Şimdi Ara

camiye rte posteri asıldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

21 Mart Dünya Ormancılık haftasında, Giresun Bulancak İlçesi Sarayburnu Camii’ne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının da yer aldığı afişler asıldı. Camiye afiş asılması cemaatin tepkisini topladı. CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ise “Halkımızın temiz duygularıyla, vicdanlarıyla oynuyorlar” dedi.
    Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 25 Mart Pazar günü Giresun'u ziyaret edecek ve AKP İl kongresine katılacak. Erdoğan'ın ziyareti öncesinde, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın Dünya Ormancılık Haftası için hazırlattığı afişler, Bulancak'taki Sarayburnu Camii'ne asıldı. Afişlerde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı ile, ‘Milletimizle birlikte daha yeşil Türkiye’ ve ‘Müslümanın diktiği her fidan onun sadakasıdır’ ifadeleri yer aldı.
    VATANDAŞ ŞAŞIRDI
    Cami duvarına küçük boyutlarda bir Türk Bayrağı ve Atatürk posterinin yanı sıra Orman Genel Müdürlüğü'nün flamaları da asıldı. Namaz için camiye giden vatandaşlar, afişleri görünce şaşkınlık yaşadı ve camiye afiş asılmasına tepki gösterdi. CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ise “Bu durum iktidar partisinin, dinimizi siyasete nasıl alet ettiklerini açık biçimde gösteriyor. Cami duvarına poster asıp siyaset yapmak, bu halkın vicdanıyla, temiz duygularıyla oynamaktır” dedi.
    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/camiye-erdogan-afisi-astilar-2303998/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ise “Halkımızın temiz duygularıyla, vicdanlarıyla oynuyorlar” dedi.

bunu bir chp li söyleyince komik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ise “Halkımızın temiz duygularıyla, vicdanlarıyla oynuyorlar” dedi.

Camiye o şeyi chpli asmış olsaydı o zaman konuya yoğunlaşırdın tabi, şimdi chplinin dediğine bakıp komiklik yaptığını sanmaya devam et.
  • Senin söylemen ise çok daha komik!
  • Bunlar oy için sahte hadis-i şerif bile uydurur.
    Bunlarda sınır yok.
  • Gel de şu camide cuma namazını kıl şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ise “Halkımızın temiz duygularıyla, vicdanlarıyla oynuyorlar” dedi.

Bir kere de çık de ki bu yapılan din ile uyuşmuyor. Din ile siyaset bir arada olmaz ayıptır de.

Bu kadar mı bağımlısınız be bu kadar mı kendi düşüncelerinizden yoksunsunuz be yazık vallahi yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk neden boşandı ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Günümüz Türkiye'sinin özeti.
  • 8 senedir camiye gitmeme nedenim bu, dinden de soğuttular sağolsunlar
  • Ne var bunda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Bunlar oy için sahte hadis-i şerif bile uydurur.
    Bunlarda sınır yok.

Eksik olur mu uyduruldu bile

camiye rte posteri asıldi

• En azından camilere dokunulmasaydı

• Türkiye Cumhuriyeti'nde yer alan bir Camii'nin üzerine ülkenin Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafı asılmış.Ben burda yanlış bir şey göremiyorum.

Ha sonuçta orası dini bir ibadet yeri,benim inancım yok ama forumdaki dindar kardeşlerimi anlayabiliyorum.Çok dindar oldukları için böyle bir kutsal mekana ülkenin Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafının asılmasını gayriahlaki bulmuşlar anlaşılan.

Aferin böyle devam edin.
  • Orada asla namaz kilmam. Camiyi ne niyetine kullaniyorlar. Bu zihniyet cook tehlikeli. Ataturk assalar bile kizardim. Bayrak asilmalidir sadece. Dini yerde kisi fotosu olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efikey

Türkiye Cumhuriyeti'nde yer alan bir Camii'nin üzerine ülkenin Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafı asılmış.Ben burda yanlış bir şey göremiyorum.

Ha sonuçta orası dini bir ibadet yeri,benim inancım yok ama forumdaki dindar kardeşlerimi anlayabiliyorum.Çok dindar oldukları için böyle bir kutsal mekana ülkenin Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafının asılmasını gayriahlaki bulmuşlar anlaşılan.

Aferin böyle devam edin.

Camide siyaset mi olur arkadaşım? Sırf o fotoğraf yüzünden o camiye girmeyecek milyonlarca müslüman bulursun bu ülkede. Oldu olacak hutbede parti adına oy da istensin. Ya da cami mikrofonlarından dombra falan çalınsın. Ne de olsa bir ülkenin Cumhurbaşkanı için yapılıyor deriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 22 Mart 2018; 22:10:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

quote:

Türkiye Cumhuriyeti'nde yer alan bir Camii'nin üzerine ülkenin Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafı asılmış.Ben burda yanlış bir şey göremiyorum.

Aferin böyle devam edin.

Cami kul ile Allah arasında bağ olan bir yer. Miting yapılacak bir yer değil. Gerçi şehit tabutuna yaslanıp miting yapan, camiye Vip bölüm yaptıranlar için normal.

Sıradan vatandaş olarak sana ne oluyorsa anan mı baban mı?

Çok saçmalamışsın bence.Miting vs yapıldığı yok.Siz öyle görüyorsunuz anca...

Son sorduğun soru da aşırı komik geldi

Ülkenin Cumhurbaşkanı,bu arada ben savunmadım objektif bir şekilde yanlış bir şey görmediğimi belirttim.Anan mı baban mı demişsin...Ne saçma bi soru bu böyle.Halk oylaması ile ülkenin başına gelen bir Cumhurbaşkanı ve oraya fotoğrafı asılmış sadece.

Ben yorum yaptım,düşüncemi belirttim.Böyle bir hakkımın da olduğuna inanıyorum.''Sana ne oluyor?''demen de çok trajikomik.

Neyse cahilliğine veriyorum,bir daha bir şey demeden önce bir düşün.

Ooo eğitim ve kültür paçalarından akıyor. Hangi ilçe teşkilatı Şefaatli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Gel de şu camide cuma namazını kıl şimdi.

Bugün o camide cumaya yetiştim tam ezanda yani.

Vaazda ne oldu bilmiyorum ama hutbede siyaset duymadım.

Tabi duaya da kalmadım ordan sonrasını da bilmiyorum.

• Niye zorunuza gidiyor ülkemizin daimi başkanının resmini camilerde görmek. Asacaklar tabiki helal olsun.
  • İyi oluyor gençliği ve insanları dinden soğutmaya devam ediyor akp'e bi 20-30 yıla kadar bilime yönelmiş oluruz
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Birilerine dinsiz derken kendilerinin din altında yaptıklarını herkes görüp iyice soğuyor ama.. Bir de her tarafa siyaset sokmanın anlamı yok, ilkokulda bile siyaset malzemesi ettikleri afrin olayıyla ilgili barış karşıtı diye tiyatro yasakladı adamlar...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.