Şimdi Ara

Caner Erkin'in Galatasaraya dönmesini ister misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiginiz gibi Caner Erkinin sezon sonu sözleşmesi sona eriyor fenerbahçe ile ve henüz masaya oturmadılar kulubu ile. Galatasarayın da Canerin transferi ile ilgili nabız yokladıgı ve Canere " Tekrar Galatasarayda oynar mısın ? " diye haber gönderdigi de konusuluyor.

Siz, Canerin Galatasaraya dönmesini ister misiniz? Ve sol bek sorunumuza çare olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istemeyiz
  • Ben isterim.
  • Caner gelir mi ?
  • Fb'de ilk 11 oynuyor zaten neden birakip daha once sorunlar yasadigi takima donsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu seneki performansı ile Türkiye deki en iyi solbek olduğu kesin fakat geri gelmesini hiçbir zaman istemem. Zaten GS da oynasa FB deki gibi hakem koruması olmayacağı için 3 maçın birinde ceza alıp oynayamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cenk Tosun Gerekli miydi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osonguler

Bu seneki performansı ile Türkiye deki en iyi solbek olduğu kesin fakat geri gelmesini hiçbir zaman istemem. Zaten GS da oynasa FB deki gibi hakem koruması olmayacağı için 3 maçın birinde ceza alıp oynayamaz.

• Caner Beşiktaşlı adam aslında bi yoklamak gerek
  • Bazı Galatasaraylı arkadaşlar şaka gibi yukarıda biri Canerin bir pozisyonda yaptığı şeyin resmini koymuş insan içine bile çıkması yasaklanmalı yazmış kendi takımına bakmadan , diğeri hakem koruması yazmış Bu kafayla devam aynen.
  • Uzak dursun takımda oynarken bile sevmediğim bir oyuncuydu.
  •  Caner Erkin'in Galatasaraya dönmesini ister misiniz?

Aslanım Arda nasıl önceden anlamış huyunu./b]
  • NeonTrees kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım elbette istediğim kafayla devam ederim sana soracak değilim. Yalnız ben orada FB düşmanlığı falan yapmadan direkt bir gerçeği söylüyorum. Emre de Caner de başka hangi takımda oynarsa oynasın 3 maçtan birinde kırmızı görürler. Yukarıdaki hareket zaten tartışılabilecek bir pozisyon değil. Caner in diğer maçlarda 2. sarı kartı görmediği sayısız pozisyon var aynı Emre gibi. Aynı Egemen gibi aynı eskiden Lugano gibi. Bunlar basit gerçekler. Ben FB nin başarısını buna falan bağlamıyorum. FB çıkıyor müthiş bir hırsla 10 kişi dahi kalsa 11 kişiden daha fazla mücadele ediyor maçlarını kazanıyor. Fakat dediklerim de %100 doğru. Fanatiklik değil kısaca.
  • quote:

Bu seneki performansı ile Türkiye deki en iyi solbek olduğu kesin fakat geri gelmesini hiçbir zaman istemem. Zaten GS da oynasa FB deki gibi hakem koruması olmayacağı için 3 maçın birinde ceza alıp oynayamaz.

Hakem koruması demek. Gecen sezon Eskişehir Spor maçında rakip oyuncu hakeme lan dedi ama Caner atıldı. O sebeple gelip Caner hakemler tarafından korunuyor demeyin.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hmmm demek bir maçta bir hakem haksızlık yapmış Caner'e. Ee oldu o zaman ömür boyu açık çek verilmeli hakketen Caner'e. Ne de olsa bir kere haksızlık yapıldı bundan sonra hiçbir zaman kırmızı falan görmemeli. Oldu o zaman sen de aynen bu kafayla devam ne diyeyim. Boşuna tartışıyorum zaten.
  • Bu sene ligin en formda oyuncusu belki. Harika bir katkı yapıyor.

Allah korusun ama.

@ Noctivagant

Pitbull sevinci ne alaka anlayamadım. Kavga olayına gelince her insan kavga eder. Önemli olan bunun devamının gelmemesi. Abi ve kardeşlerin bile yumrum yumruğa kavga ettiği ama sonra sarıldığı bir dünyadayız. Engin olayına geleceksek, GS de olmaması gereken bir futbolcu ama ben rakibe çirkeflik yaptığını görmedim.
  • quote:

ahahhahahahaha hiç gülceğim yoktu
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Ya aynı arkadaşa sorsan Meireless hakemi tebrik etti der o ünlü hareket için
  • kesinlikle hayır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.