Şimdi Ara

Canım Çok Acıyor :-((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
4
Favori
5.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öldüm bittim yandım ben... içimde fırtınalara kopuyor..

Sevdiğim canım dan bir parça gibi kabullendiğim kız, artık dostum dediğim arkadaşım dediğim adamla çıkıyor. çok seviyorlarmış birbirlerini..

Bundan 1 sene önce aşık oldum ona delicesine, beni çok fazla kabullenmedi ama çokda şey yaşadık beraber, sarıldık destek olduk birbirimize. Bir hafta kadar benden uzak durdu, sonra onu okulda gördüm çok solgun görünüyordu. neyse bir hafta sonra yanıma geldi başka birine aşık olduğunu onu çok istediğini söyledi bana. Kimmiş bu çocuk biliyormusunuz? Benim arkadaşım gezdiim vakit geçirdiğim dostum dediğim bir adam. mert delikanlı sanırdım onu, ama şimdi benim sevdiğim kızla onu ne kadar sevdiğimi bile bile çıkıyor... Benim dünyalar güzeli gözlerinde kaybolduğum herşeyim bir tanem sevdiğim kızla çıkıyor. Nasıl içim acıyor anlatamam. ne birşey yiyebiliyorum nede uyuyabiliyorum. dayanamıyorum buna. Sevdiğim kızı kaybettiğimemi yanayım, arkadaşım tarafından sırtımdan bıçaklandığımamı..

Şimdi okulda göreceğim onları, nasıl dayanacağım bilemiyorum. sevdiğim kızı hala çok seviyorum ve hiç kızamıyorum ona (Allah'ım nasıl sevmişim ben ya ne gurur kalıyor ne de onur insanda), ama o adam yıktı beni... Hiçbirşey demiyorum Allah'ından bulsun.. çok kötü ahımı aldı asla mutlu olamasın bu dünyada. şimdi msnde görüyorum ikiside online, sanırım işi pişirmekle meşguller..

Birde bu adam bana anlatırdı üniversitede çok sevdiği bir kız varmış kız kabul etmemiş onu, sonra başka biriyle çıkmaya başlamış çıktığı adama nasıl düşman olduğunu anlattı bana... şimdi kendisi bana bunu yapıyor. nasıl bir mantık anlayabilmiş değilim.. nasıl bir acımasızlıktır bu, yazıklar olsun..

Başka birini nasıl seveceğim bilemiyorum. nasıl dayanacağım bilemiyorum.. sadece anlatacak kimsem yok size anlatıp rahatlamak istedim, çok yanlızım hemde çok... Benzer şeyler aşk acısı yaşayan arkadaşlar anlatırlarsa tecrübelerini nasıl unuttuklarını bana bir tavsiye verirlerse çok sevinirim...

• Kendi konumu 11 sene sonra hortlamış görünce duygulandım valla. Hortlatan meraklı arkadaşa sevgilerimi sunuyorum.

Neyse madem konu hortlamış analatayım 11 yılda neler oldu?

O zaman sevdiğim kendimi kaptırdığım o kız arkadaş, benim erkek arkadaş ile çıkmaya başladıktan sonra o çocukla hiç bir diyoloğum bağlantım olmadı. Sonrada görmedim zaten. Ayrılmışlardı, hatta kız ağlamaya benim yanıma geliyordu, hiç oh olsun demedim. Elimden geldiğince normalleşmesi için destek oldum sadece bir arkadaş gibi. Şimdi o kız arkadaşıda görmüyorum pek iş yerlerimiz ayrı artık. Bildiğim kadarıyla halen bekarmış..

Neyse ben kızdan ayrıldıktan sonra o zamanlar siberalem diye bir site vardı arkadaş bulma sitesi oraya abone olmuştum. İnternetten hunharca sohbet vs bazen yüzyüze görüştüğüm insanlar. Sırf hayata bağlanmak için yaptığım saçmalıklardı. Zaten o tür platformlarda ki bütün kızlar ve erkekler hep benim gibi ciddi tramva yaşamış olduklarından herkes birbirine anlatıp rahatlamaya çalışıyordu. Neyse o süreç 6 ay kadar sürdü tabi hiç bir ciddi ilişki olmadı. Sonrasında da 2-3 kız arkadaşım oldu ama yürümedi. Bütün bu süreçte kendi psikolojik sorunlarım yüzünden hiçbir kızın kalbini kırmamaya özen gösterdim çok şükür hiç kimsenin ahını almadım. Hep ayrılmayı kızlar istedi.. Bu tür bir yaşam şeklini kimseye de tavsiye etmiyorum. Birden boşluğa düşmek insanı saçmalatıyor işte.

