|
Bildirim
|
Berlitz 'in canlı online ingilizce eğitimlerini tavsiye ederim, konuşma sınıfları var her gün her saat. Sınırsız katılabiliyorsunuz. İngilizce pratik için çok iyi bir sistem, ben kullanıyorum, çok memnunum.
Konuşma sınıflarında öğretmenle ve diğer öğrencilerle İngilizce konuşma pratiği yapabiliyorum. Öğretmen yaptığım hataları, telaffuzumu düzeltiyor. İstediğim kadar sınıfa giriyorum, sınırlama yok, satın alırken tekrar tekrar sormuştum, gerçekten konuşma sınıflarına istediğim kadar katılabilir miyim sınırsız mı diye gerçekten öyleymiş. Birde canlı koçluk özelliği var, bu çok enteresan. Kafama bir şey takıldı, anlamadığınız bir şey var o sırada online olan bir öğretmene soruyorum, şak kamera mikrofon karşıma geçip bire bir şekilde olayı anlatıyor. Bu kelimeyi telaffuz etmekte zorlanıyorum diyorum, yardımcı oluyor. Soruyu İngilizce yazarak sormanız lazım çünkü öğretmenler Türkçe bilmiyor, hepsi İngiliz, Amerikalı, Kanadalı. Berlitz'in yurt dışı merkezinden bağlanıyorlar. İngiliz, Amerikalı arkadaş bulayım onlarla konuşayım pratik yapayım diye kasmayın, fiyatlar sınırsız konuşma sınıfı olduğu düşünüldüğünde çok komik. Fiyatların başına "1" koymayı unutmuşlar sanırım. Eğitim paketlerini aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. https://berlitz-istanbul.com/canli-online-ingilizce-kursu |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 29 Şubat 2020; 18:32:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Flalingo'yu tavsiye ederim. Cambly alternatifi arıyorsan kesinlikle çok daha avantajlı bir site. Öğretmen kalitesi ve kullandıkları materyaller oldukça iyi. Ben 3 aydır ders alıyorum ve İngilizce kısa sürede oldukça gelişti. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz |