Şimdi Ara

Erzurum Rize arası Araç Tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erzurum ile rize arası gidip geleceğim. Yolların Bir Kısmı kötü mıcırlı yollar eski yollar ve yılın büyük bir bölümü karlı olacak

erzurum rize arası sağlam gidip gelebilceğim ve bana problem çıkarmayan bir araç arıyorum.

sizler neler önerirsiniz bana 35,000 tl kadar ne alabilirim ve bide otamatik vites olsa ne olur

Erzurum Rize arası Araç Tavsiyesi istiyorum

• Yolları o kadar da kötü değil oraların.Binek araç işini görür. Bilindik markaların Kmsi düşük,servis bakımlı en ucuz hangi aracı buluyorsan onu al,sonuçta çok km yapacaksın bir süre sonra hem kolay satarsın hem düşük kmli araç seni üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Yolları o kadar da kötü değil oraların.Binek araç işini görür. Bilindik markaların Kmsi düşük,servis bakımlı en ucuz hangi aracı buluyorsan onu al,sonuçta çok km yapacaksın bir süre sonra hem kolay satarsın hem düşük kmli araç seni üzmez.

eyvallah hocam teşekkür ederim albea accent linea tarzı mı
  • hocam, büyük çoğunluk karlı olacaksa 4x4 bir araç almanızı öneririm. Güvenliğiniz açısından bu önemli.

diğerleri gitmez mi ? gider tabi ki, ama daha güvenlisi varken insan onu tercih etmeli.

siz güzergah vererek araç istemişsiniz, genişliği, yakıtı, servis yedek parça konuşmamışsınız ama ben HONDA önerebilirim. Özellikle HRV ler fiyat olarak da ucuz.

https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-honda?a95938=10122&price_max=37000&sorting=price_asc

• Sadece onlar değil Mazda,Opel vs gibi markalarda olur,düşük km de bulun yeter sadece. Kış lastiği ile o taraflarda sorun olmaz,aşağısı Erzurum gibi değil daha ılıman yukarısı.

4x4 araç tabi her tür arazi şartında kolaylık sağlar ama HRV çok da 4x4 sayılmaz,ayrıca o fiyat aralığındakilerin de km'leri de yüksek onun yerine Subaru İmpreza 1.5 almak daha mantıklı.
  • düzgün bir broadway.
    aklıma daha iyisi gelmiyor.
    o yollarda 95 - 2000 yılları arasında çok gittim.
    yeni yol yapılacak yer dahi yok.
    eski yollar devam ediyordur.

ama broadway almam olmuşken iyi birşey olsun bari derseniz düzgün bakımlı bir Audi A4 1.8 T Quattro 98-2000 model on numara işinizi görür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Sadece onlar değil Mazda,Opel vs gibi markalarda olur,düşük km de bulun yeter sadece. Kış lastiği ile o taraflarda sorun olmaz,aşağısı Erzurum gibi değil daha ılıman yukarısı.

4x4 araç tabi her tür arazi şartında kolaylık sağlar ama HRV çok da 4x4 sayılmaz,ayrıca o fiyat aralığındakilerin de km'leri de yüksek onun yerine Subaru İmpreza 1.5 almak daha mantıklı.

impreza 4x4 leri dimi hm

audi a4 1.8t bakıyorum hepinize destekleriniz için teşekkür ediyorum inceliyorum şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dağ taş dedin mi aklıma gelen ilk araç duster. Hem piyasası var, yakıt tüketimi az, parçası ucuz.. Hemde nispeten dayanıklı sayılır. Abimin şirket aracı 100.000 km'de baskı balata değişti. Ve şirket aracı olduğundan vur kır parçala kullandık hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senged

Dağ taş dedin mi aklıma gelen ilk araç duster. Hem piyasası var, yakıt tüketimi az, parçası ucuz.. Hemde nispeten dayanıklı sayılır. Abimin şirket aracı 100.000 km'de baskı balata değişti. Ve şirket aracı olduğundan vur kır parçala kullandık hep.

2 çeker duster alana kadar symbol alınır. Yükseklik olarak da fazla farkları yok. Aynı motor zaten. 4x4 diyorsanız o fiyatlara yok malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.