Şimdi Ara

CAMDAKİ TAŞ İZLERİ BÜYÜR MÜ? BU ÜLKEDE KAPALI GARAJ BİLE FAYDA ETMEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımı yol kenarında bırakıyordum çarpıp kaçtılar diye bahçeye kapalı garaj yapıp önüne ferforje kapı yaptırdım. Belediyenin işbilmez görevlisi kaldırımdan elinde ot biçme makinesiyle geçmiş, ne kadar otla taş varsa arabanın üstüne sıçratmış. Otlar önemli değil ama ön camda bir sürü susam tanesinden biraz daha küçük boyutlarda sanki uzun yolda taş gelmiş şekilde oyuklar oluşmuş. Bu küçük taş izleri ileride büyüyüp çatlaklara sebebiyet verir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rousseu06 -- 15 Ağustos 2020; 13:19:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır

yüzeysel oyuklardır onlar, büyümez ilerlemez ellemeyin orijinal camı.
    evet tırnağımla bastırdım çok içeri gitmemiş ama hafif hafif oyuklar belli oluyor

önceki aracımın yan camına, balkon altında park halindeyken metal kaynağının çapakları gelmiş onlarca krater oluşmuştu parmakla pütürlü hissediliyordu. komşuya söylemedim bile. ne desem haklıyım ama uğraşmak istememiştim. öylece kalmıştı.

• Aynısı başıma geldi. Kaldırım kenarına park etmiştim (belediyenin Park ücreti aldığı yerlerden) iş çıkışı gelince arabanın ön camında nohut tanesi kadar bir kırık ve arabanın üstünde çimenler toz toprak. 2 ay o nohut tanesiyle kullandım arabayı en sağ tarafta olduğundan görüşe etkisiz olmasına rağmen kaskodan camı değiştirmek için aracı yetkili servise bıraktım. Aldığım da bi trim sesi korosu beni bekliyordu tamamen servisin araca kötü muamele si kaynaklı. Sonra bir daha servise gittim önce yok biz yapmadık olmaz falan dediler servis müdürü nü bindirdim arabaya Allah'tan hatalarını red edemeyecekleri kadar net bir durumdu da yapıp verdiler.
    Sonuç olarak tramerde 2000 liralık cam hasarı görünüyor araç cam değişimi için 2 kere servise gitti 1 gün serviste kaldı sonra trim sesi yüzünden tekrar gittik falan filan.
    Uzun lafın kısası görüşünüzü engellemiyor güvenlik zaafiyeti dogurmuyorsa ellemeyin kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 15 Ağustos 2020; 13:52:51 >

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    gece geç saate kalınca sitede yer bulmak imkansız. yoksa ben de dikkat ediyorum.

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Aynısı başıma geldi. Kaldırım kenarına park etmiştim (belediyenin Park ücreti aldığı yerlerden) iş çıkışı gelince arabanın ön camında nohut tanesi kadar bir kırık ve arabanın üstünde çimenler toz toprak. 2 ay o nohut tanesiyle kullandım arabayı en sağ tarafta olduğundan görüşe etkisiz olmasına rağmen kaskodan camı değiştirmek için aracı yetkili servise bıraktım. Aldığım da bi trim sesi korosu beni bekliyordu tamamen servisin araca kötü muamele si kaynaklı. Sonra bir daha servise gittim önce yok biz yapmadık olmaz falan dediler servis müdürü nü bindirdim arabaya Allah'tan hatalarını red edemeyecekleri kadar net bir durumdu da yapıp verdiler.
    Sonuç olarak tramerde 2000 liralık cam hasarı görünüyor araç cam değişimi için 2 kere servise gitti 1 gün serviste kaldı sonra trim sesi yüzünden tekrar gittik falan filan.
    Uzun lafın kısası görüşünüzü engellemiyor güvenlik zaafiyeti dogurmuyorsa ellemeyin kalsın.
    Ama zamanla o noktasal çatlak zayıflamaya neden oluyor ve benim başıma geldiği gibi yıllar sonra park halindeki arabanın ön camı tuzla buz oluş olarak bulabiliyorsunuz.
    Neyseki yolda giderken olmadı.

• Misina ile kesim yasaklanmalı, çağdışı ve sırf zarar.

Sadece ot olmuyor, şişeyi parçalıyor taşları fırlatıyor yolda giderken bile tehlike yaratıyor yoldaki misinalı biçiçiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 15 Ağustos 2020; 19:30:23 >

Orijinalden alıntı: Moueson

Sakınan göze çöp batar!
    Bu kadar kasmayın kendinizi sanki Ferrari veya bugattiye biniyorsunuz hepiniz malum halk arabalarına biniyorsunuz işte .
    Haklısın ama buradaki sıkıntı Avrupalı normal bir vatandaşın alım gücünün yeri geldi mi Ferrari'ye bile yeterken bizim 1.2 litrelik araçlara ancak yetebilmesi ve bu nedenle en sıradan araçlara kuş pisleyince bile yüreğinizin kalkması.

Not: Benim de ön, hattâ yan cam bile onlarca çizik ve minik taş oyuğu ile dolu ve çoğu hafriyat kamyonlarından sıçrayan kum/çakıl tanelerinden gelen oyuklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Ağustos 2020; 22:53:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi evimizin önünde yer yok iken komşunun evinin önüne koymuştum aracı. Sabah aradı komşu kaynak yapacağız araca gelmesin diye haber etti sağolsun. Komşu var komşu var. Allah iyilerle karşılaştırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.