Bildirim
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (151. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: osmantrik
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Cihazda yorgan programı mevcuttur. Kireç önleyiciyi sularınız kireç bakımından kötü durumda değilse kullanmaya pek gerek yok bence. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
Candogan üstad,beko d70kt cihazi hakkinda fikrinizi ogrenebilir miyim? 700 tlye dusmus fiyati,daha fazla bir butce ayirmam mumkun değil.
Bütçeniz o civardaysa olabilir. Ancak 700 bence fazla o makineye. Zaman zaman 600lerde seyrediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: elmaci
quote:
Orijinalden alıntı: ottoserdar
ısı pompalı a sınıfı iyi bir f/p ürünü yokmu tavsiy edcek 2500 tl n arkadaş çok pahalı 1500 tl civarı alınacak cihaz varmı?
akakce.com
Arçelik 3885 KT A++ 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttp://www.akakce.com/camasir-kurutma-makinasi/en-ucuz-arcelik-3885-kt-fiyati,577699.html
2 yıldır sıfır sorun kullanıyorum. tavsiye ederim.
Bahsettiğiniz ürün ısı pompalı olduğuna eminmisiniz?
Bir de nereden ve hangi fiyattan aldınız acaba?
Son soru : aslında baştaki soru 1500'den fazla olmayan ısı pompalı A sınıfı bir kurutma makinesi yokmu arkadaşlar?
Ben arıyorum bir tane bulmuştum diye hatırlıyorum ama bir kenara yazmadım maalesef.
_____________________________ Türkiye'nin En Meşhur Muhabbet Kuşu--->Kahve Demleme İçin *HAP* Bilgiler--->Evde Kahve Kavurma: 1-Uzun--->2-Kısa (20 sn)--->NOV 1453 BT Speaker--->Sac Tava Böyle Yapılır!
- Ey Türk Milleti !
Birinci vazifen, alafranga tuvaleti oturarak kullanmak, gerektiğinde hatanı sahiplenmek, beklediğin sırana riayet etmek, başkasında gördüğün yanlışı yapmamak, anlayarak dinlemek, dinleyerek konuşmak, konuşarak anlaşmak, trafikte sinyal kullanmak ve yayalara yol vermektir !
-
paylaşımınız için çok teşekkürler... _____________________________ iPhoneX 256GB, XBOX One S 1TB, Canon 100D DSLR, LG 55UB850v, VSX-415-K Amplifier, DVR-540H-S HDD, Turkcell TV -
Sağolasın -
hayırlı olsun. oldukça sessize benziyor kurutma esnasında.
kusur sayılabilecek çok ufak bir nokta dikkatimi çekti. program adları İngilizce. bilenler için sorun olmaz ama bilmeyenler imtina edebilir almak için._____________________________ Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5 -
Sağolasın .Aslında kusur sayılmaz ithal makinalar genelde türkçe değil.Çamaşırmakinaıda Aeg onunda menüsü ingilizce.Kitapçıkta gerekli bilgiler var. -
Farklı kumaş türleriyle deneyip çamaşırların çekme küçülme ya da renk solması gibi durumların olup olmadığını da paylşaşır mısınız rica etsem?
Aslında ayrı bir başlık açsanız keşke. Bu makine ile ilgiili ne turkçe ne de ingilzce inceleme yok. Ya da ben bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5 -
Şuana kadar beyazlar ve renkli pamuklu çamaşırları kuruttum .Pantolonlarda çekme yok üstelik kırışklıkta yok.Makinaya çamaşır atarken etiket önerisine göre koyuyorum .Birde çekme olasılığını aza indimek için bazı çamaşırlara ütülük kurutma yapıyorum .Kılavuz ve çamaşır etketlerine uygun kullanırsanız sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 27 Eylül 2014; 19:12:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erhan s40
Bende merak ettim, acaba başlangıçtaki su alışını attırmanız sonucunda yıkama performansıda arttımı?
yıkama sonrasında çamaşırlar üzerinde kalan deterjan kalıntısı derdi bitti ama lekeler konusunda hala sıkıntı var.