Neyse sonra şimdiki eşimle evlendim. Uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşımdı aslında. Bir gezi esnasında aşık oldum ona, iş yürüdü gitti. Şimdi çok mutluyuz, 6 yaşında bir oğlum var ve Allah nasip ederse ekimde birde kızımız olacak. Kariyer olarak da bende eşimde baya ilerledik. Şimdi mutluyuz işte...

Bütün bu ilişkilerimde aldığım dersi size söyleyeyim. Bir insan sizi sevmiyorsa sevmiyordur, kimse sizi zorlada sevecek değil. Dünyanın en mükemmel insanıda olsanız sevmek başka birşey. Sizin aşık olduğunuz kız veya erkek sizi sevmiyor diye onu suçlamayın. Acınızı yaşayın ve unutun, sizi seven biri olursa asla onu kırmayın, sizde seviyorsanız en güzelidir. Mutlu mutlu yaşayın, siz sevmiyorsanız onu kırmadan uzaklaştırın kendinizden. Benim bu konuda bahsettiğim olayda sevdiğim kız beni sevmemesine rağmen beni hiç uzaklaştırmadı etrafından hep yakınında tuttu hep umut verdi bir nevi joker gibiydim, yanlızlığını bende gideriyordu. Sonra sevdiği çocuktan karşılık bulunca anında tekmeyi vurdu bana, buda beni psikolojik olarak yıktı geçti. Sizler asla bunu yapmayın sevmediğiniz insana ümit vermeyin. Dediğim gibi birisi sizi sevmiyor size aşık değilsede suçlamayın...

Hepinize mutluluklar dilerim...
    Çok etkilendim saf niyetinden. 3 hafta önce girmiş güzel bir şey okusak hayata bakış açımız değişir diye düşündüm. Yaşadıkları şuan ki konu dışına ışık olacaktır tecrübeli biri olarak görebiliriz artık kendisini.
    Profilini biraz inceledim kendisi aşırı uçlarda inançlara sahip olmuş gibi şuan pozitif ayrımcılık yapılmış olabilir kendisine yıllar içinde yazarsa göreceğiz.
  • Geçer merak etme.. İnsanoğlu çabuk unutur...
  • insan değillermiş. Bi kere dostun delikanlı olsa mert olsa senin sevigiline bakmazdı. Senin sevgilin onun için ölse bile o arkadaşının kabul etmemesi gerekirdi. ciğeri 5 para etmezmiş 2 sininde..
  • Ahhh ahhh bilirim dostum acıdır ama insan yapamam yaşıyamam diye diye zaman su gibi akar gider alışır insan merak etme...
  • öle arkadaş olmaz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tüberkül -- 31 Ağustos 2006; 21:06:53 >
  • aşık olmanın 100 getirisi varsa aşkı kaybetmenin 1000 götürüsü var . aşka inanmıyacaksın ,rahat olacaksın.
  • Abi bildiğiniz gibi değil ya, karım olsa bu kadar bağlanmam herhalde... Neyse çok iyi bir işim var ve konumum çok iyi ben güçlü olup, ayakta duracağım umarım Allah karşıma çıkarır kalbimi vereceğim ve gönlünü alacağım bir kız...

En büyük faydası ne oldu biliyormusunuz bu aşk sayesinde tam 22 kilo verdim 8 ayda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya geçen gün ne oldu biliyormusunuz evde içim bunladı dayanamıyorum kendimi dışarı atmak istedim. Çıktı dışarı ana yol kenarında yürürken karşıdan belediye otobüsünün geldiğini gördüm sevdiğim kızın oturduğu yere giden bir otobüsdü. binip gitmek istedim ama kimliğim yoktu yanımda.. sonra otobüs hızlıca yanımdan geçerken birden içinde onun sevdiğim kızın olduğunu farkettim hayal gördüm sandım, otobüsün arkasından bakakaldım. sonra ne oldu biliyormusunuz? bir raba önümde durdu. içinde 3 arkadaşım biri bizim hain arkadaş, diğerleri çok yakın dostları bu işin içinde olan diğer çok sevdiğim arkadaşlarım. pişkin pişkin bana selam verip sinemaya davet ettiler beni. utanmadan.. bizim hainde zafer bayramımı kutladı dalga geçer gibi. Yazıklar olsun Allah hakettiklerini versin. O gece beraber aynı evde kalmışlar... sonra aradaım bizim kızı ondan öğrendim herşeyi Allah2ın takdiri işte evden çıkmam onları görmem mucize gibi birşey çünkü bunlar benim oturduğum eve çok uzakta oturuyorlar, o gün eğlenmek için bizim oaraya gelmişler. beraber gezdikten sonra kızı otobüse bindirip evine göndermişler. kendileride sinemaya gidiyormuş..

