Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: biostrike Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
16.631
Cevap
497
Favori
2.894.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurutma makinası konusunda pek bilgim yok. Beklentim şu şekilde, kıyafetlerde koku problemi olmasın, filtresi kolay temizlensin ve kendim temizleyebileyim ve kırışık önleyici gibi bir program olursa iyi olur. Bosch, siemens, electrolux, samsung, beko, arçelik gibi markalardan model önerebilirseniz çok sevinirim. Bütçem max 22000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F/P ürünü maksimum 20k diyelim evde 2 kedim var diğer hane halkının da tüyleri çok dökülüyor :)

• Kediniz varsa manüel temizlenenlerden almanız daha iyi olur, Siemens'in kendi websitesinde büyük bir kampanya var şu an bugün bitiyor reklamda gördüğüm kadarıyla şu modele bakabilirsiniz: https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/kurutma-makineleri/isi-pompali-kurutma-makineleri/WQ41G200TR

• Mesajıma kimseden dönüş olmadı ama forumdaki daha önceki yorumları okudum bugün. Sanırım siemens WQ44G2C1TR alacağım. Electrolux'ü oturduğum yerde servisi olmadığından dolayı eledim. Arçelik ve Beko fiyat olarak gereksiz yüksek geldi. Bir tek Samsung kurutma makinalarıyla ilgili bilgiye ulaşamadım forumda. 22000 TL'ye kadar olan modellerden daha iyi olacağını düşündüğünüz model ve marka varsa önerilere açığım.

@wholelottared özellikle senin yorumunu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arccado -- 24 Eylül 2023; 16:54:5 >

Samsung kurutma makinelerinde kondenser önünde filtre yok ve malzeme kaliteleri çok yüksek değil, örneğin sırayla Bosch ve Samsung mağazasını gezerseniz kendiniz de görürsünüz. Yapay zeka olayı vesaire de tamamen yalan, Samsung'u eleyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arccado -- 24 Eylül 2023; 16:56:18 >

Sizin gönderdiğiniz cihaz ile aynı cihaz değil mi?

Rica ederim. Evet mantıklı, yeni nesil kendini temizleyen cihazlardan yani kendini temizlediği hâlde kondensere ulaşabiliyorsunuz isterseniz. Bu yeni nesiller 4-5 ayda bir alttaki beyaz paneli açıp temizleyebilecekseniz daha iyi dolayısıyla. Biraz elinizin yatkın olması gerekiyor zor bir şey değil fakat tornavida tarzı bir şeyle tırnaklarından alttaki beyaz paneli çıkarmak gerekiyor, arkasında kondenseri temizlemek için çıkarılıp takılabilen bir kapak var. Eğer bunlarla uğraşamam diyorsanız https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/kurutma-makineleri/isi-pompali-kurutma-makineleri/WQ41G200TR bunu almanız daha iyi olur.

• Evet aynısı fakat arada sadece 800 lira fark varken Siemens'in kendi sitesinden almanız daha güvenilir olur bence

WQ44G2C1TR sizin de yardımınızla bu modeli almaya karar verdim sağ olun

Rica ederim güle güle kullanın :)

WQ44G2C1TR ve WQ41G200TR arasındaki fark nedir?

• Bunu daha önceki sayfalarda baya detaylı açıklamıştım ama en kısa şekilde birinde kondenser yıkanıyor diğerinde yıkanmıyor filtre var onun yerine aşağıda. Sizin kediniz olduğu için WQ41G200TR almanız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 24 Eylül 2023; 17:18:8 >

Teşekkür ediyorum bilgiler için.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makko58 -- 24 Eylül 2023; 23:44:56 >

• makko58 M kullanıcısına yanıt
    Sağolun bende yeni müşteri indirimiyle WT00H200TR model aldım. Burada yazılanlara güvenerek aldım. Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Geçen Migros’ta gezerken Hoover HLE C9LG-17 modelini gördüm. 6400 tl civarında fiyatı var. Ben bekarım, haftada maks 2-3 kere çamaşır yıkıyorum. Bu giriş seviyesi model işimi görür mü ? Kondenserli makine olduğu için ısı pompalı makinelere göre elektrik tüketimi fazla ama fiyatıyla cezbediyor. Çokta para vermek istemiyorum açıkcası.

https://www.migros.com.tr/elektronik/hoover-hle-c9lg-17-9-kg-nfc-baglantili-camasir-kurutma-makinesi-p-25c1523

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Intel Core i5 4690K -MSI AERO ITX 1060 6 GB- MSI z97 Gaming 5 - Samsung 860 evo 500 gb SSD-1 tb WD Blue wd10ezex- 16 GB Corsair Vengeance 1600 mhz ram - Zalman z11 Plus - FSP HEXA 500W - Samsung 27 inç FreeSync Monitor -Steelseries 7g - Logitech G502 - Razer Goliathus-Logitech g930

• 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.