Şimdi Ara

[SATILDI] -SATILIK- Canon Pixma E3440 Renkli Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi (Sıfır) 650 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 -SATILIK- Canon Pixma E3440 Renkli Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi (Sıfır) 650 TL
    Canon Pixma E3440 Renkli Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi satılıktır.

Wifi ve telefondan uzaktan bağlantı gibi özellikleri vardır. Marka model bilgisinden özelliklerine bakabilirsiniz.

Sıfırından tek farkı kutusunun açılmış olmasıdır.

Hiç kullanmadım. Prize bile takmadım. Kartuşlarını açmadım. Kartuşları kutusunda sıfır kapalı kutu olarak duruyorlar. Aldığım günden beri cihaz bir kenarda duruyor. Hiç kullanılmadı.

8 Mart 2024 tarihinde hepsiburada dan satın aldım. Satıcısı bizzat hepsiburada nın kendisi.
    1 gün sonrasında 9 Mart tarihinde adresime teslim edildi.

Faturası benim adıma.

Kutusu,faturası,kutu içeriği her şey eksiksiz şekilde tamdır.

Şu an sıfır fiyatları 2900 TL - 3500 TL arasında. Düzgün sağlam bir satıcıdan sıfırını almak isterseniz 3200 liradan başlıyor.

Benim satış fiyatım 650 TL 'dir.

İndirim,takas,pazarlık yoktur.

Kargo ücreti alıcıya aittir.

Referanslarımı ve satışlarımı inceleyebilirsiniz. Hızlı ve güvenli alışveriş. Ödeme sonrasını takip eden ilk iş gününde kargoya verilecektir.

Fotoğraflar aşağıdadır.

Fiyat: 650 TL

[SATILDI] -SATILIK-  Canon Pixma E3440 Renkli Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi (Sıfır) 650 TL [SATILDI] -SATILIK-  Canon Pixma E3440 Renkli Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi (Sıfır) 650 TL [SATILDI] -SATILIK-  Canon Pixma E3440 Renkli Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi (Sıfır) 650 TL [SATILDI] -SATILIK-  Canon Pixma E3440 Renkli Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi (Sıfır) 650 TL
    [SATILDI] -SATILIK-  Canon Pixma E3440 Renkli Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi (Sıfır) 650 TL [SATILDI] -SATILIK-  Canon Pixma E3440 Renkli Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi (Sıfır) 650 TL [SATILDI] -SATILIK-  Canon Pixma E3440 Renkli Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi (Sıfır) 650 TL [SATILDI] -SATILIK-  Canon Pixma E3440 Renkli Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi (Sıfır) 650 TL
    [SATILDI] -SATILIK-  Canon Pixma E3440 Renkli Yazıcı/Tarayıcı/Fotokopi (Sıfır) 650 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Mart 2026 Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ürün ebobekok2025 isimli forum üyemize satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.