Stokta yok ki. Nette en ucuz 7500 TL. |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (667. sayfa)

-
-
Eğer cevap banaysa yerel mağaza stoklarında var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O halde bundan ucuza bulamazsınız hocam. İşinizi görür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 25 Eylül 2023; 10:19:52 > -
Teşekkürler. Bu arada pm gönderemiyorum. Antalya'dayım.
-
Arkadaşlar,
WT00H200TR ile WQG241A0TR ikisinden yada 18-20 bin arası hangi makineyi önerirsiniz ve neden?
Teşekkürler.
-
Hocam bir de hem çamaşır hem kurutma olan cihazları öneriyor musunuz ? Bunlarda tüy toplama filtresi bulunmuyor mu birde ?
Isı pompalı bir cihaz olmadığı için sadece elektrik tüketimi değil kurutma sıcaklığının fazla olması sorunu da var. Kondenserli cihazlar çok yüksek sıcaklıklarda kurutma yapıyorlar ve çamaşırların çekmesine vs daha çok sebep olurlar. 7500 TL verip çoğu kıyafeti çöpe atmak yerine yapabiliyorsanız 1-2 bin daha fazla verip ısı pompalı bir şey almanız daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9500 TL'ye hangi cihaz var hocam? Isı pompalı en ucuz model 12000 TL.
-
Haklısınız şimdi baktım en düşük fiyatlara, sürekli fiyat değiştiğinden takip edemiyorum artık. Teknosa'da Candy ROE H10A2TE-17 var 9.400TL ve ısı pompalı en ucuz o var galiba ısı pompalı olan. Tabi bunların servisi falan nasıldır bilmiyorum. 10.000'e de Hepsiburada da Regal KM8202 ve Daewoo D-Tr Td 1011W var.
İkisi bir arada olan modelleri önermiyorum. Ayrı ayrı olması en güzeli ve doğrusu. Çift filtresi mevcut.
-
Bende öyle düşündüm başlarda fakat aradaki fiyat farkı bütçemi aşıyor. Aslında o kadar para vermişken çamaşır/kurutma aynı anda yapan bir cihaza yöneleyim dedim ama onu da önermiyorlar. Neden önerilmediğini bilmiyorum.
Neden önerilmiyor ?
Sıfır olması gerekmiyorsa Sahibinden'deki ısı pompalı cihazlara bakabilirsiniz orda fiyatı uygun ve sorunsuz cihazlar bulunabiliyor
Filtre bulunmuyor. Temizliği yapılacağı zaman servis yapmak zorunda. Yıkadığından daha fazla su harcar. (Yoğuşma için geçerli)
-
Bu sıkıntı bir durummuş. Teşekkürler.
Bakacağım artık teşekkkürler.
Hoover o modeline tekrar baktım migrosta.Malzeme kalitesi çok vasat. Sanki kapak elimde kalacak gibi. Altus’un ısı pompalı modeli fena değildi fiyatı 12.000 civarındaydı. Arçeliğe bayide en düşük 17.000 çektiler. Şimdi aşağıdaki model dikkatimi çekti. Nasıldır ?
www.hepsiburada.com
Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/hoover-ndeh-10a2tsbe-17-10-kg-wi-fi-bluetooth-baglantili-isi-pompali-kurutma-makinesi-p-HBCV000013RBTB?magaza=Hepsiburada&&wt_gl=cpc.6814-MDA.pmax.camp20506700286adgr000000&gbraid=0AAAAADOiRoag2JlmzFpOAKpYFhRcJdWJt&gclid=EAIaIQobChMInKuskerHgQMVUElBAh3S-woeEAQYASABEgJ7UfD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
Bu model Hepsiburada'ya özel. Tavsiye ederim.
Ben de bunu kullanıyorum.
https://www.hepsiburada.com/hoover-hleh10a2tcex-17-10-kg-wi-fi-bluetooth-baglantili-isi-pompali-kurutma-makinesi-pm-HBC00000BDXCE
-
Bu modeli şimdi aldım ama hepsi burada fiyatı birden 11299'den 11899'a çekti. Çok garip bir fiyatlandırmaları var.
@cat16
-
Fiyat günlük olarak değişebiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X