Şimdi Ara

Can You Run İt Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mafia 2 Adlı Oyunun Sistem Gereksinimlerine Bakarken Minimum Bölümü Full Gösterirken Recommended Bölümünde Ekran KARTI Bölümünde Ş Yazı Çıkıyor Ve Çarpı İşareti Var Anlayamadım Gitti

Video Card
    Recommended: NVIDIA GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870 or better
    You Have: ATI display adapter AGP (0x95C6)
    Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement. Click here to see some recommendations. Click here for the latest Video drivers.
    Features: Recommended attributes of your Video Card

Required You Have
    Video RAM 512 MB 549.0 MB
    Hardware T&L Yes Yes
    Pixel Shader version 3.0 4.1
    Vertex Shader version 3.0 4.1

Ancak Gördüğünüz Gibi Herşeyim Yüksek Pixel,Vertex Falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straight X Edge -- 20 Mayıs 2012; 12:24:06 >

• nereden bakıyorsunuz ? .. internet siteleri bu konuda yüzde yüz doğru diyemeyiz sizinle ilgisi yoktur .. eğer oyunu oynaybiliyorsanız ki oyunun gereksimleride bellidir zaten .. çokda önemli değil baktığınız yerde ne yazdığı .. isterse hepsınde çarpı olsun ..
  • O siteye güvenmeyin herzaman doğru vermez ayrıca Recomended bölümünde carpı olması kartınızın önerilen seviyede olmadıgını gösterir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cyri her zaman doğru bilgi vermeyebiliyor. Oynatmaz dediği GTA IV'ü rahat rahat oynamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfreeman38 -- 20 Mayıs 2012; 14:15:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

nereden bakıyorsunuz ? .. internet siteleri bu konuda yüzde yüz doğru diyemeyiz sizinle ilgisi yoktur .. eğer oyunu oynaybiliyorsanız ki oyunun gereksimleride bellidir zaten .. çokda önemli değil baktığınız yerde ne yazdığı .. isterse hepsınde çarpı olsun ..

Arkadaşım Benim Oynamak İstediğim Oyunun Sistemi Bu ;

Minimum Sistem Gereksinimleri

•İşlemci: Intel Pentium D 3GHz / AMD Athlon 64 X2 3600+ (Çift çekirdekli) veya daha iyisi.
    •RAM: 1.5 GB
    •Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro veya daha iyisi.
    •Boş Hard Disk Alanı: 8 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri

•İşlemci: 2.4 GHz Quad Core(Dört çekirdekli) işlemci.
    •RAM: 2 GB
    •Ekran Kartı: Nvidia GeForce 9800 GTX / ATI Radeon HD 3870.
    •Boş Hard Disk Alanı: 10 GB

Benim Sistemde ;

Intel Pentium D 3.4 Ghz

ATI Radeon HD 3450

DDR (1x1) 2 Gb Ram

Var Sizce Oynayabilir Miyim ?

• oynarsın rahat rahat ..ekran kartının oyun performansı cok ıyı degıl ..hıgh ayarlarda belkı olmayabılr ama oynarsın ..sitede yazanı referans alma .. ayrıca oyun elınde mı ? .. yani sistem çalıştırırsa mı almayı düşünüyorsun ? .. elindeyse zaten kur ve gor sonucu ..yok çalıştırırsa alacagım dıyorsan ..bu sistemle oynayabılmen gereklı sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ..
  • Oynaman zor en dusuk HD 2600 diyor ve seninki HD 3450 (bkz.bastan ikici numara)

En dusuk cozunurluk ve ayarda acar ama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Love will find it's way
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Oynaman zor en dusuk HD 2600 diyor ve seninki HD 3450 (bkz.bastan ikici numara)

Can You Run İt'den Baktım Sorun Yok Ekran kartı Oluyor...Ancak Bu Pixel Shader Falan Benimki Oyunun İstediğinden Fazla Oyun 3.0 İstiyor benim Ki 4.1 Yani yararı Olur Mu ? Minimum Bölümünde Full Tick Var...Recommended Bölümünden İşlemci Ve Ekran Kartı X Vermiş Yani En Düşük Ayarla 1024x768 Çözünürlükte Oynarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conroller

quote:

Can You Run İt'den Baktım Sorun Yok Ekran kartı Oluyor...Ancak Bu Pixel Shader Falan Benimki Oyunun İstediğinden Fazla Oyun 3.0 İstiyor benim Ki 4.1 Yani yararı Olur Mu ? Minimum Bölümünde Full Tick Var...Recommended Bölümünden İşlemci Ve Ekran Kartı X Vermiş Yani En Düşük Ayarla 1024x768 Çözünürlükte Oynarım...

dostum bu oyun nerede ????

• quote:

Orijinalden alıntı: Conroller

quote:

en düşük ayar ve 800x600 de oynarsınız bence 1024x768 de kasar ekran kartınız baya düşük çünkü

• quote:

Ona bakarsan gt9800 560ti den daha iyi bir kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hound Dog -- 23 Mayıs 2012; 22:41:31 >
  • mw3 hiç oynatmaz dediği can you run it bende full oynattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

quote:

verdiğiniz örnek çok komik olmus.kartın biri nvidia,diğeri amd chipsetli.aynı chipsetli kartlarda geçerli arkadaşın dediği.
    Canyourunit olayına gelince.olayı iyi anlamak lazım.bahsettiğiniz sitede test yaptıktan sonra 2 kısım çıkar.minimum ve recommended kısmı.minimum kısmında oyunu oynayabilmek için gerekli en düşük sistem gereksinimleri gösterilir.recommended bölümünde ise oyunu akıcı,rahat bir şekilde oynayabilmek için gerekli sistem gösterilir.
    İşlemciniz sorun çıkarır bence.o işlemci benim eskiden kullandığım bir işlemcidir.pen d 945 3.40 ghz + hd 4670 ile oyun takılıyordu.işlemci kullanımım %90 küsürlere geliyordu ve donuyordu.

• ben burdan baktım assasins creedin son oyununa fail diyodu bende baya bi üzüldüm oynayamıcam diye sonra bi yükliyim dedim orta grafiklerde biraz takılmayla oynadım biraz daha düşürsem çözünürlüğü filen gayet akıcı oynardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

quote:

Onlar farklı seri onların arasında öyle bir sıralama yapılamaz ama yinede hatırladığım kadarıyla Gt9800'ün texture fillrate'i GTX 570 den bile iyiydi sonuçta oda zamanının high-end kartı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.