Şimdi Ara

Canini seven Bmw ile karda yola cikmasin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
1
Favori
40.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uzun süre 3,16 kullandım. Evet bu arabalar, arkadan itişli, sürüş keyfi, inanılmaz araçlardı. Hala sürş keyfini hatırlarım. Adamı hiç yormaz. Yine arkadan çekişli Mercedes ile kar gördümü, kullanımı çok zor hale gelir. Çok dikkatli olup, gaza ve frene mumkun mertebe dokunmadan gitmek gerekir. Elbette kesinlikle kış lastikleride gerekli. Ama bunu marka ile bir alakası yok, önden çekişli araçlar karda avantajlıdır. Hele üstünde iyi bir kış lastiği varsa hiç sorun çekmez.
  • Arkadan itişli araçları kullanmak biraz daha zordur karda.Aracı iyi tanıyıp sınırlarını bilmek gerekir.Önden çekişli araçlar karda biraz daha iyidir benim fikrimce..

    En iyisi kış lastiği olmadan yola çıkmamak..
  • Kıs lastiği ile bile -9 derecede yolda durulmuyor. Arkadan itmiş onden çekmiş alakasız bunlar gecelim lütfen
  • Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar hocam. Şöyle böyle diyenlerin çoğuda BMW kullanmamıştır hiç.

    Yazın BMW sahibi olmak ne kadar keyifli ise, kışında o kadar berbattır. En ufak karda buzda yokuş çıkmakta zorlanırsın, çoğu aracın yanından pıtır pıtır geçip sana alaylı bir yüz ifadesiyle bakmalarıda cabası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *President* -- 17 Ocak 2012; 10:00:25 >
  • Kusura bakmayın ama kar lastiksiz yola çıktığınız için hata sizde. Cumartesi günü ankarada dehşet kar yağarken beytepeden öveçlere kadar geldim. Sokağa girmeden 2 dk çıkmaya çalışan s80 ve içindeki kalası bekledim. Baktım çıkamıyor nasıl olsa garaja gireceğim diyerek yoldan indim. Kalas tam bizim garajın önünde duruyordu. Biraz bekledikten sonra indim kibarca biraz aşağı salarsa benim garaja gireceğimi söyledim. Kalas aramızdaki cüsse farkına bakmadan "lan lı lunlu" konuşmaya başladı. Tek aklıma gelen boks ve onda öğrendiğim gereksiz yere güç kullanmanın haksızlık olduğu ve daha öncesinde de Allah korkusuydu. Sadece efendi ol dedim ve araya giren komşularla olayı daha da fazla uzatmadım. Ben sağa manevra yapıp iki arabanın arasına girdim o kalas ise bizim komşular ve çevreden gelenlerin yardımı ile anca biraz çıkabildi. Ben iki arabanın arasından geri geri çıkıp sola dönüp ileriden garaja gidip parkettiğimde o tüm yolu aşağı benim söylediğim yerden de ötesine inmiş ve hala çıkmaya çalışıyordu. Yaklaşık 2 dk süre ile merak ve sinir ile adama bakarken adam yolu çıkamadı ve bana bakmamaya özen göstererek sokaktan çıkamayarak çekti gitti.

    Olayın ana fikri ise iki araç da önden çekişli, s80 çok daha iyi bir araba ve bende çok usta bir şöför değilim ancak lastiklerim michelin vakumlu idi ve içi bir performans gösterdi. Nazar değmesin hemen hemen hiç zorluk çekmedim. Alırken nazlanmıştım ve babama iki takım lastiğe ne gerek var demiştim ama yolda kaza yapanları gördükçe bundan sonra lastiğe harcadığım paraya asla acımam dedim kendi kendime.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hokka

    BMW'ye laf atan çarpılır bu forumda. Golf yazsaydın olurdu ama. O zaman VW'nin zaten "preminyum" olmadığından girilip doğuşa doğru uzanırdı bu konu.

    Beyler adam gerekli aciklamayi yapmis dagilabiliriz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw nin suçu ne
  • Aslında konu başlığı "Canını seven arkadan itişli bir araç ile, hem de yaz lastikleriyle, karda yola çıkmasın." olsa daha iyi olurmuş sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 17 Ocak 2012; 10:39:18 >
  • Kar lastiğimiz yok. 4 mevsim lastik var araç üstünde. Karda zincirsiz gayet güzel gidiyor (Araç Hyundai Accent)

    Sabah bi tane Clio ince yanak lastikleriyle iki adım ileriye gidemedi El attık biraz itekledik anayola kadar zor çıkardık.
  • Kar yağdığında Beylikdüzünün yolları gerçekten çok tehlikeli oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmeta60

    Bir saat once Bmw 116i aracim ile B.Duzune eve geldim ama kan ter icinde kaldim yerler biraz kar tutmus araba inanilmaz bir sekilde kayiyor gaza dokunuyorum arkasi atiyor gazi birakiyorum bu sefer obur tarafa kayiyor bu zamana kadar hep onden cekisli araba kullandim boyle birsey yasamadim.Arabayi zar zor parkettim hizla yanindan uzaklastim.Bu arabalara kar lastigi olmadan kesinlikle binilmez yarin ilk isim 4 tane kar lastigi taktirmak olucak.

