selamlar, Siemens WQ41G2C0TR kurutma makinesini aldım, dün kuruluma geldi servis, fakat 2 yılda 1 servis bakımı yapılmasını söylediler, geçmiş mesajlarda bu cihazın bakıma ihtiyacı olmadığını okumuştum. Bilgisi olan var mı? Ayrıca 3x2.5 kablo ile prize bağlamamı tavsiye etti, bir üçlü alacağım ama şimdilik elimdeki ile kullansam sıkıntı olur mu? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (668. sayfa)

-
-
Selam, banada bakım önerdiler yaptırdım forumda okuduklarımdan sonra arayıp iptal ettirdim. 3'lüye takmayın direkt ana prize bağlayıp çalıştırın dediler öyle yapıyorum.
-
İyi akşamlar, annem eve kurutma makinesi istiyor fakat hiçbir bilgim yok bu makinelerle ilgili; Bosch bayiiye sormuş bugün 24 bin demişler 9 kiloluk bi makineye, modelini bilmiyorum. Biraz fazla geldi bana, 20 bine kadar sağlamlığı ve işlevi iyi hangi modelleri tavsiye edersiniz?
-
Bosch WTH22200TR ve Bosch WQG24100TR modellerine bakabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WQG244C1TR bu model nasıldır hocam? 20 bin civarına buldum internette, bayiide WQG241A0TR bu model için taksitle 24 demişler; bu konuda geçmiş mesajlarda okuduğuma göre WQG244C1TR daha iyi model gibi anladım. Bir de WQG2410TTR modeli söylendi.
-
önerdiğim WQG24100TR modeliyle sizin önerdiğiniz WQG2410TTR modeli arasındaki tek fark ikincisinin Inox/Gümüş olması. Boşuna para vermeye gerek yok yani inox olana.
WQG244C1TR'de iyi fakat kendi kendini temizleyen bir model olduğundan titiz kullanım gerektiriyor. Annenize alacağınızdan ve anneniz aşağıdaki yekpare kısmı açıp temizleyip bakım yapamayacağından + büyük ihtimalle sürekli dikkatli kullanmayacağından kendini temizleyen değilde, manüel temizlenen ve kondenser önünde filtresi bulunan bir model almanız daha iyi olur. Bahsettiğiniz önceki sayfalardaki çoğu bilgiyi ben yazmıştım zaten.
WQG241A0TR'nin WQG24100TR'den tek farkı WQG241A0TR'de buhar programı olması. O da gereksiz çünkü gerçek bi buhar motoru yok ve kırışıklık konusunda bi yardımı yok, boşuna para vermeye gerek yok yani o özelliğe.
Kısacası Bosch'da WQG24100TR modeline Siemens'de WQ41G200TR modeline bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 28 Eylül 2023; 23:0:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı anda başka beyaz eşya çalıştırmaz iseniz idare edebilir. TSE li CE li güzel bir kablo kullanın
-
Profilo 8 kg işimi görür mü beyler km8611htr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIRPAN -- 29 Eylül 2023; 14:25:4 >
Bu cihazları akım koruyucu prizle kullanmakta bir sakınca var mı ? Ben akım koruyucu priz ve buzdolabına bağlı olarak düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır samsung DV90BB9445GHAH modelini kullanıyorum ancak zırıltı sesi geliyor sol ön kısımdan bu ses normal mi acaba ? Daha önce hiç kurutma makinası kullanmadım o yüzden normal mi değil mi ses bilmiyorum.
Hocam kusura bakmayın.Son 50 sayfayı okudum ama yine de soruyorum size.WQG244C1TR ve WQG24100TR arasında kaldım.İkisi de aynı fiyat hemen hemen.Evcil hayvanımız yok.2 çocuğumuz var.Hangisini almalıyız sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingdomvolki -- 29 Eylül 2023; 21:17:34 >
Servise bu 2 modeli sordum.
WQG244C1TR ve WQG24100TR.
Bunların yerine Avrupa üretimi olan WTW85410 önerdi.
Su tahliyesi ve borusu yok daha iyi dedi.
Bugün almam lazım.Yardımcı olabilecek var mı acaba
Hayatımda böyle bir yalan veya bilgisizlik duymadım. Avrupa üretimi diye ayrı bir model söz konusu olamaz çünkü Polonya dışında kurutma makinesi üretilen bir yer yok. En düşük modelden en üst modele kadar hepsi Polonya üretimi.
+ size önerdiği model EN ESKİ NESİL kendini temizleyen cihazlardan, tıkanma sorunu var ve kondensere hiçbir şekilde ulaşılamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 30 Eylül 2023; 14:52:17 >
Teşekkürler hocam.Peki WQG244C1TR ve WQG24100TR’den hangisini almalıyım?
Hocam cihaz geldi kurulumu yaptılar. Fakat çamaşır makinesi başka marka diye üzerine kurmuyorlar
Evde herhangi bir yere kurdurup garantiyi başlatıp sonra kendiniz üzerine alabilirsiniz çoğu kişi öyle yapıyor. Aparatla uğraşmak istemiyorsanız araya raf gibi bir şey taktırabilirsiniz.
Yeni nesil kendini temizleyen yani WQG244C1TR modeli 4-5 ayda bir alttaki beyaz paneli açıp temizleyebilecekseniz ve evcil hayvanınız yoksa daha iyi. Biraz elinizin yatkın olması gerekiyor zor bir şey değil fakat tornavida tarzı bir şeyle tırnaklarından alttaki beyaz paneli çıkarmak gerekiyor, arkasında kondenseri temizlemek için çıkarılıp takılabilen bir kapak var. Eğer bunlarla uğraşamam diyorsanız WQG24100TR almanız daha iyi olur.
Aparatı kendim alsam dedim 500 civarı olması lazım dedi. Bakalım dediğiniz gibi bir çözüm arayacağız
Hıcam akım koruyucu prizlerin normal prizden farkı yıldırım düşmesi gibi bir durumda akımı kesmesi. Onun haricinde normal prizden farkı yok. Basit akım korumalı priz voltaj dalgalanmasına karşı korumaz.
Akım korumalı priz işe yarar mı diye youtube da aratıp izleyebilirsiniz. En yanlış pazarlanan ürünlerden biri akım korumalı priz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kurutma makinesi alacağım bütçe belirlemedim çok yüksek fiyatta olmasın max 20bin ama fiyat performans oranı yüksek ne önerirsiniz? benim için satın aldıktan sonra uzun ömürlü olması mümkünse garanti uzatılabilmesi önemli, yedek parça uygunluğu diyeceğim ama arçelik dışında parçası ucuz olan yoktur herhalde, arçelik beko önermiyor musunuz? çünkü parça ucuzluğu ve garanti uzatması oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerkara -- 4 Ekim 2023; 11:15:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X