Şimdi Ara

Çankırı - İzmir arası 131Doğan ile seyehat (800+KM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bayramda tatile gitmeyi düşünüyorum aracın 87 model 131 Doğan ortalama haftada 200-300 km yaparım sorunsuz İzmir'e gitmeyi düşünüyorum sorularım olacak.

1.Bayramın 3.Günü gideceğim çok yoğun olurmu ?
    2.Aracımda hiç bir sorun yok şuanlık olursa ne gibi sorunlar olur ?
    3.Ankara - İzmir arası yol nasıl virajlar , Bayırlar vs.

Cevaplarınızı bekliyorum iyi günler diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperfectTR -- 22 Ağustos 2016; 2:29:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o nasıl bir imza öyle, mesajından daha çok dikkat çekiyor
  • Afyon usak arasi virajli yokuslu bir bolge var, sakin gecersiniz, onun disinda bildiginiz duble yol. Bayram ortasi trafik olmaz, ilk ve son gun yogunluk oluyor. Aracta bakimli ise sorun olmaz, sadece biraz yorar yeni araclara nispeten.

• herşeyine baktırmak lazım aracın yağ su firenler gibi lastikde önemli tabi
  • bagaja ektra su ve benzin al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • slmngngr S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sayende yıllardır görmediğim imzamı gördüm ve değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Afyon usak arasi virajli yokuslu bir bolge var, sakin gecersiniz, onun disinda bildiginiz duble yol. Bayram ortasi trafik olmaz, ilk ve son gun yogunluk oluyor. Aracta bakimli ise sorun olmaz, sadece biraz yorar yeni araclara nispeten.

Peki bayır çokmu hafiifmi :D Arabam baırları pek hazetmezde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperfectTR -- 22 Ağustos 2016; 10:46:56 >
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • XperfectTR kullanıcısına yanıt
    Hocam bagajda nolur nolmaz yağ ve su bulundur, özellikle tofaşlar yağı içiyor resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper

bagaja ektra su ve benzin al

Öncelikle yorum için teşekkürler :D
    Dediğin gibi bayağı bi su alacağım yanıma ve benzin deposuna 30 40 tl benzin alsam yeterli olur :D
    Gaz bitmediği sürece benzin gitmez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperfectTR

quote:

Afyon usak arasi virajli yokuslu bir bolge var, sakin gecersiniz, onun disinda bildiginiz duble yol. Bayram ortasi trafik olmaz, ilk ve son gun yogunluk oluyor. Aracta bakimli ise sorun olmaz, sadece biraz yorar yeni araclara nispeten.

Tepede yarim debriyaj isteyebilir de tepe mesafe uzun degil. Asiri bir yokus degil ama dik yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

Hocam bagajda nolur nolmaz yağ ve su bulundur, özellikle tofaşlar yağı içiyor resmen.

Teşekkür ederim hocam yağ fikri aklımdan çıkmış sağolun :)
    Gitmeden bi komple yağ değişimi yaparım :)
  • uşak-kula arası da baya yokuşlu ve virajlı.orada dikkatli gitmelisin.ayrıca bayram zamanı kula-izmir arası çok yoğun oluyor.turgutlu-salihli arasında da temkinli gitmeni öneririm.Çünkü kullanacağın yol aynı zamanda bu ilçelerin çevre yolu gibi.çok ışık,yan yol var.kazasız belasız inşallah.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XperfectTR

quote:

Tepede yarim debriyaj isteyebilir de tepe mesafe uzun degil. Asiri bir yokus degil ama dik yine de.

Ozaman 1 vitese kadar düşeceğim görünüyor :D Çok soru soruyorum ama bayıp kaç km uzunmu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: loki17

uşak-kula arası da baya yokuşlu ve virajlı.orada dikkatli gitmelisin.ayrıca bayram zamanı kula-izmir arası çok yoğun oluyor.turgutlu-salihli arasında da temkinli gitmeni öneririm.Çünkü kullanacağın yol aynı zamanda bu ilçelerin çevre yolu gibi.çok ışık,yan yol var.kazasız belasız inşallah.

artık olarak her taraftan insan ve motosiklet fırlıyor.ayrıca manisa ehliyetlilerden ve 45 plakalardan kaç.
  • çare travego
  • Hararet yapabilir gece yolcukuğu yapmanızı öneririm. Hem sıcaktan pişmezsiniz hemde araç çok ısınmaz.

• en buyuk sıkıtnı hararet olabilir. Triger vs kayışlar eskimişse değiştirin, yağ pompası eskidiyse onuda değiştirin. Bunlar hayati parçalar arıza durumunda sıkıntı buyuk olur. Fren sistemid eonemlı malum eski arac. Onun dısında zaten Allah'a emanetsiniz kaza yaparsanız kurtulma şansınız yok 110u hiç geçmeyin
  • Lan keşke ben yapsam lan ne zevkli olur o arabayla yolculuk. Herkesin gozu bende olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: loki17

uşak-kula arası da baya yokuşlu ve virajlı.orada dikkatli gitmelisin.ayrıca bayram zamanı kula-izmir arası çok yoğun oluyor.turgutlu-salihli arasında da temkinli gitmeni öneririm.Çünkü kullanacağın yol aynı zamanda bu ilçelerin çevre yolu gibi.çok ışık,yan yol var.kazasız belasız inşallah.

artık olarak her taraftan insan ve motosiklet fırlıyor.ayrıca manisa ehliyetlilerden ve 45 plakalardan kaç.

Önerini aklımda tutacağım teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.