Şimdi Ara

Canım çok sıkılıyor dostlarım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle kendimden bahsedeyim sonra da sorunuma gelelim. 21 yaşındayım ve kocatepe üniversitesinde uluslararası ticaret ve finansman okuyorum. 2.sınıf 2.öğretim öğrencisiyim. Bütün gün yurtta ders saatini yatarak beklemekten sıkıldım artık. Yurtta veya afyonda canım çok sıkılıyor. Bana can sıkıntımı gidermek için neler önerirsiniz ? Gözünüzü seveyim bana ders çalış veya kitap oku gibi öneriler vermeyin. Onları zaten yapıyorum. Ancak hayatım çok tekdüze ve zamanımın boşa geçtiğini düşünüyorum. Bu durum artık beni psikolojik olarak sorunlara yönlendiriyor. Bana can sıkıntımı geçirmek içşn yapabileceğim aktiviteler veya etkinlikler söyler misiniz. Genç biri olarak gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende afyonda yaşıyorum. Akü'de okuyan çoğu öğrenci afyonun yerlisi. Kültür olarak pek iyi sayılmazlar. Oturunca konuşacak pek konu bulamazsın. Genelde futbol-iddaa ve karı muhabbeti yaparlar. Takılacak pek bir yer yok. Erenler cafe'den geçilmiyor. Bi süre sonra cafeye gitmek sıkıyor. Çarşıda ise iş yapan 3 mekan var. Biri Roof Pub , diğeri Soulmate Cafe , sonuncusu ise Park Afyon Avm. Arkadaşın yoksa bu dediğim yerlere gitmenin de bir anlamı yok. Üniversitedeki ilgini çeken kulüplere git. Birazcık ortam kurmaya çalış. Senle tanışmak için adım atmalarını bekleme sen tanış. Fitness'a başlama imkanın varsa başla. Dağdelen Life Club Fitness Salonu var baya iyidir. Başka aklıma gelen birşey yok
  • Anneni babanı ara bi hal hatır sor

• Hayatımın ilk 8 yılını afyonda geçirdim. Dile kolay 8 yıl

• The Loner kullanıcısına yanıt
    Hocam ben manisalıyım ve afyon insanı beni hiç açmadı ne yalan söyleyim. Burası ege desem ege de değil. Bi seninle görüşelim. İki beşlik bozalım. Kulüp falan demişsin ama okulda doğru düzgün kulüp de yok. Ve arkadaşlarım var. Yalnız değilim ama onlar da bu durumdalar

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Babam artık onu aradığım için inşaatta iş ilerletemediğini söylüyor. işi bitince akşamları konuşuyoruz zaten ailemle

• SinceTheBeginning kullanıcısına yanıt
    Nasıl kaçtın buradan ? Bi yolunu söyle bana Allah aşkına. Yatay geçiş falan düşünüyorum ama ortalamam yetmiyor. Beni bu şehirde zorla tutuyorlar hocam :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Afyonda birkaç gün bulunmuştum, gerçekten çok kötü bir şehir. Şehrin ruhu yok, insanlar hiç gülmüyor. Üniversite öğrencileri de olmasa kızların neredeyse tamamı kapalı. Beni kısa sürede bile çok darlamıştı, seni çok iyi anlıyorum.
  • Hobilerinle uğraş satranç olabilir misal

Dil geliştir

Fitness olabilir

Sinema tiyatro olabilir

• osmanyldz45 kullanıcısına yanıt
    ösym puanı ile yatay geçiş yapabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda bilgi sahibiyseniz bana bir yardımcı olur musunuz rica etsem ?

• oyun, dizi-film, yabancı dil, vücut geliştirme, twitch yayınlarını izleme(yerli-yabancı), ders çalışma
    benim yaptıklarım
  • işe gir
    birazcık bilgim var yardımcı olmaya çalışırım. Bende yatay geçiş yapacağım bu sene

• Benim bilgim yok ama cidden başka bir üniversiteye geçiş yapmayı dene. Ben Isparta'dayım, küçük şehir ama en azından öğrenci şehri, tavsiye ederim.

• Afyon’da üniversite mi okunur? Hahahah :D

• Leon FR kullanıcısına yanıt
    Yapma basma o tuzu yarama

• kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Peki hocam ösym puanıyla geçiş için ne yapmam lazım ? Bana bi anlatır mısın ?

öncelikle geçişi sene sonu mu yarı dönemde mi yapacaksın ? sonra geçiş yapacağın okula en son giren kişi kaç puan ile girmiş onu bakman gerekiyor eğer puanın düşükse geçiş yapamazsın. eğer bu şartları sağlarsan geçiş yapacağın üninin sitesinden başvuru formunu alıp doldurman yeterli herhangi üniversite başarısı aranmıyor. Şurdan da bakabilirsiniz yine takılan birşey olursa aklınıza sorabilirsiniz

http://www.yok.gov.tr/documents/10279/30571835/2017_Ek_Madde_1_uygulama_ilkeleri.pdf/34e11e51-eec4-4126-9000-13ca77281e56

• Fitness a felan yazılım ordaki ortamdan belki bir iki kişiyle tanışırsınız sohbet muhabbet.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.