Şimdi Ara

CANER'İN YEDİĞİ DAYAK HAKKINDA!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle katılıyorum ayrıca ekranarın silemediği caner ahu tugbada epeydir piyaada yoktu değil mi bide meral konrad meslea guzel reklam oldu beee hadi hayırlısı
    quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

farkında mısınız artık hepimiz istanbul tv yi biliyoruz
  • of of of ne tokatlar yemıs be off
  • Canerde olsa sinir bozucu bir durum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cem

Canerde olsa sinir bozucu bir durum.

bence de! insan bu yaa!bir de programa dewam ettirmişler!!!
  • Rezillik!!!
  • Tülin napıyo acaba
  • görüntüleri izledim ve 2 kelime yazmadan edemedim. burda dayak atılan kişinin caner veya bir başkası olması önemli diil. önemli olan bu mafya bozuntularının bi insan evladına acımadan böyle vurması. hangi psikoloji ile insan bunu yapabiliyo aklım almıyor! ne yapmıs caner mallarına canlarına zarar mı vermiş? patronun oğluyla tartıstıysa aralarında halledebilirler ama yok hemen kaba kuvvet! hiç bir zaman konusarak bişileri çözmenin daha mantıklı oldugunu anlayamıyacak bu tip insanlar. çünkü onlarda o kadar zeka seviye ve insanlık yok. gerçekten içim acıdı goruntuleri izleyince bu adamlar umarım cezasız kalmaz eğer kalırsa tüküreyim böyle adalete!
  • @erdemakbıyık

"hayla" denmez.Hala denir
  • FAKE OLAY

Evet arkadaşlar bu olay tamamen düzmece..Çok iyi dikkat ettim,, caner'in suratına vurulan şaplaklardan da kafasına vurulan tokatlardan da hep aynı ''şaak'' sesi çıkıyor.
    Yaw adam kel olsa tamam dicem 'kafasında saç yok o yüzden şaak diye ses çıkıyor ama adamlar hızlı da vursa, yavaş da vursa, kafasına da vursa yanağına da vursa, dikkat edin hep aynı ses tonunda ''şaakk'' sesi çıkıyor..Tıpkı Cüneyt Arkın ve bilumum Tarkan filmlerindeki gibi... ++ orada kameranın ne işi var ve niye çekiyor,, hadi çekiyor o vuranların eşgalleri ara sıra belli oluyor,, mal mı bu kameraman? olay tamamen düzmece...

+

CEYLAN'IN DAYAĞI DA FAKE

Çünkü ceylan'ın kafasına tokat atacak adam gelir gelmez, kamera açısını öyle bir değiştiriyor ki, sanki o adamın , ceylanın kafasına vurmasını bekliyormuş gibi bir kareye sabitliyor makineyi,, hadi sol taraftan adam gelse kameraman kamerayı kaldırır komple adamı çeker eğer çekmek istese,, ama bu kameraman öyle bir kamerayı kaldırıyor ki o anda, sağ altta ceylanın kafası ve sol tarafta adamın kolu-vuruşu aynı karede birleşiyor,,,, e kameraman nerden biliyor da bu açıya alıyor kamerayı anlayamdım..

KomPLE

KomPLe

KompLe

Fake'iz....

Nea nea nea nea nea nea

nea nea ne a nea neee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahtatapete -- 23 Ağustos 2007; 9:23:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uzil

ben aşiretim falan diyodu baktım kamerada abi çekiyo

ama çokta sinir oldum küçük dağları ben yarattım havasında admı resmn tokatlıyolar.

Abii yapmaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Drahtatapete

FAKE OLAY

Evet arkadaşlar bu olay tamamen düzmece..Çok iyi dikkat ettim,, caner'in suratına vurulan şaplaklardan da kafasına vurulan tokatlardan da hep aynı ''şaak'' sesi çıkıyor.
    Yaw adam kel olsa tamam dicem 'kafasında saç yok o yüzden şaak diye ses çıkıyor ama adamlar hızlı da vursa, yavaş da vursa, kafasına da vursa yanağına da vursa, dikkat edin hep aynı ses tonunda ''şaakk'' sesi çıkıyor..Tıpkı Cüneyt Arkın ve bilumum Tarkan filmlerindeki gibi... ++ orada kameranın ne işi var ve niye çekiyor,, hadi çekiyor o vuranların eşgalleri ara sıra belli oluyor,, mal mı bu kameraman? olay tamamen düzmece...

