Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.087
Cevap
524
Favori
2.956.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
53 oy
Giriş
  • profilo km8350 nasıl bir makinadır?Aldım yarın kurulumu yapılacak,ısı pompalı diye aldım,yanılmayalım.

Orijinalden alıntı: -ottoman-

profilo km8350 nasıl bir makinadır?Aldım yarın kurulumu yapılacak,ısı pompalı diye aldım,yanılmayalım.
    İyi bir cihaz. Temel kurutma işlevlerinin yanında A++ olması iyi bir özelliği. Evet ısı pompasına sahip. Güle güle kullanın

Edit: Kurulunca cihaz hakkında olan görüşlerinizi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAN@ -- 17 Nisan 2018; 17:20:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: @CAN@

İyi bir cihaz. Temel kurutma işlevlerinin yanında A++ olması iyi bir özelliği. Evet ısı pompasına sahip. Güle güle kullanın

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.
    Selam hocam, teşekkürler. İki alternatif kalıyor dediğiniz gibi bekonun veya arçeliğin 7kiloluk olanı sınıfı ile yüksek olanı, arada bin liralık fark var neredeyse iki katı diyebiliriz. Peki neden yazın da olsa çıkabilir diyorsunuz dolar euro yükselir diye düşünülüyor diye mi ? Normal şartlarda evlilik mevsimi olsa dahi yazın kurutma makinesine ihtiyaç yok diye kimseler almıyor sanki.
    Gecen kışa girerken fiyatlar bu rakamların çok altındaydı, fakat dolar da bu şekil zıplamamıştı..
  • Makineleri listelemişim de hava sıcak hiç kurutma makinesi alma isteği o kadar para verme isteği yok, sonuçta artık yarım saat veya 1 saatte bir tişört kuruyor olucak, bir de bakarken neden beko baktım onu da bilemedim arçelik dururken, belki de şu an arçeliklerin fiyatları düştü olabilir.

7 kiloluk arçelik 3870kt ler 1450 lira, 200 lira da o ek aparata verıcez ne alırsak alalım.

yaz da geldi asla alasım yok, nasıl olacak bilemiyorum.

mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 21 Nisan 2018; 0:59:15 >
  • Bugün beko bayiinden d 80 hp kurutma makinesi, yanında d 8101e çamaşır makinesi ile 2750 TL ye aldım. Bana internet fiyatlarının daha altında geldi gibi düşünüyorum. Normalde taksitli fiyat kurutma makinesi için 1600, çamaşır için 1220 yazmıştı. Toplamda 2750 ye anlaştık. Sadece beko çamaşır makinelerinin hepsinde inverter motor yok sanırım. Özelliklerinde yazmıyor bilen varsa aydınlatabilirse sevinirim :)

BK 8101 EY modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 22 Nisan 2018; 20:57:40 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mwolf86 -- 24 Nisan 2018; 10:7:52 >

forumdaki araştırmalarım sonucu genel olarak memnun olunan ve aynı fiyat skalasında yer alan, hatta aynı firma tarafından üretilen 2 model arasında kaldım. aralarında gerçekten bir fark var mıdır sizce, sadece kasa görüntüsü mü farklı?

Arçelik 3870kt
    Beko d 70hp

Bir de bir üst model olan 3880kt ile 3870kt arasında 7/8kg hacim ve A+ / A++ olmaları dışında bir fark var mıdır, aradaki fiyat farkına değer mi?

Teşekkürler!
  • alper24 A kullanıcısına yanıt
    Evet beko ile arçelikin teknik özellikleri aynı. Aynı fabrikada üretiliyorlar ama görünüm haricinde iç yapıda farklıliklar var mıdır bilemiyorum. Genelde beko aynı özellikteki ürünlerde ucuz oluyor.

3880 ile 3870 arasındaki farka elektrik tüketimi ve kullanım durumunuzu da hesaplayarak siz karar verin.

Electrolux EDH 3686 GDE kurutma makinem E60 hata kodu vererek duruyor. Kod ile ilgili bilgisi olaan var mi?

Fan arızası olarak okudum yabancı kaynak sitelerde. Bazı kullanıcılar makineyi resetleyince düzeldi vs yorum yazmışlar.

Nasıl reset atılacağını bilen var mı aramızda?

Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • TimeBoy kullanıcısına yanıt
    Bende çok araştırmıştım. Aslında olay şu; All in one bilgisayar neden çok tavsiye edilmiyor ise sebebi aynı.
    Evet kurutmalı olunca aynı işi yapıyor; ama bir tarafta sadece kurutma yapmak için yapılmış tam boy bir alet, diğer tarafta iki özellikli bişey..

Orijinalden alıntı: @CAN@

Alıntıları Göster
    Öncelikle iyi günler,mesajınıza biraz geç cevap verdim ancak biraz kullandıktan sonra yorum yapmanın daha iyi olacağını düşündüm.

Öncelikle servis ve kurulum aşaması mükemmel geçti,kullanma klavuzunda ilk kullanımda çamaşırlarınızda çekme yapabilir uyarısından dolayı ilk kurutmayı gözden çıkarabileceğimiz kıyafetlerde yaptık bir sıkıntı olmadı,havaların ısınmasından dolayı da 5 kez kurutma yaptık dolap kurulugu ayarında hepsi de gayet kurumuş olarak çıktı.İçinde ki çamaşırın nemlilik ve miktarına göre makina süreci kendi ayarlıyor,şöyle ki en son dün attığımız çamaşırlar biraz da az olduğu için 3,5 saat başlangıç proğramını yaklaşık 2 saatte tamamladı,şimdilik gayet memnunuz,inşallah memnuniyetimiz bu şekilde devam eder.

• herekese iyi akşamlar;

2-3 gündür kurutma makinası bakmaktayım. Çamaşır makinemiz Miele wkb 120 modeli olduğundan miele baktık. miele tkg 840 Wp modelinin fiyatı 7.500 TL civarında fakat biraz tuzlu geldi. Temiz ikinci el ararken miele tkg 440 Wp modelini buldum 3500 TL fiyatı var. Fakat model üretimden kaldırılmış neden üretilmediği hususunda şüphelerim oluştu derken Siemens wt45w562 modelini tavsiye ettiler. Fiyatı 3.450 TL. Kurutma makinasından anlayan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. Hangisini tercih etmemi önerirsiniz.

• arkadaşlar, siemens iq700 serisi çamaşır makinemiz var. üstüne kurutma makinesi alma niyetindeyiz. fakat siemensin modelleri oldukça pahalı. grundig ve bekoda güzel, fiyat / performansı iyi kurutma makineleri var. bu noktada sorun siemens çamaşır makinesinin üzerine kurulum yapılıp yapılamayacağı? bu konuda bilgisi yada deneyimi olan var mıdır?

Orijinalden alıntı: musteker

Arçelik yeni kullanmaya başladığı bağlantı kiti ile diğer marka çamaşır makilerinin üzerine kurulum yapıyor.
    eyvallah hocam. bugün servise de gidip sordum, kuruyoruz dediler.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.