Şimdi Ara

CANER'İN YEDİĞİ DAYAK HAKKINDA!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla önceden ne yaptıysa yaptı ama sahipsiz bulup tek başına bunu yapanlar se..sizdir.
  • video war mı?izleyenler video adresi wersinler de nasıl şamarlanmış görelim aşiret ağası!
  • fox tv 'de dakikalarca az sonra az sonra deyip göstermedikleri dövme görüntülerindeki şahıstan mı bahsediyorsunuz?

1 saate yakın bekledim göstermeyince kanal değiştirmiştim değiştirdikten sonra göstermiş eşşek herifler
  • Video yok mu ?
  • herkes türkiye hukuk devleti der deyilmi birşey oldumu git arkanda devlet var devlete güve falan filan. asıl devlet kim biliyormusunuz paran varsa arkanda gizli güçler varsa devlet sensin, delikanlı sensin, adamda dövebilirsin istediğin kızla berraberde olabilirsin, istediğini asar istediğini kesersin. işte en güzel örnek caner. yine caner hakkını arayabilir en azında tvye yansıdı olaylar.

peki siz kendinizi bir canerin yerine koyun. ünlü değilsiniz, bir tv kanalına gitseniz tanıdığınız yoksa sizi dinlemezler bile, polise gitseniz şikayetçi olsanız 1 veya 2 ay sonra sizi biri öldürebilir. ben devletin bu gibi konularda kanunen sıfır olduğunu düşünüyorum.

bakın size biri darp yapsa ne olur biliyormusunuz. şikayetçi olsanız doktordan rapor alacaksınız ya devlet adam başı dayak yediğinizi tespit etmek için 30ytl alıyor. doktor bişe yapmıyor vucudunuza bakıp kağıda işliyor bukadar. yani madursunuz ya dayak yiyorsunuz ya onun için ha.

son olarak: mahkemede ne olur biliyormusunuz siz haksız yere düşersiniz.yani suçlu olursunuz. çünkü bu gibi para babalarının her yerde adamı olur. filmin sonu bu anlayacağınız.

birde tek bu olaylar değil artık her şey böyle oluyor. kapkaça ceza yok, teröriste ceza yok hatta ceza evinden çıkartıp milletvekili yapıyorlar, böyle çok örnekler mevcut. malesef devlet mevlet kalmadı diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 23 Ağustos 2007; 0:48:17 >

• Nerde arkadaşlar bu video?

Biz göremedik!

• Şimdilik bu var bunla idare edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 23 Ağustos 2007; 1:01:13 >
  • link verin kardeşim, meraktan çatladık yaw
  • Yarın yada öbürgün videom düşer yutuba
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

arkadaş çok güzel anlatmışsın olayı
    Konuşmana hayran kaldım

tşk ederim...

@caner
    yok be caner, benim takıldığım nokta caner adlı şahsın dayak yeyip yememesi değil. şahıslara değil olaya kafam takıldı açıkcası.
    ama senide anlıyorum nede olsa adaşsınız, bir sempatizanlık normaldir senin için ona, adamların öyle kedi gibi yalvaran insana bam güm çat diye tokatlar yumruklar yapıştırması insanda acıma duygusu yaratıyor. hani biz devamlı ezilenden yana bir ülkeyizya ondan işte!!!

• Ya bende uyuzum o adama Maksat gırgır olsun diye... İyi bi sopayı haketmişti.
  • İnsan olarak acıdım ama etme bulma dünyası işte..
  • Sıkıldık bu ıcır ile bıcırdan
  • ADAM GİTTGİ TV KANALININ SAHİBİNİN OGLUYLA TARTIŞMIS ACABA HANGİ KANAL BU MERAK ETTİM BUNU YAPAN KANAL
  • yuhbe istanbul'un ortasında canere bunu yapıyolarsa daha bilmediğimiz kimlere neler yapıyolardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: milyondabir

ADAM GİTTGİ TV KANALININ SAHİBİNİN OGLUYLA TARTIŞMIS ACABA HANGİ KANAL BU MERAK ETTİM BUNU YAPAN KANAL

istanbul tv... ilk defa duyuyorum ben de...
  • ben ilk buradan duyuyorum valla
    yarın izleriz bakam neymiş
  • iki gun once biz deveci abdullahın cocuguyuz bize bir sıkanın biz 4 unun kafasını sıktık ayagını denk al diye tehdit savururken iyiydi nesine acıosunuz ki reyting için kavasında cam kıran bir insan bence buda onun oyunlarından biri kaç sene oldu bi kurtulamadık şu adamdan
    quote:

Orjinalden alıntı: zeyneeeeep

yazık yaa sahipsiz buldular tabi dövüyolar sırf güçlerini göstermek için
  • farkında mısınız artık hepimiz istanbul tv yi biliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.