Şimdi Ara

Bosch bulaşık makinesi tabaklar üzerinde beyaz toz bırakıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 yaşında bosch yarı ankastre yarı inox 3 programlı bir bulaşık makinem var. Tabakların üzerinde beyaz toz bırakmaya başladı. az miktarda oluyor. parmagımı sürdüğümde elime beyaz tebeşir gibi çıkıyor. Tabağa yapışmıyor. Bosch servisi geldi. Normal su aliyor. Kurutuyor dedi. Üst pervane biraz az dönüyor gibi dedi. 110 lira pervane 40 tl servis parasi dedi. Parça 5 gune gelir dedi. Quatum calgon tabletle dene dedi. Makinenin alt filtrelerini yıkadım. Calgon 3 ü bir arada yerine quantum calgon tablet koydum. Sonuç aynı beyaz toz gibi bir kalinti ile sıcak tabaklar çıkıyor. Servis Suyun sert degil ama calgon tuzla dene dedi. Bide calgon parlatici, tuz ve quantum tabletle denedim. Yine aynı beyaz toz tabaklarda kaldi. İnternette bosch servisinin makinenin motorunu degiştirdigini yine kirec kalintisi sorunun devam ettigini okumustum. Sordum bu pervane değşince kirec kalintisi sorunum çözülür mü dedim. Yok dedi. O zaman niye değiştiryorsun dedim. Kirec sorununun çözümünü bilmiyorum dedi 40 tl istedi gitti.

Sorun ne olabilir. Simdi başka marka bulaşık makinesi bakıyorum. Edirne bosch servisinin tamirden anladığı yok. Bosch bulaşık makinesi tabaklar üzerinde beyaz toz bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x6630 -- 17 Ağustos 2016; 13:40:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bizim 2 aylık makinede de başladı. Tablet deterjan kullanıyordum. Şimdi extra tuz ilavesi yaptık. Yarın o şekilde yıkamayı yapıcaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şiketvar coma yazdım bu olayı. Bosch genel merkez bulaşık makinesinin bir sorunu yok sizin orasinin suyu kireçli yapabileceğimiz birşey yok yazdı.şikayetim var sitesi şikayetini silmiş. Bosch makinesini söküp arçelik alıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.