+

CEYLAN'IN DAYAĞI DA FAKE

Çünkü ceylan'ın kafasına tokat atacak adam gelir gelmez, kamera açısını öyle bir değiştiriyor ki, sanki o adamın , ceylanın kafasına vurmasını bekliyormuş gibi bir kareye sabitliyor makineyi,, hadi sol taraftan adam gelse kameraman kamerayı kaldırır komple adamı çeker eğer çekmek istese,, ama bu kameraman öyle bir kamerayı kaldırıyor ki o anda, sağ altta ceylanın kafası ve sol tarafta adamın kolu-vuruşu aynı karede birleşiyor,,,, e kameraman nerden biliyor da bu açıya alıyor kamerayı anlayamdım..

KomPLE

KomPLe

KompLe

Fake'iz....

Nea nea nea nea nea nea

nea nea ne a nea neee...

Abi olay hakkında balistik inceleme yapmışsın yuh!

• quote:

FAKE OLAY

+

CEYLAN'IN DAYAĞI DA FAKE

KomPLE

KomPLe

KompLe

Fake'iz....

Nea nea nea nea nea nea

nea nea ne a nea neee...

+1 Kesinlikle Katılıyorum. Bu olaylar tamamen ilgi çekmek ve reyting için düzenleniyor.

• @Mushmula; ayrıntılara aşırı önem veririm

Deli ile delik arasındaki benzerliği bulmaya çalışıyorum bu aralar..

+

+TRUVA FİLMİ'NDE DE Bİ ÇEKİM HATASI BULDUM.

Şimdi tam filmin kaçıncı dakikası hatırlayamayacağım ama bu aşil ve tayfası çanakkale'ye çıkarma yapmışlardı..Ve sabah olmuştu..
    Bi de baktım deniz üzerinden güneş doğuyor filmde..
    Önceleri pek dikkat etmemiştim, filmin bir görüntü efekti idi en başları benim için..

Ama dikkat ettim de....

...

Ulan çanakkale'de deniz doğuya bakmaz ki güneşin doğuşu deniz üzerinden olsun..
    Deniz batıdan mı doğar?

Tabii ki hayır,,

Ama Truva filminde Güneş batıdan doğuyordu bir sahnede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahtatapete -- 23 Ağustos 2007; 10:57:42 >

• arkadaşlar, ünlü olmak için uğraş verilir ve olunur hadi oldun. ünlü olmak la bitmiyor birde sürekli gündem 'de kalma kaygısı yada unutulduğunda tekrar kendini gösterme kaygısı başlar...

Bknz. dayak videosu, hikaye
  • Sırf o köfte dudakları sebebiyle dayağı haketmiştir.
  • quote:

@Mushmula; ayrıntılara aşırı önem veririm

+

Şimdi tam filmin kaçıncı dakikası hatırlayamayacağım ama bu aşil ve tayfası çanakkale'ye çıkarma yapmışlardı..Ve sabah olmuştu..
    Önceleri pek dikkat etmemiştim, filmin bir görüntü efekti idi en başları benim için..

Ama dikkat ettim de....

...

Deniz batıdan mı doğar?

Tabii ki hayır,,

bişey mi içtin abi

• quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

quote:

@Mushmula; ayrıntılara aşırı önem veririm

+

Ama dikkat ettim de....

...

Deniz batıdan mı doğar?

Tabii ki hayır,,

bişey mi içtin abi

Ciddi söylüyorum, istersen izle filmi,, ben ilk kez dün izledim ve hemen farkına vardım.Çanakkale'de (Truva) güneş batıdan(deniz üzerinden) doğuyordu.

+

Çay içtim şimdi,

• Hocam sen canerin akrabas ya da arkadaşı falanmısın.
    quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Noolmuş ya

Hafif birkaç darbe, ama hepsinin canına okudum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.