Şimdi Ara

Canini seven Bmw ile karda yola cikmasin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
40.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir saat once Bmw 116i aracim ile B.Duzune eve geldim ama kan ter icinde kaldim yerler biraz kar tutmus araba inanilmaz bir sekilde kayiyor gaza dokunuyorum arkasi atiyor gazi birakiyorum bu sefer obur tarafa kayiyor bu zamana kadar hep onden cekisli araba kullandim boyle birsey yasamadim.Arabayi zar zor parkettim hizla yanindan uzaklastim.Bu arabalara kar lastigi olmadan kesinlikle binilmez yarin ilk isim 4 tane kar lastigi taktirmak olucak.

    Bmw si olan arkadaslarada tavsiyem karli havalarda kesinlikle araclarini kullanmasinlar Bmw si olmayan arkadaslarda karli havalarda Bmw gorunlerse yollarini degistirsinler her an kaza olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadasim Beylikduzu e-5 trafiginde sagin solun araba dolu 50 km hiz ile gidiyorsun gaza dokunuyorsun soldaki arabaya dogru kayiyorsun gazi birakiyorsun sagdaki arabaya dogru kayiyorsun arkandaki selektor yapiyor kan ter icinde kaliyorsun.Bos yolda yanlatarak gezinmeye benzemiyor birine dokunsan 6 araba birbirine girer senin gibi koy yolunda karda gezinmiyoruz.
    Benim aracim da f30 3.16i.. gecen yil kisliklar varken sitenin park alaninda kaldim.. yanlis duymadiniz dumduz yerden cikamadim.. oncesinde honda civic hb dizel aracim vardi karda kista ciktigimi yeeri gorseniz sasardiniz.. sebebini anlamadim otomatikler mi sikinti oluyor yoksa arkadan itis mi cozemrdim.. kar tecrubeme guvenirim bulundugum yer itibariyle kar-buz konusunda hondam cok cok ustundu bmwden
    Istedigin lastigi taksan gene bos,fizik kanunu arkadan itis kaygan ve karli yollarda dezavantajli.Hele viraj donuyorsaniz besleme cekmeye baslayin.



    Sportif surus ve agir yuk tasima disinda arkanin avantaji yok.Hele arkadan birakmaya baslayinca vay halinize onden cekerde hic yoktan kayinca gaza basinca arac direksiyonu kirdiginiz yere gidiyor
  • Amac ne burda kar lastigi taktirmamissin bmwye suc atma hic.yada yan yan git derdin ne

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben İzmirde sabah 7 de çevre yolunda 1.viteste 15 20 km hızla gidebildim kayak pisti gibiydi 2 ye atıp gaza dokundugumda kaymaya başlıyordu. Zaten İzmirde kış lastigi kullanan pek insan yok en fazla yağmur yagdıgı için ama bugün gerçekten kötüydü.
  • Geri geri gitseydin sende....
  • Türkiye'deki tek arkadan itiş araç Bmw midir? Niye sadece ondan korkuyoruz anlamadım?
  • Kullanmayan bilmez hic unutmuyorum forumdada paylasmistim 2009 yilinda e92.320 coupe ile karda ters dönüp kaldirima cikmistim
  • Sadece BMW degilde tum arkadan itisli araclardan korkmaliyiz desek daha dogru olacak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayın bmw ile ne alakası var arkadaşım. Kar lastiksiz karda geziyorsan markanın ne suçu var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmeta60

    Bir saat once Bmw 116i aracim ile B.Duzune eve geldim ama kan ter icinde kaldim yerler biraz kar tutmus araba inanilmaz bir sekilde kayiyor gaza dokunuyorum arkasi atiyor gazi birakiyorum bu sefer obur tarafa kayiyor bu zamana kadar hep onden cekisli araba kullandim boyle birsey yasamadim.Arabayi zar zor parkettim hizla yanindan uzaklastim.Bu arabalara kar lastigi olmadan kesinlikle binilmez yarin ilk isim 4 tane kar lastigi taktirmak olucak.

    Bmw si olan arkadaslarada tavsiyem karli havalarda kesinlikle araclarini kullanmasinlar Bmw si olmayan arkadaslarda karli havalarda Bmw gorunlerse yollarini degistirsinler her an kaza olabilir.

    Burada 116i yi 9 kisi tutarak ( saga sola kaymasin diye) yokus yukari yolda enlemesine park ettirdiler. Adama yalvariyorlardi gaza basma biz par ederiz sen direksiyonu duz tut yeter diye. Sofor cok kazmaydi ama...




  • İnsan normal havalarda muthis iyi yol tutan bir aracin hafif karli yolda nasil bu kadar abarti sekilde karakter degistirdigine sasiriyor belkide onun icin bu kadar asiri tepki verdim.Ama genede soyluyorum baska arkadan itisli araba kullanmadigin icin bilmiyorum onun icin Bmw yaziyorum bu arabaya karli havalarda binilmez.
  • milyarlarca para akıtıp BMW alıyorsunuz da Kış lastiğine gelince niye masraftan kaçınıyoruz? Neyse, gerekli mesajı maddi-manevi bir kayıp yaşamadan almış olmanıza çok sevindim.
  • x6 al bakalim kayicak mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Division Bell

    Olayın bmw ile ne alakası var arkadaşım. Kar lastiksiz karda geziyorsan markanın ne suçu var.

    Diğer konuda ne demiştim ben abi Aha örnek 1-A.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WadeFB

    x6 al bakalim kayicak mi

    sence?





    el freni bile tutmuyor

    not: 3:51 den sonrasını izleyiniz




  • Kar lastiği yok ve arkadan itişli bir otomobil var.Kaymıyorum.problem?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WadeFB

    x6 al bakalim kayicak mi

    kayabilir ayrıca x6 nın kar ve arazı performansı okadar ıyı degıl cunku o amaçla uretılmemıs bir araç üretilme amacı spor suv 320 copenın suv ı da diyebilirz. X5 daha iyidir arazi ve kış performans bakımından
  • bugun ardarda 2 kaza gordum ikiside bmw idi,yoldan cikip kaldirma girmislerdi,onun ustune bu konuyu gorunce tam oldu
  • yanlaya yanlaya ölürüz reizzzz.. sen kar lastiği takmıyorsan arkadan çekişli araç kullanmayı bilmiyorsan otomatik araç karda nasıl kullanılır bilmiyorsan araca laf etme reizzzz... otomatik 15 yaşında araçla her taraf karken heryere gidiyorum

     Canini seven Bmw ile karda yola cikmasin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janjan

    milyarlarca para akıtıp BMW alıyorsunuz da Kış lastiğine gelince niye masraftan kaçınıyoruz? Neyse, gerekli mesajı maddi-manevi bir kayıp yaşamadan almış olmanıza çok sevindim.

    Yarin ilk isim kar lastigi almak diye mesajimda yazmistim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.