Şimdi Ara

Caner Taslaman vs Forum Üyeleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
3
Favori
8.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Hayır, tanımıyorum. İletişim için şu adresi kullanabilirsiniz :http://www.canertaslaman.com/#iletisim

Forum sitesine gelmesi için bizzat oraya da yazmıştım. Hatta bu konuyu açtıktan sonra bu konuya ya da siteye gelsin diye youtube'da en son yüklediği videolardan birine de yorum yazdım. Fakat yine hiçbir geri dönüş yok. Çok ilginç. Caner Taslaman'ı sosyal medya üzerinden eleştirenlerin yorumu siliniyor veyahut Caner hoca onları engelliyormuş. TV'ye çıkıp orada güzelce tartışıyor fakat nedense internete gelince geri duruyor.

• Genellikle Facebook üzerinden yazıyor. Belki oradan cevap verir.
  • quote:

Genellikle Facebook üzerinden yazıyor. Belki oradan cevap verir.

Tamam oradan yazacağım, sen de yazabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

İnternet sitesinden yazdım ama Facebook'tan yazamam.
  • quote:

quote:

quote:

Ben az önce kendisine facebook'tan özel mesaj gönderdim. Sen neden yazmıyorsun?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü hesabım açık değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü hesabım açık değil.

Dondurdun mu?

• Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Caner hocaya şu metni gönderdim sence iyi mi:

''Merhabalar sevgili hocam. Sizi TV'de izliyor ve takdir ediyoruz. Forum donanım haber sitesine gelmenizi bekliyoruz. Orada güzel bir tartışma ortamı sağlanacaktır. Üyelerle fikir alışverişinde bulunabileceksiniz. Bu birçok kiş için de avantaj. İnsanlar sizin bilginizden yararlanabilecekler. Buyrun linkhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_2080/tt.htm''
  • Ben de buna benzer bir yazı gönderdim.
  • Foruma gelmez. Ekranlardan milyonların desteğini alabiliyorken 3-5 bin kişi için uğraşmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Foruma gelmez. Ekranlardan milyonların desteğini alabiliyorken 3-5 bin kişi için uğraşmaz.

Yani milyonlarca kişinin de onu izlemesini mi ister?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Foruma gelmez. Ekranlardan milyonların desteğini alabiliyorken 3-5 bin kişi için uğraşmaz.

Yani milyonlarca kişinin de onu izlemesini mi ister?

Aynen. Çünkü şovmenler bunu ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edip'i çağıralım o gelir,meraklıdır böyle şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt Jeevas

Edip'i çağıralım o gelir,meraklıdır böyle şeylere.

Tabiki hocam çağıralım. Videolarını beğenerek izliyorum. Ama ona nerden ulaşabiliriz ki?
  • yuksel@yuksel.org diye bişey buldum ama..
  • quote:

yuksel@yuksel.org diye bişey buldum ama..

Çok ilginç duruyor 19 org falan değil midir hocam
  • Adam böyle yazmış. :D

Aşağıdaki dört email adreslerinden biri yoluyla bize ulaşabilirsiniz. Aslında çok kolay. Hem de beş şans tanınıyor size. Eğer buradaki ipuçlarından email adresimi bulamıyorsanız “doğal” olmasa da “entelektüel seleksiyon” ile iletişimi hakketmemiş oluyorsunuz 🙂

Bu durumda umudunuzu kesmeyin. Sitedeki 19 AYETİ kategorisindeki makaleleri okumaya başlayınız. Oradan öğrendiklerinizle tekrar buraya uğrayın.

[Kuran’ın ilk ayetindeki harflerin sayısı]@[Sure sayılarının en büyük asal faktörü].org

[Gizlenen adlı Surede tartışılan sayının fonksiyonun keşfedildiği tarihin ilk iki rakamı]@[Allah’ın WaHiD, yani TEK, isminin Ebjecd değeri].org

[Besmele’deki dört kelimenin Kuran’daki numaralı ayetlerdeki tekrarlanma sayılarının ortak asal paydas]@[Kuran’da kayıp Besmele ile fazla Besmele arasında geçen surelerin sayısı].org

[Beynimize yaratılıştan yerleştirilen mantık kurallarının sayısı]@[Onbirinci yüzyılda İbranice Tevratta bulunam kod].org

[Müşriklerin kendisinden allerji duyup zebralar gibi kaçtığı sayı]@[İnkarcı ve ikiyüzlüler için fitne olan sayı].org

• quote:

Adam böyle yazmış. :D

Aşağıdaki dört email adreslerinden biri yoluyla bize ulaşabilirsiniz. Aslında çok kolay. Hem de beş şans tanınıyor size. Eğer buradaki ipuçlarından email adresimi bulamıyorsanız “doğal” olmasa da “entelektüel seleksiyon” ile iletişimi hakketmemiş oluyorsunuz 🙂

Bu durumda umudunuzu kesmeyin. Sitedeki 19 AYETİ kategorisindeki makaleleri okumaya başlayınız. Oradan öğrendiklerinizle tekrar buraya uğrayın.

