Şimdi Ara

Çankırı - İzmir arası 131Doğan ile seyehat (800+KM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jimhendrix

çare travego

Kardeşim 2 kişi otobüsle gitmek 190 tlye geliyor araba 200 e gider :D 3 Kişi gidersek daha ucuza geliyor hatta :)
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Arabam öyle çok hararet yapmaz 80 90 gidersem öndende hava alcağı için o sorun olmaz araba 70 derecede oluyor genelde :D Bakalım :D
  • 131 doğanlar çok rahat olur.Çok hızlı gidemezsiniz belki , onun haricinde klima olmadığı için sıcak bunaltabilir.Aracın soğutma suyunu yağını kontrol edin, bir de çok yormadan sürün hararet yapabilir, baskı balatası filan tamamsa sıkıntı olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

en buyuk sıkıtnı hararet olabilir. Triger vs kayışlar eskimişse değiştirin, yağ pompası eskidiyse onuda değiştirin. Bunlar hayati parçalar arıza durumunda sıkıntı buyuk olur. Fren sistemid eonemlı malum eski arac. Onun dısında zaten Allah'a emanetsiniz kaza yaparsanız kurtulma şansınız yok 110u hiç geçmeyin

Triger kayışını kışın değiştirdik :D Yağ pompasında sıkıntı yok :D Fren merkezi + arka fren borusu değişti :D 110 uda zor görğyo zaten araba 90 100 rahat giderim sorun yaşamadan inşallah :D

Cevap için çok teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

131 doğanlar çok rahat olur.Çok hızlı gidemezsiniz belki , onun haricinde klima olmadığı için sıcak bunaltabilir.Aracın soğutma suyunu yağını kontrol edin, bir de çok yormadan sürün hararet yapabilir, baskı balatası filan tamamsa sıkıntı olmaz...

Baskı balata dedin iyi demedin baskı balata biraz bitik :D 130 u geçmiyor araba :D Onuda değiştirmek gerekli :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Lan keşke ben yapsam lan ne zevkli olur o arabayla yolculuk. Herkesin gozu bende olur.

Aynen bende çok zevkli olacağını düşünüyorum :) 14 Yıllık arabamız o bebekliğim çocukluğum onunla geçtii :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperfectTR

quote:

en buyuk sıkıtnı hararet olabilir. Triger vs kayışlar eskimişse değiştirin, yağ pompası eskidiyse onuda değiştirin. Bunlar hayati parçalar arıza durumunda sıkıntı buyuk olur. Fren sistemid eonemlı malum eski arac. Onun dısında zaten Allah'a emanetsiniz kaza yaparsanız kurtulma şansınız yok 110u hiç geçmeyin

Triger kayışını kışın değiştirdik :D Yağ pompasında sıkıntı yok :D Fren merkezi + arka fren borusu değişti :D 110 uda zor görğyo zaten araba 90 100 rahat giderim sorun yaşamadan inşallah :D

Rica ederim. Birde bunlara ekstra kucuk bir fan daha ekliyorlarmış çok ucuz fiyata bi ustanıza danısın derim sogutmaay oldukça buyuk katkı sağlıyor

• Forumda 25 yas ustu araba kulubude vardı orada faydalı bilgilerde bulabilirsiniz..

https://forum.donanimhaber.com/m_105840093/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Birde bunlara ekstra kucuk bir fan daha ekliyorlarmış çok ucuz fiyata bi ustanıza danısın derim sogutmaay oldukça buyuk katkı sağlıyor

Evet dediğin olayı biliyorumda okadar ısınan bir arabam yok fikrim 15 saatte de gitsem gidecem molavererek :D

• quote:

Forumda 25 yas ustu araba kulubude vardı orada faydalı bilgilerde bulabilirsiniz..

https://forum.donanimhaber.com/m_105840093/tm.htm

Teşekkür ederim kulübü çok beğendim fakat artık aktif değilmiş :D Ama postları yavaş yavaş okurum :D
  • kazasız belasız yolculuklar.

araç kaç model ?
    kaç kuruş yakıyor kaç km hızda ?
  • asdfewf A kullanıcısına yanıt
    Murat 131 Doğan 1987 Model Uzun yolda 100-110 ile gidersem 20 kuruşa kadar düşeceğini umuyorum.

14 Yıllık arabamız ve 1 defa bile yolda kalmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XperfectTR -- 24 Ağustos 2016; 1:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 87 model Şahin ile Balıkesir Bodrum yapmıştım zamanında.

Abartacak bir şey yok. Millet Traban ile dünyayı geziyor .

Rampalarda ve uzun düzlüklerde , arada kenara çekin . Acele etmeyin . Yolun tadını çıkarın . Termosta çay, çerez... Köylük , kasabalık yerlerde kahvelere uğramak...
  • quote:

Murat 131 Doğan 1987 Model Uzun yolda 100-110 ile gidersem 20 kuruşa kadar düşeceğini umuyorum.

14 Yıllık arabamız ve 1 defa bile yolda kalmadı :)

Maşallah
  • Dün arabayı test etmek amacıyla Çankırı'dan Ankaraya gittim geldim. toplam 300 km yl yaptım 0.19 0,20 kuruş yaktı :D 90-120 Gittim Motor sıcaklık durumu 70 derece hiç bir sorun yaşamadım.

Çankırıdan Ankaraya giderken baskı balatadan dolaylı biraz çekmeme sorunu yaşadım :D 2 Vitese kadar düştüm hatta :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Afyon usak arasi virajli yokuslu bir bolge var, sakin gecersiniz, onun disinda bildiginiz duble yol. Bayram ortasi trafik olmaz, ilk ve son gun yogunluk oluyor. Aracta bakimli ise sorun olmaz, sadece biraz yorar yeni araclara nispeten.

Peki bayır çokmu hafiifmi :D Arabam baırları pek hazetmezde :D

Tepede yarim debriyaj isteyebilir de tepe mesafe uzun degil. Asiri bir yokus degil ama dik yine de.

Ozaman 1 vitese kadar düşeceğim görünüyor :D Çok soru soruyorum ama bayıp kaç km uzunmu :D

Burası.

https://www.google.com.tr/maps/@38.6359536,28.9558856,3a,75y,25.7h,88.7t/data=!3m7!1e1!3m5!1sEJPzxK0P3mf9LYdQaRlHfw!2e0!6s%2F%2Fgeo3.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DEJPzxK0P3mf9LYdQaRlHfw%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D116.87325%26pitch%3D0!7i13312!8i6656

• Evet Konuyu canlandırıyorum :) Maalesef İzmir'e gidemedim ama Bolu'ya gittim geldim toplamda 520 Kilometre yok yaptım.

Tabii aracın baskı balata ,egzoz , hava filtresi , yağ filtresi ve komple yağ değişimleri yapıldı.

Kilometrede 0.10 litre gaz yaktı 150 TL yakıt aldım. Yakıtı 2.85 den aldım.

Giderken fazla sürat yapmadım. ama gelirken 110 dan aşağı düşmeden geldim bayırları vs çıktı 110 km ile.

SON OLARAK SÖYLEYECEĞİM EĞER Kİ BU TÜR ESKİ ARACINIZLA BİR YERE SEYEHAT EDECEKSENİZ GEREKENLERİ YAPTIKTAN SONRA HİÇ ÇEKİNMEDEN GİDEBİLİRSİNİZ.
  • Yukarıdaki yorumlar akla zarar ya adam yarım debriyaj demiş :)

Tofaş bu ya yol yokken bu araclar vardı. Hala var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.