Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CANON MD130 kameram var görüntü aktarımı icin firewire kablo aldım iki ucu 4pinli olandan bilgisayarımda firewire portu war takıyorum bilgisayara camerayada bilgisayar donanım bulundu vs demiyor kamera aldıgımda cd vermislerdi ZoomBrowser EX adlı programı kurdum burdanda connect to camera dedigimde baglantı hatası veriyor bu firewire icin ne yapmam lazım arkadaşlar bulamadım yardımcı olurmusunuz? kutusunun icinden cıkan usb kablosuylada denedim sonuc basarısız..
  • şirinevler bakırköy civarı CANON MV900 servisi varmı,
    elimden yere düştükten sonra çalışmıyor,şarj olmuyor acaba masrafı nekadar olur.,
    yardım ederseniz sevinirim
  • merhaba arkadaslar Panasnic NV-GS21 mini DV cameram icin vista usb driver a ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
  • arkadaşlar panasonic TZ10 Türkçe dil desteği yokmu?
  • Selam arkadaşlar. Canom digital kameramızdaki videoları dvd'ye yada cd'ye yazdıramıyoruz. Kameranın çektiği videoların formatı çok farklı nero vs... gibi programlar kabul etmiyor. Kameranın programı olan image mixer 3 se programı var fakat ingilizce olduğu için kullanamıyoruz. Usb ile kamerayı pcye bağladığımızda da otomatik olarak bu program geliyor. Bu konu hakkında yardım bekliyorum...
  • Hayırlı akşamlar,

    Amatör düzeyde kısa film çekmek, amatör derken etraftaki kısa film yarışmalarına katılacak kadar, için bir kamera arıyorum.

    Forumda yazılan yazıları okudum, Canon HV20 ve ailesi kısa film çekmek için ideal görünüyor fakat fiyatı başlangıç seviyesi için tuzlu.
    Yani benim bütçem şuan için maksimum 1000liraya çıkabilir. Bu noktada şunu belirtmek isterim elimde şuan 10megapiksellik samsung ( es55) dijital foto
    makinası var, bu makinanın kamera modunun ne kadar kalitesiz olabileceğini tahmin edersiniz.

    Şimdi alacağım kameraya 2000 lira gibi büyük paralar vermeye çekiniyorum, başarısızlık durumunda kameranın bir köşede paslanmasını istemem. Öte yandan
    elimdeki foto makinesinin video çekimleri ile güzel senaryolar yazsam dahi teknik yetersizlikten her şey berbat olabilir. Bu sebepten mesela adı geçen canon HG10'u
    alsam yeterli görselliğe erişir miyim?

    Kısa film için önemli kamera kıstasının: manuel ayar yapabilme, sensör büyüklüğü, lens genişliği gibi kriterlere dayandığını öğrendim. 1000 lira bütçe ile
    neler tavsiye edersiniz?

    teşekürrler




  • arkadaşlar geçen hafta panasonic sd60 aldım.yalnız bana zoom u yavaş yapıyor gibi geldi.bir fotoğraf makinasındaki kadar hızlı değil.ilk kez video kamera kullanıyorum.birde kameranın altında ısınma oluyor.(bataryada değil) bu normalmidir.cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • hangisininki var ? samsung hd
  • Arkadaşlar panasonic hdc-sd60 kullanıyorum. Pause tuşuna bastığımda tekrar çekime geçince videoyu bölüyor. Bölmeden kaldığı yerden devam etmesini istiyorum. Bunun için bir ayar var mı?
  • Bende Panasonic HVX-200 P2 Card a video kayit eden profesyonel kamera var.DV kasete kayit yaparken ornegin 1 saatlik bir videoyu pespese kesintisiz kayit edebiliriyorum.Fakat P2 Card veya SD card a video kayit yap dedigimde videolar kayit oluyor ama parca parca video dosyalari olusturuyor.Ben istiyorum ki DV kasete cektigi gibi 1 saat kesilmeden kayit edeyim bu nasil olacak ? Bana yardimci olur musunuz ?
  • samsung h300 veya h200 ile bilgisi olan varmı tavsiye edermisiniz arkadaşlar
  • Merhaba,Samsung i6 dijital fotoğraf kameram var.Son zamanlarda resimleri aktarmak için pc ye bağladığımda "G sürücüsündeki disket biçimlenmemiş şimdi biçimlendirilsin mi"
    Başka pc de açtığımda makinedeki resimleri sorunsuz görebiliyorum. Bu sorunun kaynağı ne olabilir. Farkında olmadan disk ayarlarını değiştirmiş olabilir miyim? Bu konuda bilgi deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim...
  • mrh. canon a2200 ile a3200 arasında kaldım özellik bakımından pek bi fark yok.Bu makinelerden kullanan arkadaşlar varmı?
  • Arkadaşlar 500-600 tl civarı bütçem var. Bu rakamlarda kamera önerisi yapabilir misiniz acaba ?

