M

Teğmen
20 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 29 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar bi arkadaşa 2.el ps4 alicaz.Bir makine bulduk içinde dijital oyunlar yüklü olarak almak istiyoruz.Alırken dikkat etmemiz gereken nedir.Kendimiz hesap açıp yüklü oyunları direk oynayabilirmiyiz.Yoksa hesabımı alicaz.Risk var mıdır varsa nelerdir yardımcı olabilir misiniz.
Arkadaslar 1500 tl bütcem var 9 kg'lık çamaşır makinası önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar hepinize merhaba bi konuda görüşlerinizi almak istiyorum.Elimde 2 sene öncesinde 700 tl civarinda topladığım bir sistem var.
Asus A55BM_E Anakart
Amd A 5400k Apu
4Gb ddr3 1333 mhz ram.
Arkadaşlar multiplayer fps oyunları oynamak istiyorum bf4 rainbow six siege yeni cikacak bf1 almayi düşüyorum.Bu sisteme upgrade yapılır mı yoksa bi sekilde elden çıkartıp yeni sistem mi toplayim.oyunlar fhd 60 fps verecek şekilde çalışsın yeterli.Yoksa rahatlik acisindan ps4 alıp geçeyim mi ne önerirsiniz arkadaşlar teşekkür ederim.
Arkadaslar dun uydunete basvuru yaptim bugun aradilar yarin gelip kuralim mi musait misiniz dediler gelin dedim.29 tl lik pakete gectim.bu deneme suresi nasil oluyor yarin sozlesmeye imza atayimmi yoksa 1 hafta denedikten sonra mi imza atayim?
Arkadaslar izmir karatasta oturuyorum uydunete abone olmak istiyorum kullananlar yardimci olabilir mi bolgede hizmet nasildir acaba?
ARKADAŞLAR 1000 LİRA KADAR PERFORMANSLI BİR TELEFON ÖNEREBİLİR MİSİNİZ?
Arkadaşlar Kpss gkyk sinavinda cevap kagidina kitapcik numaram doğru kodladim bölümünü isaretlemeyi unuttum ya napabilirim simdi sinavim geçersiz sayilir mi görevlilere sordum bisey olmaz dediler ama bilmiyorum
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 206
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.009 (Bu ay: 48)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.