Çok ağladım arkadaşlar artık gözlerimde yaş kalmadı.. dayanamıyorum bu haksızlığa.. dayanamıyorum bu kalleşliğe..

• ders al bidaha sakın ha sakın aşık olma...seni anlayabiliyorum bnmde başıma geldi
  • o duyguyu bilirm ayrılsınlar ide dua etben öyle yapıodum..geç oldu ama söve söve ayrıdlılar...
  • hayatta üzüleceğin tek şey elinden gelipte yapamadıkların olsun arkadaşım , nafile bu işler senin yapacağın hiç bir şey yok, yoluna devam et hayatına bak. daha üzülerek kaç gün geçireceksin ?
  • boş işler bunlar.....aşk gelir geçer............sonra ilişkiyi ayakta tutacak 3 kural ayakta kalır

Saygı, Sevgi, Güven....

Gerisi yalan.
  • geçiyor dostum bi iki gun zırlarsın 1 2 haftaya bişeyin kalmaz
  • birgün daha acısını yaşamaktansa bugün acıyı yaşamak daha iyidir!
    3 yıl sevdiğim, delicesine taptığım ama 1anlık heyecan arayışı için kaybettiğim sevgilim benden 1-1,5 ay sonra ''NEFRET EDIYORUM'' dediği adamla çıktı. Bu adam benimde arkadaşımdı!
    Insanlar söz konusu şeyler kendi menfaatleri olunca arkadaşlık kavramını unutuyorlar çoğu zaman! Ben böyle birşey yaşasaydım, dostumun sevgilisi bana yanaşsaydı; dostumunda onayını alıp oyuncak eder, onun intikamını alırdım!
  • Arkadaşlar çok sağolun ya... okudukça insan gerçekten rahatlıyor biraz olsun.. dik durmalıyım bu şerefsize karşı neşeli şen şakrar olmalıyım... yüzüne bile bakmam artık onun...
  • yazdıklarını okudum gerçekten çok acı çektiğin belli.okurken bunları yazdığın anda nasıl bir ruh haline sahip olduğun anlaşılıyor.allah kolaylık versin arkadaşım.bu durumda yapabileceğin hiçbişey yok.ne yazıkki bir süre bu olayın acısını kalbinde ve beyninde yaşayacaksın.ama emin ol zamanla acın dinecek.klasik bir laftır;zaman herşeyin ilacıdır derler ama gerçekten öyledir.insanoğlu neleri unutuyor en sevdiği insanları kaybediyor yas ediyor asla kendime gelemem diyor ama bir zaman sonra normal hayatına dönüyor.aşkı boşver,aşka inanma diyenleri dinleme.aşksız olmaz.belki kısa zamanda belki orta vadede ilgini çekecek,hoşlanabileceğin hatta sevebileceğin biri çıkacaktır karşına.yaşadıklarını acı bi tecrübe olarak kabul et,geçmişi bırak geleceğe bak...
  • Bunlar geçici acılar arkadaş,önemli olan kalıcıları yaşamamak
    Yoktur ölümün çaresi,ne çare ruh sanar acıyı manevi,bilmezki asıl çaresizlik bedeninde,şükret iyi bak kendine...
  • Ya hayatta hiç bir kızın gururuyla oynamadım. hiçbir arkadaşımın sevdiği yada ayrıldığı yan gözle bakmadım. yenge kardel bildim onları.. bundan sonrada öyle olacak mert delikanlı olacağım.. herşeye rağmen.. delikanlı bir kız çıkınca karşıma dğnyanın en mutlu insanı yapacağım onu..
  • aşık oldugun sürece ennde sonunda acı çekeceksin..bile bile niye acı çekesin aşık olma kızlarla oyna alacagını al sonrada def et başından senden mutlusu olmaz..ezilme ez!!!
  • Delikanlı adam değilmiş bize ters bir durum. Ama kafana takma çabuk unutursun...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.