< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacki -- 2 Ekim 2023; 22:0:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (669. sayfa)

-
-
Arkadaşlar profilo km8610 modeli nasıldır kullanan varmı lütfen yorum yapın teşekküler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bosch garanti uzatma kaç yıla kadar yapılıyor yakında yaptıran var mı? varsa kaç lira alıyorlar?
-
Merhaba.Bosch WQG2410TTR modelini almayı düşünüyorum. Mağaza 22750 fiyat veriyor. Ancak aynı cihaz hepsiburada da 19750 TL. Bu kadar fark olması normal mi, İnternetten beyaz eşya almak güvenlimidir?
-
alabilirsiniz çok kez aldım sorun yaşamadım, o kadar fark için internetten almaya değer kesinlikle.
-
Hocam 24100TR modeli ise 20 ye veriyorlar onu ya. Hatta muadili olan siemenside 20 ye veriyorlar. O mağaza biraz abartmış başka biryerlere de sorun isterseniz
Akım koruma prizi yıldırım düşmesine karşı koruma sağlamaz.
Akım koruma prizi, nötr kopması gibi durumlarda cihaza yüksek voltaj gitmesini engeller.
Akım koruma prizi enerji kesme gibi bir işlem yapmaz. Voltaj belirlenen değerin üzerine çıktığı anda içindeki varistör kısa devre durumuna geçerek hatta bağlı bulunan sigortayı attırır ve varistör patlayarak kullanılmaz duruma gelir. Bu mekanizmanın çok çok daha gelişmişi zaten bütün elektronik cihazların ananelektrik girişinde vardır. yani akım koruma prizi tartışmasız gereksiz bir şeydir. Enayi silkeleme ürünüdür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 5 Ekim 2023; 2:39:53 >
Hocam yıldırım düşmesine karşı derken aslında akım korumalı prizler amerikan icadı, arizonanın kırsalında 110V DC elektrikte evlerin yakınına tarlaya bağa bahçeye yıldırım düşmesi sonucu yaşanan dalgalanmalarda evde yangın çıkmasın aletlrt yanmasın diye var. Yoksa tabiki üstünde yıldırım geçerse bir işe yaramaz. Normalde amerikadaki prizlerin bir çoğunda RCCB de var priz üstünde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beko KM 80 almayı düşünüyorum.
Tazeleme programı çok güzel gözüküyor onun için tavsiye eder misiniz?
Tazeleme Programı
Size en havalı kıyafetler yakışır! Yıkanmaya ihtiyacı olmayan ama kötü kokulardan arınması gereken kıyafetleriniz için en ideal program karşınızda!
-
Aldınızmı bende bundan düşünüyorum
Gelmedi henüz
Ne kadara aldınız acaba ?
Ben esnaf arkadaşımdan aldım elime geçtikçe vereceğim biraz fark da ödeyeceğim
Profilo km8611htr modelini aldım iyimidir kullanan varmı ?
Bu program bütün kurutma makinelerinde var, havalandırma olarak da geçiyor. Yıkamaya ihtiyacı olmayan giysilerin ter, parfüm gibi kokulardan kurtulması için hava ile döndürmekten başka bir şey değil :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba Bosch WQG244C1 kurutma makinası aldım. Program bitip ışıklar söndüğü halde tampur dönmeye devam ediyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu ?
Hocam merhaba,
Konuyu bayağı bir okudum. Türkiye'ye yeni giren modellerden bahsettikten sonra kafam karıştı biraz. Hep aynı sorularla karşılaşıyor olabilirsiniz ama, insan da net bir şeye ulaşmak istiyor. Yeni ürünlerle ilgili de çok bir şey konuşulmamış zaten. Sorum şöyle;
Siemens; WQ45B2A0TR (Yeni Model), WT47XEH0TR (Sizin Cihaz), WT47XK80TR (Sizin cihaza yakın olup LED panel olan). Bunların kıyaslama linkini de şuraya iliştiriyorum, merak eden arkadaşlara kolaylık olsun;
Aslında sizin makineden alma niyetine girdim ama biraz daha kurcalayınca WT47XEH0TR modellerinde TFT ekranın nemli ortamlarda sorun çıkardığından dolayı, Bosch'un LED ekrana geçtiğinden bahsedilmiş. Bu bilgiden sonra WT47XK80TR (Sizin cihaza yakın olup LED panel olan) modeline yöneldim. Sonra sizin yeni dediğiniz modellere baktım, yeni model bir ürün pazara girmiş illaki bazı düzeltmeler yapılmıştır diye düşünerek, sizin de yeni dediğiniz ve sizin cihazla aynı enerji seviyelerine sahip olan WQ45B2A0TR modelini kurcalamaya başladım ve daha mantıklı geldi.
Bu modellerin Bosch versiyonlarını da göz önünde bulunduruyorum ve sizin bahsettiğiniz kapağın oraya ilave filtre alınarak kullanılacak.
Biraz fazla uzun yazdım kusura bakmayın, karışık da olmuş olabilir. Ama özeti; şu üç modelin aralarında çok fiyat farkları yok sayılır, hangisi mantıklı ve uzun ömürlü olacaktır?
-
Ek filtre olayı bahsettiğiniz yeni gelen Serie 8 modellerde olmaz çünkü onlarda AutoClean yok. TFT panelde sorun çıkması olayı da yalan, onun için ekranın arkasına özel bir fan konmuş zaten sadece o modelde bulunan, sorun çıkması için cihazın duşun yanında buharlı bir ortamda falan durması gerekir o da zorlarsanız gelecekte falan olabilir. Çamaşır makinem de Home Professional onu alalı bi 8 yılı falan geçmiş olabilir TFT ekranlı bir sorun olmadı henüz. Bahsettiğiniz WT47XK80TR modeli A+++ değil o kadar para vermişken A++ almayın bence.
Kısacası cihazın daha uzun ömürlü olması sizin için önemliyse WT47XEH0TR (Bosch'da WTX87EH0TR) + ek filtre, yenilenmiş tasarım ve 1 programda çift yöne dönebilen tambur önemliyse WQ45B2A0TR veya WQ45B2AXTR. (Bosch'da WQB245A0TR ve WQB245AXTR).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 9 Ekim 2023; 0:50:20 >
İyi forumlar arkadaşlar. Bilginize danışmak istiyorum.
Çamaşır makinem 10 Kg kapasiteli Profilo marka makine. Kurutma makinem eskidi ve yenisini almak istiyorum. Doğal olarak üstüne kurulum olacağından 3 marka arasında tercih yapmam gerekecek. Profilo çamaşır makinem daha 2 yıl olmadan deterjan haznesinin altından paslanmaya başladı o nedenle profilo grubuna güvenim yok ama malesef aldık bi kere.
bana en az 9 kg olacak şekilde siemens teki gibi kendi kendini temizleyen model onerir misiniz.Şimdiden teşekkürler.
-
Profilo kurutma makinası kendini temizlemiyomu bakımı nasıl oluyo bilen varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X