Şimdi Ara

Cam Kapaklı Kitaplık Önerisi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
16.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizlerden cam kapaklı kitaplık önerisi isteyeceğim ... Tozlanmaması için cam kapaklı modeller tercih edeceğim ...
    Aslında kafamda odamın bir duvarına boydan boya cam kapaklı kitaplık yapma fikri var.
    Ancak, bulunduğum yerden ileride taşınma ihtimalinden dolayı şu an kalıcı bir şey düşünemiyorum.
    Kafamda netten bulduğum iki cam kapaklı kitaplık modeli var.
    Bulunduğum yerdeki mobilyacıya sizlerin de tavsiye ettiği bir modeli yaptırmak istiyorum.
    Sizlere örnek olarak sunduğum aşağıdaki modellerin renkli çıktılarını mobilyacıya gösterip, içlerinden birini aynısını yapmasını isteyeceğim ...
    Mobilyacı işini doğru yaparsa, ürünü beğenirsem, işçiliği beğenirsem, yanına aynısından bir tane daha yaptıracağım.
    Belki bu sayı ileride artabilir. Yan yana durduğunda hoş durmalı ama aynı zamanda taşınabilir olmalı ...
    6 raflı olacak, mümkün olduğunca geniş olacak, derinliği fazla olacak ki bir rafa iki sıra kitap koyabileyim ...
    Tabi bir de malzeme olayı var ... Sunta, suntalem, laminat, mdf gibi malzemelerin ismi geçiyor ...
    Hangisi daha iyidir? İleriye dönük, sağlam bir şey olmasını istiyorsak hangi malzemeden olması daha iyidir?
    Rengi ne olsun? Hepsi aynı renk mi olsun yoksa yanları ayrı renk ön kapak ayrı renk mi olsa daha iyidir?
    Aşağıdaki modellere bakıp hangisi size göre daha iyi daha güzel ise belirtirseniz memnun olurum ...
    Teşekkürler ...

Kitaplık 1

Kitaplık 2

• Geçen Tv ünitesi aldık eve yanında cam kapaklı 50 kitabıbın sığabileceği bir vitrin gibi demeyim kitaplık diyelim güzel birşey

Gerçekten Kitaplar hiç toz olmuyor müthiş cam kapaklı

Resimlerden 1. güzel 1.nin Linkini atarmısın sitenin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

Geçen Tv ünitesi aldık eve yanında cam kapaklı 50 kitabıbın sığabileceği bir vitrin gibi demeyim kitaplık diyelim güzel birşey

1. resimdeki ürün Ankaralı bir firma olan Arsemia Mobilya'ya ait ...
    http://www.arsemia.com.tr/urunler.php?urid=51
    DMO KOD:331.643.015 CAM KAPAKLI DOLAP LAMİNAT 84*42*195 ARSDDLPCKP 02 olarak geçiyor ...
    Ankara'da olsam bu ürünü alabilirdim ancak Ankara'da olmadığım için mecbur yakınımdaki bir mobilyacıdan temin etme yoluna gideceğim ...
    Dikkat ettiysen malzeme Laminat olarak geçiyor. Laminat malzemesi bizler genelde ''Laminat parke''olarak biliriz, yer malzemesi olarak biliriz ...
    Laminat malzemesinden kitaplık üretildiğini bilmiyorum. Daha mı iyidir daha mı kötüdür hiç bir fikrim yok ...
    1. resimdeki kitaplıkta 5 bölüm var. Ben aralık mesafesini biraz düşürerek, 30 cm yaparak, 6 bölüm olmasını istiyorum ...
    Derinlikte fazla olsun ki, bir bölüme iki sıra kitap dizebileyim. Yer olursa kitapların üstüne de koyulabilir ...
    Renk olarak ne dersin? Resimdeki renk yanılmıyorsam kiraz rengi. Hepsi aynı renk mi olsun yoksa yan taraf bej-krem rengi, ön kapak kiraz mı olsun?
    1. resimdeki kitaplık daha pratik daha taşınabilir gibi duruyor. Bundan yan yana iki tane güzel bir ikili oluşturabilir.
    İleriye yönelik sağlam bir şey olması açısından, hangi malzemeden olması gerektiği konusunda da tavsiye verirseniz memnun olurum ...
    Bakalım diğer arkadaşlar ne yönde bir fikir beyan edecekler? Sizlerin beğenisine göre fikrim değişebilir ...
    Teşekkürler ...

