|
Bildirim
|
Kendi konumu 11 sene sonra hortlamış görünce duygulandım valla. Hortlatan meraklı arkadaşa sevgilerimi sunuyorum.
Neyse madem konu hortlamış analatayım 11 yılda neler oldu? O zaman sevdiğim kendimi kaptırdığım o kız arkadaş, benim erkek arkadaş ile çıkmaya başladıktan sonra o çocukla hiç bir diyoloğum bağlantım olmadı. Sonrada görmedim zaten. Ayrılmışlardı, hatta kız ağlamaya benim yanıma geliyordu, hiç oh olsun demedim. Elimden geldiğince normalleşmesi için destek oldum sadece bir arkadaş gibi. Şimdi o kız arkadaşıda görmüyorum pek iş yerlerimiz ayrı artık. Bildiğim kadarıyla halen bekarmış.. Neyse ben kızdan ayrıldıktan sonra o zamanlar siberalem diye bir site vardı arkadaş bulma sitesi oraya abone olmuştum. İnternetten hunharca sohbet vs bazen yüzyüze görüştüğüm insanlar. Sırf hayata bağlanmak için yaptığım saçmalıklardı. Zaten o tür platformlarda ki bütün kızlar ve erkekler hep benim gibi ciddi tramva yaşamış olduklarından herkes birbirine anlatıp rahatlamaya çalışıyordu. Neyse o süreç 6 ay kadar sürdü tabi hiç bir ciddi ilişki olmadı. Sonrasında da 2-3 kız arkadaşım oldu ama yürümedi. Bütün bu süreçte kendi psikolojik sorunlarım yüzünden hiçbir kızın kalbini kırmamaya özen gösterdim çok şükür hiç kimsenin ahını almadım. Hep ayrılmayı kızlar istedi.. Bu tür bir yaşam şeklini kimseye de tavsiye etmiyorum. Birden boşluğa düşmek insanı saçmalatıyor işte. Neyse sonra şimdiki eşimle evlendim. Uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşımdı aslında. Bir gezi esnasında aşık oldum ona, iş yürüdü gitti. Şimdi çok mutluyuz, 6 yaşında bir oğlum var ve Allah nasip ederse ekimde birde kızımız olacak. Kariyer olarak da bende eşimde baya ilerledik. Şimdi mutluyuz işte... Bütün bu ilişkilerimde aldığım dersi size söyleyeyim. Bir insan sizi sevmiyorsa sevmiyordur, kimse sizi zorlada sevecek değil. Dünyanın en mükemmel insanıda olsanız sevmek başka birşey. Sizin aşık olduğunuz kız veya erkek sizi sevmiyor diye onu suçlamayın. Acınızı yaşayın ve unutun, sizi seven biri olursa asla onu kırmayın, sizde seviyorsanız en güzelidir. Mutlu mutlu yaşayın, siz sevmiyorsanız onu kırmadan uzaklaştırın kendinizden. Benim bu konuda bahsettiğim olayda sevdiğim kız beni sevmemesine rağmen beni hiç uzaklaştırmadı etrafından hep yakınında tuttu hep umut verdi bir nevi joker gibiydim, yanlızlığını bende gideriyordu. Sonra sevdiği çocuktan karşılık bulunca anında tekmeyi vurdu bana, buda beni psikolojik olarak yıktı geçti. Sizler asla bunu yapmayın sevmediğiniz insana ümit vermeyin. Dediğim gibi birisi sizi sevmiyor size aşık değilsede suçlamayın... Hepinize mutluluklar dilerim... |
bu ne biçim bi hort lan
|
Çok etkilendim saf niyetinden. 3 hafta önce girmiş güzel bir şey okusak hayata bakış açımız değişir diye düşündüm. Yaşadıkları şuan ki konu dışına ışık olacaktır tecrübeli biri olarak görebiliriz artık kendisini.
Profilini biraz inceledim kendisi aşırı uçlarda inançlara sahip olmuş gibi şuan pozitif ayrımcılık yapılmış olabilir kendisine yıllar içinde yazarsa göreceğiz. |
insan değillermiş. Bi kere dostun delikanlı olsa mert olsa senin sevigiline bakmazdı. Senin sevgilin onun için ölse bile o arkadaşının kabul etmemesi gerekirdi. ciğeri 5 para etmezmiş 2 sininde..
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tüberkül -- 31 Ağustos 2006; 21:06:53 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|