Şimdi Ara

CANER'İN YEDİĞİ DAYAK HAKKINDA!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Drahtatapete

FAKE OLAY

Evet arkadaşlar bu olay tamamen düzmece..Çok iyi dikkat ettim,, caner'in suratına vurulan şaplaklardan da kafasına vurulan tokatlardan da hep aynı ''şaak'' sesi çıkıyor.
    Yaw adam kel olsa tamam dicem 'kafasında saç yok o yüzden şaak diye ses çıkıyor ama adamlar hızlı da vursa, yavaş da vursa, kafasına da vursa yanağına da vursa, dikkat edin hep aynı ses tonunda ''şaakk'' sesi çıkıyor..Tıpkı Cüneyt Arkın ve bilumum Tarkan filmlerindeki gibi... ++ orada kameranın ne işi var ve niye çekiyor,, hadi çekiyor o vuranların eşgalleri ara sıra belli oluyor,, mal mı bu kameraman? olay tamamen düzmece...

+

CEYLAN'IN DAYAĞI DA FAKE

Çünkü ceylan'ın kafasına tokat atacak adam gelir gelmez, kamera açısını öyle bir değiştiriyor ki, sanki o adamın , ceylanın kafasına vurmasını bekliyormuş gibi bir kareye sabitliyor makineyi,, hadi sol taraftan adam gelse kameraman kamerayı kaldırır komple adamı çeker eğer çekmek istese,, ama bu kameraman öyle bir kamerayı kaldırıyor ki o anda, sağ altta ceylanın kafası ve sol tarafta adamın kolu-vuruşu aynı karede birleşiyor,,,, e kameraman nerden biliyor da bu açıya alıyor kamerayı anlayamdım..

KomPLE

KomPLe

KompLe

Fake'iz....

Nea nea nea nea nea nea

nea nea ne a nea neee...

+1.. hem kanalın korumaları dövecek, hem de aynı kanalın kameraları olayı görüntüleyecek..oldu..

• İlk başta bu da senaryodur diye yaklaşsam da videolardan durumun ciddi oldugu sonucu ortaya çıkıyor.
    Özellikle başka bir kanalda canlı yayında olay anlatılırken istanbul tv patronu arayıp canlıyayında mahkemeye vercem demesi durumun ciddi oldugunu gösteriyor.
    Devletin mahkemelerini de şova ortak edemezler herhalde değil mi? Filme alınması da bir çeşit ego tatmini, veya ileriye dönük şantaj unsuru falan gibi birçok sebebi olabilir.
  • Allah aşkına mahkemeye vercemi millet arasında benim götüm iyi senin götün kötü derken bile diyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Hocam sen canerin akrabas ya da arkadaşı falanmısın.
    quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Noolmuş ya

Hafif birkaç darbe, ama hepsinin canına okudum

I'm the original

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Hocam sen canerin akrabas ya da arkadaşı falanmısın.
    quote:

quote:

Noolmuş ya

Hafif birkaç darbe, ama hepsinin canına okudum

I'm the original

• adamın adı caner görmüyor musunuz [C_a_n_e_r]

• quote:

Orjinalden alıntı: yorgun adam

İlk başta bu da senaryodur diye yaklaşsam da videolardan durumun ciddi oldugu sonucu ortaya çıkıyor.
    Özellikle başka bir kanalda canlı yayında olay anlatılırken istanbul tv patronu arayıp canlıyayında mahkemeye vercem demesi durumun ciddi oldugunu gösteriyor.
    Devletin mahkemelerini de şova ortak edemezler herhalde değil mi? Filme alınması da bir çeşit ego tatmini, veya ileriye dönük şantaj unsuru falan gibi birçok sebebi olabilir.

adam mahkemeye vereceğim dedi diye hemen verecek mi sence??
  • dediğiniz gibi tamamiyle fake hem ist tv yi tanıdık bölece.birde şu aytıntıyı vereyim.ahu tuğba o kanalın genel müdürüydü bu olaydan sonra istifa etmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Orjinalden alıntı: yorgun adam

İlk başta bu da senaryodur diye yaklaşsam da videolardan durumun ciddi oldugu sonucu ortaya çıkıyor.

adam mahkemeye vereceğim dedi diye hemen verecek mi sence??

