< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolsthor -- 13 Eylül 2025; 9:25:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çamurluk Üstü Göçük Tamir ve Değer Kaybı

-
-
Derin duruyor ve keskin köşeler var. Boyasız göçük düzeltme denenebilir. Çizikler için rötuş yapılır. Göze hoş gelmezse boyatırsınız. Fotoğraflarını çekin her işlemin aman aman değer kaybı olacağını düşünmüyorum. Mırın kırın eden adama satmazsınız olur biter.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Teşekkür ederim hocam sağolun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Geçmiş olsun boyasız göçük düzeltme yapılabilir. Daha önce ufak çaplı bir kazada düzeltme yaptırmıştım motor kaputuna memnun kalmıştım. İzmirdeyseniz ismini verebilirim reklam olmaması adına yazmıyorum. Düzeltmeden sonra çizikler için ufak bir rötuş yapılabilir
_____________________________ | AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
| COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble | -
Teşekkür ederim hocam. Malatya'dayım malesef. İzmir epey uzak. Pazartesi günü sanayiye gideyim umarım iyi bir ustaya denk gelirim.
boyasız göçük onarım yaptırın. Ufak tefek boya dökülmeleri olur. Oraya da rötüş yaparlar sorun kalmaz. Sıfır arabanın bu tür şeyleri can sıkıyor ama yapacak bir şey yok sağlık olsun deyip geçin hocam.
_____________________________ -
Benimde sıfır araca OE birisi kapıyı hızlı açıp göçük oluşturmuş. Nazarlık olsun diye bıraktım ama ne anası kaldı ne avradı. Aracı görsem tüm far ve stoplara çivi çakıcam
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Haklısınız hocam daha beteri için bir uyarı olmuştur belki de daha dikkatli olacağım. Pazartesi sanayiye boyasız göcük onarım için gideceğim. Araçta değer kaybı tahmini olarak % kaç olarak söylenebilir peki hocam?
Göçük düzeltme ile eskisi gibi olur merak etme. Boya da gerekmez. Fotoğrafta çizik zaten gözükmüyor varsa bile çelik rütuş ile kapanır.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Benzer içerikler
- araba yolda neden savrulur
- cam filmi çekildikten kaç saat sonra cam açılır
- ford focus benzin lpg kullanıcı yorumları
- fiat fiorino 1.3 multijet emotion yorumları
- egea 1.4 yağ çubuğu seviyesi nerede olmalı
- hyundaı ınster
- ford mustang 2025 fiyat
- yeni cla
- passat pro
- en çok satan suv 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X