    Bmw si olan arkadaslarada tavsiyem karli havalarda kesinlikle araclarini kullanmasinlar Bmw si olmayan arkadaslarda karli havalarda Bmw gorunlerse yollarini degistirsinler her an kaza olabilir.

    Arka çekişli arabalar hep öyle buzlu yolda arkasını kimse tutamaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DIESEL


    quote:

    Orijinalden alıntı: Hokka

    BMW'ye laf atan çarpılır bu forumda. Golf yazsaydın olurdu ama. O zaman VW'nin zaten "preminyum" olmadığından girilip doğuşa doğru uzanırdı bu konu.

    Beyler adam gerekli aciklamayi yapmis dagilabiliriz :)

    Süper klasik cevap. Daha iyi bir açıklamayı siz yapında bizde feyiz alalım.
  • 2006 yılında, 318 ia bmw arabamla benimde başıma gelmişti. kar birden yağmaya başlamıştı sabah saatlerinde. ve e5 de yavaş yavaş akıyordu trafik. hemde hafif yokuş yukarı bir yoldu. hiç unutmuyorum. arabam aniden arkadan dönmeye başladı. 180 derce, yani trafiğe ters gelecek şekilde döndü durdu. çok komikti. gerçi şuan komik geliyor ama o zaman korkmuştum. sonra arabayı sağa çektim karın bitmesini ve erimesini bekledim. 3 saat.

    arkadan çekiş arabalarda kesinlikle kış lastiksiz çıkılmamalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krandei

    quote:

    Orijinalden alıntı: V.K.

    quote:

    Orijinalden alıntı: WadeFB

    x6 al bakalim kayicak mi

    sence?





    el freni bile tutmuyor

    not: 3:51 den sonrasını izleyiniz

    Artık nasıl bi lastik takmışlarsa senin videodaki x6'ya.


    Bak bakalım şu videoda rr'yi de totoya land cruiser'ı da nasıl yemiş:



    şu an izliyorum 1.30 dk oldu hala hareket edemedi

    geyik kısmı bir yana benim belirtmek istediğim şey

    x6 arazi aracı değil(x5 de değil),hiç bir eğim iniş kontrolü yok,4x4 kontrolü yok,kilitli difransiyeli bilmiyorum ama standart jant lastik kombinasyonlarıyla arazide mucizeler yaratmayacağı gerçek.

    pajero olsun land cruiser olsun,lafım olmaz asla.

    yukarıda ilk yorumu yazana arkadaş ne bileyim mercedes alıp bmw alıp ön lastiklerine zincir takan vatandaşlarla aynı kafada gibi geldi bana zaten




  • ---BU ALANA REKLAM VEREBİLİRSİNİZ---



    Kar lastiksiz ne bekliyosunki
  • bence başlığı "canını seven kış lastiği takmadan arkadan itişliyle yola çıkmasın" diye açsan daha iyi olur..

    hele hele "canını seven eğer ilk kez arkadan çekiş kullanıyorsa kış lastiği takmadan yola çıkmasın" diye değiştirirseniz tadından yenmez
  • 4 mevsim lastik aliyorum cunku istanbul un ana yollari her zaman temiz. Evim de merkezi bir yerde. Oyle uc noktalara hava yagisli iken de gitmiyorum. 1 ay sabredince kis lastigi almama gerek kalmiyor yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janjan

    quote:

    Orijinalden alıntı: The Division Bell

    Olayın bmw ile ne alakası var arkadaşım. Kar lastiksiz karda geziyorsan markanın ne suçu var.

    Diğer konuda ne demiştim ben abi Aha örnek 1-A.

    Bilkent Stayla Vol. 1.2




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

    Türkiye'deki tek arkadan itiş araç Bmw midir? Niye sadece ondan korkuyoruz anlamadım?

    Arkadaş itiş değil arkadan çekiş


    Kaynak: TDK sözlük...
  • bmw XDrive olacak, bide kis lastigi oldumu, o zaman hicbir aracin borusu otmez...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.