[Kuran’ın ilk ayetindeki harflerin sayısı]@[Sure sayılarının en büyük asal faktörü].org

[Gizlenen adlı Surede tartışılan sayının fonksiyonun keşfedildiği tarihin ilk iki rakamı]@[Allah’ın WaHiD, yani TEK, isminin Ebjecd değeri].org

[Besmele’deki dört kelimenin Kuran’daki numaralı ayetlerdeki tekrarlanma sayılarının ortak asal paydas]@[Kuran’da kayıp Besmele ile fazla Besmele arasında geçen surelerin sayısı].org

[Beynimize yaratılıştan yerleştirilen mantık kurallarının sayısı]@[Onbirinci yüzyılda İbranice Tevratta bulunam kod].org

[Müşriklerin kendisinden allerji duyup zebralar gibi kaçtığı sayı]@[İnkarcı ve ikiyüzlüler için fitne olan sayı].org

19@19.org heralde hocam

• Edip Yüksel hayranları olması ne kadar üzücü.
    Halis Aydemir tarafından sözde 19 mucizesi saçmalığının tutarsız ve kitaplarının da yalanlarla dolu olduğu münakaşalarında ispatlandı.
    Buna karşılık deli Edip adamı sarhoşlukla ve münafıkla suçladı.
    Ama sırf hükümet karşıtı vs diye baş tacı ediliyor.
    Videoların da ne kadar edepten mahrum olduğu yaşlı insanlarla sırf sünni ve Sünnet'e tabii olduğu için dalga geçtiği ortada.
    Tevbe suresinde ki son iki ayete 'şeytan ayetleri' diyen birisi insanlara modern haricilik taslayarak 19'a uymayanların hepsini tekfir edip şirkle suçluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 9 Temmuz 2016; 10:50:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RealW

quote:

quote:

quote:

quote:

O kisiyi dinlememeni tavsiye ederim.

Caner Taslaman mı?

Evet. Sadece Kuran diyen kisileri gordugun an arkana bakmadan kac. Bu dedigime uyarsan bana obur dunyada cok tesekkur edeceksin.

Hocam o hadislerin İslamiyet'e zarar verdiğini düşünüyor Caner hoca. Ayrıca İslamiyet'e bilimsel ve felsefi yönden de yaklaşıyor.

Yani Peygamberin sozlerinin islama zarar verdigini mi soyluyor ?

Iyiki Allah Kurani koruyacagini soyledi. Yoksa Kuranda da begenmedikleri kurallari bir kenara atarlardi.

Kütüb-i Sitte en sahih olarak kabul edilen kaynaklar. İçlerinde bir sürü hikaye var. Edip Yüksel bu hadislerdeki çelişkileri güzel gündeme getiriyor. Hadislerin bizzat peygamber döneminde yazılması ve hatta bizzat kendisi yazması gerekirdi diye düşünüyorum. Ondan 200-500 sene sonra bir sürü kitap yazılıyor. O kadar süre geçtikten sonra gerçekliğinden emin olamayız. E dersen ki zaten dilden dile dolaşıyordu, kitap haline getirildi. Kulaktan kulağa oyununu bilirsin, ilkokulda oynuyorduk. Çok basit görünen bir cümle bile çok değişebiliyor. Burada 200-500 sene gibi süre var. Bir de herkes peygamberi sevmez ki. Birçok düşmanı da araya hadis karıştırır ya da hadisleri bozar. Rivayet etme yöntemi güvenli değil. Bizzat peygamberin yazıya aktarması gerekiyordu. Kuran gibi korunarak gelmesi gerekiyordu. Allahu Teala Kuran'ı kendisinin koruyacağını bize bildiriyor fakat hadisler hakkında bir bilgi vermiyor. Yani hadisler doğru olsa bile dini kaynak nasıl olsun? Kuran yetmez mi? Allah yetmez mi?

Dediğim gibi eğer Allah Kuranı Kerimi koruyacağını söylemeseydi bunlar yine işine gelmeyen kuralları bir kenara atacaklardı.

Evet, Allah (Celle Celaluhu) hadisleri koruyacağını söylememiş. Fakat Kuranda Peygamberimin (Aleyhi Salatu ve selam) hükümlerine uyun demiş. Hadislerin korunacağı ile ilgili bir ayet olmadığı için ben bunları bir kenara mı atacağım yani ? Ben sana kaç tane Peygamberin (Aleyhi Salatu ve Selam) hükümlerine uyun diye ayet getiririm. Bu forumda birçok kişiyede gösterdim. Ben bu ayetleri görmezden gelemem. Dedimki bana Peygamberin (Aleyhi Salatu ve Selam) sözlerine inanmayın diye bir ayet getirin. Getiremediler. Şimdi sadece Kuranı Kerim diyenler bu ayetleri uygulamayarak çok büyük bir hata yapmıyor mu ?

Birde bana yoldan çıkmış gibi ifadeler kullanıyorlar. Ben Kuranın emirlerini yerine getiriyorum. Eğer yanlışım varsada yarabbi sen ayetlerinde emretmiştin onun için uydum derim. Tabii yanlış yoldaki insanların aktarmalarınada uymamak gerekir. Mesela Ehli Sünnet çizgisindeki hadislere güvenirim. Onları alıp uygulamaya çalışırım. Çünkü Ehli Sünnet demek Kur'an, hadis, sünnet ve ashabın yolundan gitmektir. Bu yoldan sapanlar bid'at ehlidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.