    İşe yarar nitelikte olan ve iyi fotoğraf çeken bir kameraya ihtiyacım var. Özellikle gece fotoğrafları ve manzaralar çekeceğim. ama fotoğraf makinesinden önce kameraya ihtiyacım olduğu için ikisi bir arada lazım :)

    Mesela Sanyo GH1 14MP Full HD Dual 2.7"LCD Video Kamerayı inceledim. Sizce istediğim şeyi bulabilir miyim ? Yoksa kamera ile fotoğraf makinesini aynı anda düşünmüyüm mü ?
  • Arkadaşlar yeni açacağım web sitesinde yapacağım video röportajları kayda almak için video kamera lazım. Görüntü kalitesi en azındanhttp://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/videolari/HTC-Sensation-En-guclusunu-isteyenlere.htm# gibi olmasını istiyorum. Marka model belirtebilirmisiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • iyi akşamlar benim samsung vp-d375w model kasetli kameram var bugün bir kayıt için kullanmak istedim uzun süredir kullanmıyordum,ancak kayıt yapıyor fakat ne vizörde ne de lcd ekranda görüntü yok menüler gözüküyor fakat arka plan simsiyah kasetteki kaydı izlemek istediğimdeyse ekran siyah ama sesler var arıza konusunda bilgi verebilecek arkadaş varmı aceba
  • arkadaşlar SC karta kayıt yapan kameraların kayıtları nasıl gözüküyor kartta mesela rec tuşuna her bastığımızda ayrı bir video dosyasımı yazıyor karta. DV kasette bilgisayara aktarma yaparken istenirse aktarma programından ayrı ayrı videolar halinde aktarma oluyordu bunda nasıl oluyor.

    Ör: Bir düğün çekiminde kaydı ara sıra kesicez başlatıcaz bunlar ayrı ayrı videolar halinde mi olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taxonera -- 28 Ağustos 2011; 20:10:32 >
  • Arkadaşlar 550-600 Tl bütçe ile kamera alacağım. Kısa bir araştırma yaptım. Buna göre Panasonic sdr t70, sony sx 45, panasonic sdr s70, canon fs307 modellerinde kararsız kaldım. Bana yardımcı olur musunuz? Hangi marka ve modeli tercih etmeliyim. Avantaj ve dezavantajları nelerdir. Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • JVC marka eski ama halen çalışan video kameram var. GR-Ax637. Batarya tipi de BN-V12U. Buna Hama'nın 46403 modeli de uyuyor. Bu bataryanın yenisini veya muadilini nereden bulabilirim İstanbul'da? Bilgisi olan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lektem

    JVC marka eski ama halen çalışan video kameram var. GR-Ax637. Batarya tipi de BN-V12U. Buna Hama'nın 46403 modeli de uyuyor. Bu bataryanın yenisini veya muadilini nereden bulabilirim İstanbul'da? Bilgisi olan?


    Not: Sanırım burası sadece soru soranların uğradığı bir yer. Bilgisi, cevabı olanlar pek takılmıyor gibi geldi.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.