Şimdi Ara

Cama Atatürk İmzası, Osmanlı Tuğrası Yapıştırmak? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hah işte bende bundan bahsediyorum. Benim oyumun seninle aynı olmaması gerek. Neyin kafası arkadaşım bu

Herneyse araç sahibinden başkasını ilgilendirmeyecek, eğer ilgilendiriyorsa ilgilenen kişinin saygı duyması gerekecek bir durumdur. Ha saygı duymamayı tercih eden arkadaşlarında tavşan, dağ hikayesini annelerinden tekrar dinlemelerini tavsiye ederim. Sonuçta herhangi bir kişi trafikte hayatına kastedecek bir durumda değilse gelipte bana bunu niye yapıştırdın diyemez. Aynen benim onlara niye yapıştırmadınız yada niye K.Atatürk yazdınız demediğim gibi.
  • Yapıştırana lafım yok. Tercih meselesi.

Düşünüyorum bu tür etiketler (atatürk, tuğra, çoçuklarının ismi vs) arabaların halk arasında kaba tabirle k.ç/g.t kısmına yapıştırılır. Ben değer verdiğim, saygı duyduğum, sevdiğim bir kişinin, düşününcenin simgesinin adının buralara yapıştırılmasını doğru bulmuyorum.

Kaldı ki trafikte tanımadığım binlerce insanın neye değer verdiğimi bilmesinin de bir önemi yok. Birşeyi, birini sevmek desteklemek bu kadar ucuz-basit olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapıştırınca risk alıyorsunuz, onun dışında bir kazancı yok. Yapıştırmayınca kafanız rahat. Siz seçin.
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Orası adı üstünde konu dışı. Konu dışında açılan konuların %90'ı eğlence amaçlı konular. Fakat ben burada ciddi bir şey sordum. Ayrıca ergen, psikolojisi bozuk, asosyal herif gibi tanımadığınız insanlara ithamda bulunmak çok yanlış. Hepsi burada.com'dan sticker siparişlerini vereceğim, aracıma uyguladığım esnada fotoğrafını çekip burada paylaşacağım. Bakalım kafa mı buluyormuşum, yoksa gerçekten fikir tavsiyesi mi istiyormuşum görürüz. Sizi etiketlemeyi unutmayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

Orası adı üstünde konu dışı. Konu dışında açılan konuların %90'ı eğlence amaçlı konular. Fakat ben burada ciddi bir şey sordum. Ayrıca ergen, psikolojisi bozuk, asosyal herif gibi tanımadığınız insanlara ithamda bulunmak çok yanlış. Hepsi burada.com'dan sticker siparişlerini vereceğim, aracıma uyguladığım esnada fotoğrafını çekip burada paylaşacağım. Bakalım kafa mı buluyormuşum, yoksa gerçekten fikir tavsiyesi mi istiyormuşum görürüz. Sizi etiketlemeyi unutmayacağım.

senin gibiler itlaf etmek lazım.ülke iyice pisliğe sardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteyen istediğini yapıştırabilir tabi ama çok büyük sticker yapıştıranlarda "benim görüşüm bu, var mı itirazı olan?" güdüsü sezinliyorum, buda sağ-sol diye ikiye bölünmüşlükteki artışın ve milletçe "doğrusunu ben bilirim başkasınınki tınn" yapımızın göstergesi bana göre.
  • Karayolları Trafik Yönetmeliği 2 Sayılı cetvel ;

Ticari ad veya unvan ile logo, amblem ve benzeri mahiyetteki yazı, resim ve işaretler

Araç işleticisinin ticari ad veya unvanı ile işletmeci kuruluşun tanıtımına yönelik logo, amblem ve benzeri mahiyetteki yazı, resim ve işaretler aracın camları, tekerlekleri, ön ve arka kısımları dışındaki alanlar üzerinde bulunabilir. Otobüs ve minibüslerin ayrıca ön ve arkalarına işleticinin kısa ticari ad veya unvanı da yazılabilir.

Bir de şöyle bir yönetmelik var ;http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/e-belediye/Documents/Gelirler/rit.pdf

MADDE 9-
    (1) Özel araçlara aşağıdaki hususlar doğrultusunda uygulama yapılabilir:
    a) Özel araçlar ait oldukları kuruluşun dışındaki herhangi bir ürün veya hizmetin reklâm aracı olarak kullanılamaz. Ancak; İstanbul Büyükşehir Belediyesinden izin almak suretiyle tanıtım amaçlı kullanılabilir.
    b) Aracın dış yüzeyine yapılacak tanıtım uygulaması, araç yüzeyinin ön, arka, üst tavan, tekerlek ve cam yüzeyleri hariç iki yan alanının %50’ sini geçmeyecek şekilde konulabilir. Bu uygulamada sesli veya görüntülü cihazlar, üç boyutlu objeler ile diğer sürücüler ve karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak derecede yansıma yapan malzemeler kullanılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 29 Haziran 2015; 8:05:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Doblo'larda opsiyon ile fabrika çıkışlı değil mi zaten osmanlı tuğrası?

• İkisini birden yapıştırmak saçmalık oluyor dalga geçerler tek birini yapıştırırsan sorun olmaz
  • Almanyada amerika olsaniz hadi yapistirinda Turkiyede ne gerek var anlamiyorum komik buluyorum

• Senelerdir aldığım her arabamda bu zamana kadar Atatürk imzasını hepsine yapıştırdım hiç bi zamanda bişey yaparlar diye düşünmedim. Mermiden hızlı koşan bi babayiğit varsa gelsin indirsin kardeşim !!!

• Atatürk sticker'ı laik, chp'li kesim.
    Tuğra sticker'ı ise akp'li kesim benim gözümde.
    Gerçekten bu böyle ama, hiçkimse itiraz etmez.
    Trabzonlu akp'li dostlarım var adamlar tuğralı arabalarla dolaşıyorlar. Bu gerçek.
    Chp'li dostlarımın arabalarında Atatürk resmi var.
    Hayır bunlar normal yani.
    Ama Tuğralılar biraz hücum eder gibi araba kullanıyorlar o ayrı
  • Hocam bende istiyorum bu iki sticker dan ama işi yanlış anlayan harddiskleri geri çalışan çok insan olduğu için Yapmıyorum.

Zarar verirler. Çizerler. Tükürürler.

Yapanı yakalarsam mahallede ne kadar uğursuz it varsa salıcam Peşine. Bir temiz kovalasınlar.

• Kendi aracımızı üretemiyorken, elin adamının ürettiği aracın üzerine atamın, ecdadımın imzasını mı koyacağım ? Yok ben almayayım.
  • Kimse alınmasın ama osmanlı tuğrası olan bir araç gördümmü direk başka şeride geçiyorum, uzaklaşıyorum.

Hemen hemen her gördüğüm heyvan gibi davranıyor diyebilirim . Atatürk imzası olup trafikte heyvan gibi davranan görmedim .
  • blokluların mesajları gözüküyo

• benim araçta göktürk bayrağı var ve kürtlerin yoğun olduğu esenyurtta yaşıyorum. aracımda bir cok cizik var. kişi kendine yakışanı yapar ben ortalıktayken aracın 3 metre uzagından geciyorlar. her bir cizikte tüm mahalle sakinlerinin doğmamış cocuklarını bile kayıyorum ama bir tane yürekli pkk sempatizanı karşıma cıkmıyor.
  • arabanın üstüne bunları yapıştırınca yol tutuşu artıyor diyorlar doğru mu
  • Hocam Enver Paşa yazdırıp camlara da San Marino bayrağı yapıştır. Sen düşüneceğine milletin beyni yansın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.