• ikinci model hoş duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronica

quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

Geçen Tv ünitesi aldık eve yanında cam kapaklı 50 kitabıbın sığabileceği bir vitrin gibi demeyim kitaplık diyelim güzel birşey

1. resimdeki ürün Ankaralı bir firma olan Arsemia Mobilya'ya ait ...
    http://www.arsemia.com.tr/urunler.php?urid=51
    DMO KOD:331.643.015 CAM KAPAKLI DOLAP LAMİNAT 84*42*195 ARSDDLPCKP 02 olarak geçiyor ...
    Ankara'da olsam bu ürünü alabilirdim ancak Ankara'da olmadığım için mecbur yakınımdaki bir mobilyacıdan temin etme yoluna gideceğim ...
    Dikkat ettiysen malzeme Laminat olarak geçiyor. Laminat malzemesi bizler genelde ''Laminat parke''olarak biliriz, yer malzemesi olarak biliriz ...
    Laminat malzemesinden kitaplık üretildiğini bilmiyorum. Daha mı iyidir daha mı kötüdür hiç bir fikrim yok ...
    1. resimdeki kitaplıkta 5 bölüm var. Ben aralık mesafesini biraz düşürerek, 30 cm yaparak, 6 bölüm olmasını istiyorum ...
    Derinlikte fazla olsun ki, bir bölüme iki sıra kitap dizebileyim. Yer olursa kitapların üstüne de koyulabilir ...
    Renk olarak ne dersin? Resimdeki renk yanılmıyorsam kiraz rengi. Hepsi aynı renk mi olsun yoksa yan taraf bej-krem rengi, ön kapak kiraz mı olsun?
    1. resimdeki kitaplık daha pratik daha taşınabilir gibi duruyor. Bundan yan yana iki tane güzel bir ikili oluşturabilir.
    İleriye yönelik sağlam bir şey olması açısından, hangi malzemeden olması gerektiği konusunda da tavsiye verirseniz memnun olurum ...
    Bakalım diğer arkadaşlar ne yönde bir fikir beyan edecekler? Sizlerin beğenisine göre fikrim değişebilir ...
    Teşekkürler ...

Sunta vs hangisi daha uzun ömürli bilemeyeceğim Renk konusunda Farklı renk güzel durmayabilir. mesela Odanıza göre renk yaptırabilirsiniz

• 1. model daha iyi bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Model hoşmuş aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAM BALKON TAVSİYESİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir şey de tercih edebilirsin.Ikea'ya bir bak istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Böyle bir şey de tercih edebilirsin.Ikea'ya bir bak istersen.

Bulunduğum yerde ikea mağazası yok. Onun yerine Tekzen, Koçtaş gibi mağazalara baktım ama
    örnek verdiğim gibi modellere rastlamadım. Örnek verdiğin resimdeki solda duran iki dolap olabilir
    ancak onların da derinliği az gibi geldi bana. Yani bir bölüme iki sıra kitap dizilmez gibi geliyor.
    Ayrıca verdiğin örnek sanki vitrin niyetine kullanılmış. TV, müzik seti gibi v.b eşyalar koymayacağım.
    Benim tercihlerim arasında senin kararın hangisi yönünde olur, fikrini almak isterim.

@Kıyamet Senfonisi, A Moonwalker 1. model hakkında görüş bildirirken,
    @MrDraius, Charles Dexter Ward 2. model hakkında görüş bildirmiş ...
    Bu durumda 2-2 beraberlik söz konusu ...
    Ben de kararsızım ... Diğer arkadaşların da görüşlerini almak isterim ...
    Teşekkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: electronica

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Böyle bir şey de tercih edebilirsin.Ikea'ya bir bak istersen.

Bulunduğum yerde ikea mağazası yok. Onun yerine Tekzen, Koçtaş gibi mağazalara baktım ama
    örnek verdiğim gibi modellere rastlamadım. Örnek verdiğin resimdeki solda duran iki dolap olabilir
    ancak onların da derinliği az gibi geldi bana. Yani bir bölüme iki sıra kitap dizilmez gibi geliyor.
    Ayrıca verdiğin örnek sanki vitrin niyetine kullanılmış. TV, müzik seti gibi v.b eşyalar koymayacağım.
    Benim tercihlerim arasında senin kararın hangisi yönünde olur, fikrini almak isterim.

@Kıyamet Senfonisi, A Moonwalker 1. model hakkında görüş bildirirken,
    @MrDraius, Charles Dexter Ward 2. model hakkında görüş bildirmiş ...
    Bu durumda 2-2 beraberlik söz konusu ...
    Ben de kararsızım ... Diğer arkadaşların da görüşlerini almak isterim ...
    Teşekkürler ...

Hocam 2. kitaplık daha kullanışlı ve güzel geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim anlamadığım cam kapak olayıyla toz tutmamasının ne alakası var. Eğer kitaplığının çok toz tutmamasını veya göstermemesini istiyorsan, her tarafı aynı hammaddeden olmalı ve fazla girintili çıkıntılı olmamalı bence...
    Şu 2 kitaplığı incelemenizi öneririm...
    http://www.decoropia.com/kitapliklar/rox-kitaplik
    http://www.decoropia.com/kitapliklar/mess-kitaplik

• 2. daha güzel bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hortlattım konuyu ama ne kara vediniz yaptırdınız mı fotoğraf koyabilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.