eşim ısrarla yeni makine istiyor, sırf şu aletin ayarı yüzünden makine çöpe gidecek
_____________________________ -
anladığım kadarıyla a sınıfı ısı pompalı en iyi cihaz f/p olarak arçelik sonrada elektrolük geliyor yanlışım varsa düzeltiniz _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: nokmen
quote:
quote:
ısı pompalı a sınıfı iyi bir f/p ürünü yokmu tavsiy edcek 2500 tl n arkadaş çok pahalı 1500 tl civarı alınacak cihaz varmı?
akakce.com
Arçelik 3885 KT A++ 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttp://www.akakce.com/camasir-kurutma-makinasi/en-ucuz-arcelik-3885-kt-fiyati,577699.html
Son soru : aslında baştaki soru 1500'den fazla olmayan ısı pompalı A sınıfı bir kurutma makinesi yokmu arkadaşlar?
Ben arıyorum bir tane bulmuştum diye hatırlıyorum ama bir kenara yazmadım maalesef.
www.arcelik.com.tr
404http://www.arcelik.com.tr/kurutma-makineleri-yogusturmali-3885-KT-Kurutucular.html
arçelik online satıştan 1350 civarına almıştım, şimdi oldukça zamlanmış. kesinlikle ısı pompalı._____________________________ EOS-550
-
merhabalar
electrolux edh 3897 ile edh3498 arasındaki fark nedir bilen var mı?
birde AEG T96699 a göre kıyaslarsak sonuç ne olur?
AEG piyasada bulunmuyor electrolux ise var ama daha iyi mi aynı mı bilemiyorum._____________________________ -
Edh3897 ütülük .kırışık önleyici ve koku giderici buhar proğramı var 3498 de özel sepet var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 30 Eylül 2014; 0:17:39 > -
teşekkür ederim.
peki özel sepet nedir? hangisini seçmek mantıklı?
edh3897SDW ve edh3897SW3 olarak iki model gördüm. kafam biraz daha karıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmy -- 29 Eylül 2014; 21:19:30 >_____________________________ -
Özel sepet ayakkabı gibi ürünleri tanburun içinde dönmeden kurutmak için kullanılan makinanın içine koyulan aksesuar.Seçim senin ihtiyacına göre değişir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cmy
teşekkür ederim.
peki özel sepet nedir? hangisini seçmek mantıklı?
edh3897SDW ve edh3897SW3 olarak iki model gördüm. kafam biraz daha karıştı.
EDH3897SDW %50 Enerji verimliliğihttp://www.electrolux.com.tr/Products/Laundry/Tumble_Dryers/Heat_pump/EDH3897SDWwww.electrolux.com.tr
EDH3897SW3 %40 Enerji verimliliğihttp://www.electrolux.se/Produkter/Tv%C3%A4ttstugan/Torktumlare/V%C3%A4mepumpstumlare/EDH3897SW3/
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nokmen
quote:
quote:
akakce.com
www.arcelik.com.tr
404http://www.arcelik.com.tr/kurutma-makineleri-yogusturmali-3885-KT-Kurutucular.html
arçelik online satıştan 1350 civarına almıştım, şimdi oldukça zamlanmış. kesinlikle ısı pompalı.
Teşekkürler. Şu an en düşük ısı pompalı modeli 1500 TL. Neden ben birşey almaya kalkınca hep son zamanlarda fiyatı artar ki ???
_____________________________ Türkiye'nin En Meşhur Muhabbet Kuşu--->Kahve Demleme İçin *HAP* Bilgiler--->Evde Kahve Kavurma: 1-Uzun--->2-Kısa (20 sn)--->NOV 1453 BT Speaker--->Sac Tava Böyle Yapılır!
- Ey Türk Milleti !
Birinci vazifen, alafranga tuvaleti oturarak kullanmak, gerektiğinde hatanı sahiplenmek, beklediğin sırana riayet etmek, başkasında gördüğün yanlışı yapmamak, anlayarak dinlemek, dinleyerek konuşmak, konuşarak anlaşmak, trafikte sinyal kullanmak ve yayalara yol vermektir !
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt