Şimdi Ara

Çamaşır Makinasında Yıkanan Zippo Çakmağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu çakmağı nasıl eski haline getirebilirim. Pantolonumun cebinde kalmış. Valide de atmış makinaya ceplere bakmadan. Gitti çakmak. Değeri önemli değilde manevi değeri var. Doğum günümde hediye gelmişti. Tamamen kurutsam çalışır mı acaba?

• içindeki yağı filan çıkart kurut tekrar yağ doldur çalışır ama taşı varsa o çalışmaz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ScS_

içindeki yağı filan çıkart kurut tekrar yağ doldur çalışır ama taşı varsa o çalışmaz galiba
    Zippo'ya Kolay Kolay Bişey Olmaz
  • quote:

içindeki yağı filan çıkart kurut tekrar yağ doldur çalışır ama taşı varsa o çalışmaz galiba
    çakmağın içini çıkart alttaki keçeyi ve bir cımbız yardımıyla içindeki pamukları çıkart sıcak bi yerde beklet kurusunlar kuruduktan sonra tekrar pamukları ve keçeyi yerleştir sonra daya benzini eski haline döner
  • quote:

0,25 YKr bir kutu taş...Git bir çakmakçıya taş al vidayla gaz yerini sök... çıkar yay ı falan parçaların kaybolmamasına dikkat et içindeki taş ı at ve yenisini tak vidala... gaz yerini kurut ötekinide kurut gazın varsa doldur , yoksa çakmakçılarda 3,5 YTL ORDAN gazı al doldur bakalım çalışıyormu...Fazla doldurursan yanmaz orantıyı iyi sağla....

...

Edit:

Gaz derken zippo benzini... Çakmak gazı falan değil onlardan alıyım deme zippo benzini dersen ondan verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosbardak -- 9 Mayıs 2008; 20:45:59 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _ScS_

Taşını denedim hala çakıyordu. Benzinini makina sağolsun yemiş tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Alıntıları Göster
    Eğer orjinal Zippoysa herhangi bir zippo satan yere götür ve içini degiştirmek istedigini söyle zippoların ömür boyu garantisi var ve içini degiştirmek bedava daha önce 2 kere değiştirdim ben hatta bi sebebim seninkiyle aynıydı çamaşır makinası faciası...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosbardak

0,25 YKr bir kutu taş...Git bir çakmakçıya taş al vidayla gaz yerini sök... çıkar yay ı falan parçaların kaybolmamasına dikkat et içindeki taş ı at ve yenisini tak vidala... gaz yerini kurut ötekinide kurut gazın varsa doldur , yoksa çakmakçılarda 3,5 YTL ORDAN gazı al doldur bakalım çalışıyormu...Fazla doldurursan yanmaz orantıyı iyi sağla....

...

Edit:

Gaz derken zippo benzini... Çakmak gazı falan değil onlardan alıyım deme zippo benzini dersen ondan verir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Adolf Hitler

...

Edit:

Hangi gazı alacağımı biliyorum arkadaşım adama salak muamelesi yapma. 1 yıldır Zippo kullanıyorum bu 2. Zippo.

Arkadaşlar makinada yıkanan orijinal değil. Çakma Zippo. Ama orijinali de mevcut.

@omerf: Orijinalde denerim artık onu. bu çakma Zippo olduğu için yemezler.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Öyle anladıysan özür dilerim...Amacım yardım etmekti...Pardon
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ünal kızma yaw :) tamam özür.. dostum zippo bu yaw elektronok bi alet değilki :) yok bende mayomda unutup denize girmiştim dalgınlık olur bu ama güneşte kurutup benzin döktüm eskisi gibi oldu senin kastın nedir eski hali derken

boyasımı soldu diycem kapmaları sağlam olur eski haline getirme olayının açılımı yaparsan daha yapıcı olur cvplar sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: barisx3

ünal kızma yaw :) tamam özür.. dostum zippo bu yaw elektronok bi alet değilki :) yok bende mayomda unutup denize girmiştim dalgınlık olur bu ama güneşte kurutup benzin döktüm eskisi gibi oldu senin kastın nedir eski hali derken

boyasımı soldu diycem kapmaları sağlam olur eski haline getirme olayının açılımı yaparsan daha yapıcı olur cvplar sanırsam

Alıntıları Göster
    Önceden tek seferde yanardı gür bir şekilde. Boyasında sorun yok zaten. Fitilini vs. diyorum.

• quote:

Önceden tek seferde yanardı gür bir şekilde. Boyasında sorun yok zaten. Fitilini vs. diyorum.

Alıntıları Göster
    geçen gün değiştirdim fitil zaten bitiyor zaten ben kapkara oldukca zımbızla cekıp kesıyordum :) 1 hafta once degıstırdım bir zippo bayisine gidiyorsun fitil alıyorsun orjinal bu sana taş hediyeli 5 liraya patlıyor :)
  • quote:

geçen gün değiştirdim fitil zaten bitiyor zaten ben kapkara oldukca zımbızla cekıp kesıyordum :) 1 hafta once degıstırdım bir zippo bayisine gidiyorsun fitil alıyorsun orjinal bu sana taş hediyeli 5 liraya patlıyor :)

Alıntıları Göster
    Zippoların çakmak kısmı ömür boyu garantilidir.Gönder servisine sana yenisini yollarlar.Orjinal Zippoysa tabi
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ünal pamukları değiştirirsen daha iyi olur ama bu haliylede çalışır.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

sanırım taşta bi sorun var gazında bi sorun olmaz ama fitili de ıslandıysa onu da değişirmek lazım ama sen daha iyi bilirsin bi bak veya bayisine filan götür

• quote:

Alıntıları Göster
    orjinalinin içine taksan o pamuklu iç kısımı gidip değiştirmek istiyorum desen acaba bişeyler yapablirlermi?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aman çakma zippo'nun manevi değerimi olur birader.. sal ipi rahvan gitsin

utanmadan dogum gününde 5 liraya çakma zippo getiriyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 9 Mayıs 2008; 21:22:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meyan

Alıntıları Göster
    Zippo ların bozulabilecek bir parçası yok zaten çok basit aletler.

Çakmak taşı düşmüş olabilir öncelikle onu değiştir. İçindeki keçeyi çıkartıp at fitilide at gitsin.Yeni fitil al o keçe yerine eczaneden aldığın normal pamuktan koy gitsin benzinide koyduktan sonra çalışmama gibi bir ihtimali yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meyan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

Zaten bu da onlardan merak etme çakma Zippo olduğunu biliyorum bunun.

Ankara'da nerde var Zippo bayisi falan. Ankamall'da var diye biliyorum ama boşa gitmeyim oraya yarın. Giren girdi yani bize yine. Fitilde ıslak.

ben en iyisi bu fitili orijinale takıyım. Onda kurur nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 9 Mayıs 2008; 21:30:21 >

• Kurutmaya gerek kalmadı. Konuyu açtıktan 10 15 dakika sonra içini boşalttım. 2 dakika önce taktım. benzini koydum çakar çakmaz yanmaya başladı. Eskisinden daha iyi desem abartmış olmam yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.