Şimdi Ara

Canon Pixma MG6450BK FOTOKOPİ, TARAYICI, Wi-Fi YAZICI 181 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
5.006
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nette wifi yazıcı için gezinirken vatanda gördüm. 181 TL (kablosuz). Özellikleri de gayet güzel, kartuşları biraz pahalı gibi tabi muadil..vs bulunabilirse iyidir herhalde.

http://www.vatanbilgisayar.com/canon-pixma-mg6450bk-fotokopi-tarayici-wi-fi-yazici.html

bu da akakce linki

en ucuz 266 TL

http://www.akakce.com/yazici/en-ucuz-canon-pixma-mg6450-murekkep-puskurtmeli-fiyati,1403346.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigolayt -- 14 Ekim 2015; 1:07:47 >

• Paylaşım için teşekkürler
    Yazıcı bu fiyata harika bence
    Normal kullanım için kartuş erken bitme ihtimali de yok gibi.
    yoğun kullanım için dolan kartuş sistemi takılır mı acaba bu konuda bilgisi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordakrep

Paylaşım için teşekkürler
    Yazıcı bu fiyata harika bence
    Normal kullanım için kartuş erken bitme ihtimali de yok gibi.
    yoğun kullanım için dolan kartuş sistemi takılır mı acaba bu konuda bilgisi olan varmı

CLI 551 kartuşlar kullanılıyor, dolan kartuşları piyasada mevcut
  • İçinden çıkan kartuş tam dolu mu acaba?

• doldurma kartuş alırsak sayfa birim maliyeti ne oluyor? siyah beyaz yazılı için?

• HP'nin uygun fiyatlı kartuş kullanan modellerinden tavsiye ederim.
  • UPS Kargo12,54 TL kargo ücreti çıkıyor. Vatan'da 75TL üzeri kargo ücreti alınmıyordu eskiden, değişmiş demekki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200gr üzeri american bristol kağıda baskı yapabileceğim yazıcı arıyorum.
    Sizce bu yazıcı ile 200gr üzeri kağıda baskı alabilir miyim? Tabi farklı öneriniz varsa değerlendirmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team_Turkey -- 28 Haziran 2015; 13:30:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nman

HP'nin uygun fiyatlı kartuş kullanan modellerinden tavsiye ederim.

Gene aynı fiyata daha uygun olanı var wifi özellikli ama özellikleri baskı kalitesi bazında hemen hemen yarı yarıya fark ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Gene aynı fiyata daha uygun olanı var wifi özellikli ama özellikleri baskı kalitesi bazında hemen hemen yarı yarıya fark ediyor.

yani..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

yani..?

Yani tavsiye eden vatandaş öyle kafadan atmosyon tavsiye etmesin. Varsa bu fiyata daha ucuz kartuşlu ben de nasipleneyim daha sipariş geçmedim.

• Muadil kartuşla HPnin kartuşunun kalitesini karşılaştırırsak durum ne oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Muadil kartuşla HPnin kartuşunun kalitesini karşılaştırırsak durum ne oluyor?

Bilmiyorum dostum, ben ürünü gördüm paylaştım. Muadil hiç kullanmadım, kartuşu 12 TL olan HP 910 kullanıyorum ama wifi ve scanner özelliği yok. Gerçi memnunum baya :)
  • Amerikadan bunun 5 serisini getirtmiştim bendekinde çift taraflı yazdırmada var. Bazen kağıtları görmemeye başladı ok a basınca yazdırıyor fakat.
    Ayrıca kartuş dolumu çok ama çok kolay baskı kafaları kartuşun üzerinde değil çünkü ve kartuşların altında ki açıklıktan dolum oluyor.

• hp ler de dolum muhabbeti neredeyse imkansız. çok kısa ömürlü kartuşlar en fazla 2 3 dolumdan sonra hata veriyor. canonun kartuşları baskı kafasından ayrı hazneli olan kartuşlar kolay dolum setleri ile on numara sorunsuz kullanılıyor. ama bunlarda da sık sık makineyi kullanmak gerekiyor. kısacası ben dolumla uğraşamam diyen adam için muadil kartuşlar ile hp daha avantajlı. ben dolum ile uğraşır bol bol da baskı yaparım diyen adam için canon vazgeçilmez. birde cayır cayır çıktı alacak kişiler için çok fonksiyonlular çok yavaş dakikada en baba 10 sayfa renkli alırsınız. sadece baskı sistemliler 20 25 sayfa atıyor dakikada. birde bütün canonlar kartuş hazneli değil bazı modeller kafa ile bütün bunlarda 2 3 dolumdan sonra aynı dert. mürekkep püskürtmeliler er yada geç işin sonu sorun problem. biraz daha sıkıp lazer kovalamak en iyisi. doldur doldur bas ömürlük :)
  • Fena değil

• yazıcının fiyatı bayağı düşmüş. 162TL

yazıcıda sıkıntı falan mı var ?

http://www.hizlial.com/canon-pixma-mg6450bk-taramafotokopiduplexwi-fi-yazici/10317118
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

200gr üzeri american bristol kağıda baskı yapabileceğim yazıcı arıyorum.
    Sizce bu yazıcı ile 200gr üzeri kağıda baskı alabilir miyim? Tabi farklı öneriniz varsa değerlendirmek isterim.

alırsınız almasınada ne kadar kaiteli olur orası tartışma konusu..

biz foto baskı için canon 7150 kullanıyorum bizden sonra fiyatı bi 200 ₺ kadar artmış..

kaliteli baskı veriyor.. fiyat pahalı tabi..

• Tonerli bir yazıcı tarayıcı öneriniz var mı? Ofis içi kullanıma...
  • Canon mu aman aman uzak dursun benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 27 Temmuz 2015; 15:23:50 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.