekkurler...
  • Herkese selamlar ,
    Benim Panasonic SD1 HD kameram ile ilgili sorunlarim var. Kamera ile yaptigim kayitlari (kutusunda gelen cd yi bilgisayarima yuklememe ragmen) bi turlu bilgisayarimda izliyemiyorum, baska hd player yukledim yine olmadi, sadece dvd ye yazdirirken izleyebiliyorum veya HDMI kablo ile tv ye bagladigim zaman tv den seyredebiliyorum.Ayrica cektigim goruntuleri blue-ray player harici bi dvd player da seyretmem mumkunmu.
    Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
  • selam arkadaşlar,

    panasonic hdc-hs300 kameram bugün geldi yurt dışından. Alet gerçekten çok iyi yalnız progressive çekim özelliği olmasına rağmen çektiğim tüm HD videolar interlaced. Progressive moda geçirmek için ne yapmam gerek ?
  • merhaba arkadaşlar bende CANON MV 800 marka camera var firewire kart da var ben kartı bilgisayara takıyorum ama bilgisayar görmüyo kartı. Ben de gitiim 1394 ten USB ye kablo aldım bilgisayar kamerayı taktım usb girişi ile. Şimdi bilinmeyen aygıt diyor. Ne yapmam gerekiyo bana bir yardımcı olur musunuz?
  • 1000- ytl civarı çekim kalitesi iyi olan kamera önerebilirmisiniz acil marka farketmez önemli olan gece çekimlerinin felan iyi olması
  • canon dc 50 dvd kamera electro world 'de 559 tl.
    Nasıl bir kameradır.
    Bu fiyata alınırmı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lazyo

    canon dc 50 dvd kamera electro world 'de 559 tl.
    Nasıl bir kameradır.
    Bu fiyata alınırmı

    sd dvd kameralar içinde en iyilerinden biri diyebiliriz dc 50 yi fiyatına göre çok güzel alınablir kamera eğer hd(highdefinition)almıyacaksanız bu kamerayı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz,kameranın teknik özellikleri güzel sensörü de büyük fotoğrafda çekebiliyorsunuz 5mp
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.