+1

Kuzey Irak'a girecez diyoz ne zamandır,, kaç kere..,,,

Girdik mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahtatapete -- 23 Ağustos 2007; 15:04:52 >

• şikayetçi olmayınca olay kapanır gider..
  • @ısrarla "hayla" değil "hala" diye yazılır şeklinde uayaran arkadaşlara diyorum ki;

"hayla" kelimesi hala şeklinde de değil, hala kelimesinde ki ilk a ya şapka koyarak yazılır.şuan nasıl şapka konur bilmiyorum neyse.

bende şapkasız hala yazmayı, amca,dayı ve hala gibi algılanacağından ve şapkasız hala kelimesinin hayla kelimesinden ve orjinal hala kelimesinden daha hızlı ve dik okunduğunu bildiğimden hayla diye yazıp bi tercih yaptım. ha ben zaten biliyorum hala hayla hAla şeklinde yazmayı ama şapkalı a yı bilmiyorum:P

en azından geliiomm gidioomm yapıoomm diil vermiiomm ok ok no yes yeah diye konuşan bi tip değilim çocukta değilim.

bu kadar buna kafayı neden taktım onuda anlamış değilim.eyw:P
  • Çok Fena Vuruyolar....Bardak Kırsan Daha İyi Alışık Nede Olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

şikayetçi olmayınca olay kapanır gider..

Şikayetçi oluncada olay kapanır gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drahtatapete

@Mushmula; ayrıntılara aşırı önem veririm

Deli ile delik arasındaki benzerliği bulmaya çalışıyorum bu aralar..

+

+TRUVA FİLMİ'NDE DE Bİ ÇEKİM HATASI BULDUM.

Şimdi tam filmin kaçıncı dakikası hatırlayamayacağım ama bu aşil ve tayfası çanakkale'ye çıkarma yapmışlardı..Ve sabah olmuştu..
    Bi de baktım deniz üzerinden güneş doğuyor filmde..
    Önceleri pek dikkat etmemiştim, filmin bir görüntü efekti idi en başları benim için..

Ama dikkat ettim de....

...

Ulan çanakkale'de deniz doğuya bakmaz ki güneşin doğuşu deniz üzerinden olsun..
    Deniz batıdan mı doğar?

Tabii ki hayır,,

Ama Truva filminde Güneş batıdan doğuyordu bir sahnede..

O zaman uçak varmıydı bende uçak gördüm bi sahnede bradi altdan çekerken yukardan uçak geçiyordu.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

şikayetçi olmayınca olay kapanır gider..

Şikayetçi oluncada olay kapanır gider

bence olay çoktan kapanmıştı, sadece kanalların reytingleri için birkaç günlük malzeme oluyor.

@mehmet
    konuyu dağıtmayalım

• abi yaLan maLan ..bayaa dövmü$Ler şerefsiz maymunu ...
    waLLa çok sevindimm.... medya maymunu bunlar i$te..
  • kedidir o kedi
  • Tınlamıyorsan neden konu açıyorsun? Kendine saygı diyorsun sonra da mahalle agzı ile argo kelimeler yazıyorsun.Bırak bu tür popülist cümleleri.
    Sevinen kişilere de diyeceğim şey, umarım yarın birgün sizin başınıza yada kardeşinizin başına gelmez boyle bir olay.10 yaşında çocuklar yorum yazarsa konu açarsa olacağı budur.
    Burada ne olursa olsun her kim olursa olsun yapılan bu çirkince işi kınıyorum.Böyle şerefsizlik olmaz.3-5 kişi almış bir adamı araya dövüyorlar.Ulan siz de erkekmisiniz? erkek müsvetteleri.Beş para etmez insan bozuntuları bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ¥

haketmiş. zamanında kameraların önünde onun torunuum bunun çocuğuyum demeyecekti keserler hesabını sonra.

Kesenler yakınınmış gibi konuşuyorsun hayrola ? :
    Yeni nesilin konuşmasına bak..
    Keserler hesabını,
    Racona ters...

Deliyürek ile başlayan "usta" hitap tarzları,Kurtlar Vadisi ile devam eden "racon kesmiyorum,kafa kesiyorum" ve işte Türk Gençliği......
    Hatırlatalım arkadaşlar delikanlılık ; efendilik,dürüstlük,saygılı olmak,adaletli olmaktır. Delikanlılık etrafa keskin bakışlar atarak mahallenin horozu gibi gezmek değildir,delikanlılık kadın tokatlamak değildir,delikanlılık siyah takım elbise giymek değildir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selim Pusat -- 23 Ağustos 2007; 19:59:14 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.